Elana Freeland over chemtrails en mind control

Onderzoekster Elana Freeland beantwoordt in deze video vragen over chemtrails, HAARP, mobiele zendmasten en scalar technology.

Wat ik goed vind aan haar betoog is dat de samenhang van verschillende technologieën helder uit de doeken wordt gedaan. Chemtrails staan immers niet op zichzelf. Ze maken deel uit van een groter geheel.

Freeland stelt dat mind control “mogelijk het hoofddoel is” van de wereldwijde chemtrail operatie (29:30)

Chemtrails zorgen ervoor dat de atmosfeer gevuld raakt met geleidende deeltjes. Vervolgens zijn er andere systemen (HAARP, satellieten en mobiele zendmasten) die elektromagnetische energie door deze geleidende laag sturen. Daarmee kunnen allerlei effecten worden bereikt, zoals beïnvloeding van het weer, geluidseffecten, visuele, biologische en psychische effecten (mind control).

Niet zo goed vind ik dat Freeland geen uitweg ziet, of het moet één of ander wereldschokkend ‘event’ zijn, waardoor de kaarten ineens anders geschud worden. Haar argument: het zijn psychopaten die dit veroorzaken en die verander je niet (41:00).

Ik vind dit wachten op een wereldschokkende gebeurtenis geen verstandige strategie.
Hoe we het tij dan wel kunnen keren?
Dat zal een lange mars worden van een nieuw type sociale beweging.
Duidelijkheid over de situatie waarin we ons bevinden is daarbij het vertrekpunt. Het onderzoekswerk van Freeland levert daar een bijzonder waardevolle bijdrage aan.

Facebook-pagina Elana Freeland

Toevoeging 22 april YouTube video (gepubliceerd 8 april 2016) met opzienbarende informatie over de samenhang van chemtrails, HAARP, CERN, fracking, windmolenparken (!!)  lasers en torsievelden.
Elena Freeland noemt dit het ‘space fence’ (a planetary lock-down), een uitvloeisel van het SDI (Strategic Defense Initiative, ook wel het Star Wars programma genoemd) in de jaren ’80. Ze werkt aan een nieuw boek over dit onderwerp dat naar verwachting over enkele maanden gereed zal zijn.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.