De Nieuwe Aarde is een hoogtechnologische beschaving

  1. Pak je agenda.
  2. Kies het eerste lege dagdeel dat je tegenkomt en ruim dat in voor het bekijken van onderstaande video (duur 2 uur). Bekijk hem van kop tot staart, maak onderwijl wat notities en kijk later nog eens opnieuw naar bepaalde passages.
  3. Ruim ook wat tijd in om bij te komen van wat er hier allemaal de revue passeert:

 

Op ongeveer 7 minuten in deze video vertelt wetenschapper Paul LaViolette dat hij ervan overtuigd is dat er op dit moment al gereisd wordt naar andere sterrenstelsels en dat er bij deze activiteiten omvangrijke space fleets betrokken zijn. En wat van onvoorstelbaar groot belang is: deze space crafts maken gebruik van breaktrough energy. Van hoogtechnologische, ufo-achtige voortstuwing. Terwijl op aarde alles zich nog op een aanzienlijk lager technologisch niveau afspeelt.

LaViolette spreekt over een omvangrijke breakaway civilisation, waarin zich deze activiteiten – in het diepste geheim – afspelen. Hij bevestigt daarmee de informatie van researcher Michael Salla, waarover ik eerder op TransitieWeb schreef. Evenals die van Catherine Austin Fitts (idem).

Het is even slikken. We zijn ‘hier beneden’ wasrchijnlijk helemaal niet zo geavanceerd bezig als we geneigd zijn te denken. Onze aardse technologie is verouderd, vervuilend en destructief voor de omgeving en voor onszelf. Hoezo hoogtechnologisch?

Echt geavanceerde technologie op het vlak van energie-opwekking en voortstuwing (propulsion) is lange tijd onderdrukt geweest, maar de frictie tussen de realiteit die ons omgeeft (de status quo) en dat wat technologisch al vele decennia lang mogelijk is wordt onderhand ondraaglijk.
Er zal een keer een doorbraak komen.

LaViolette is daarmee bezig, net als veel andere wetenschappers en uitvinders. Hij ontwikkelt samen met de Griekse wetenschapper dr. Athanassios Nassikas een lichtgewicht apparaat – een thruster – die voortstuwing veroorzaakt door energie aan te trekken uit de ether. Dus niet via een externe brandstof. Met deze technologie komt pure science fiction binnen handbereik. In de video legt LaViolette uit hoe dit werkt.

Vliegtuigen die voorzien zijn van zulke thrusters gaan straks verticaal opstijgen en landen. Geruisloos en zonder een spatje vervuiling. Dat is pas high tech! Ook auto’s, schepen en treinen gaan zich op deze manier voortbewegen en er zullen hoover boards komen voor individueel ‘laagvliegen’ in winkelstraten en woonwijken.

En dan hebben we het alleen nog maar over transport. Wat te denken van verlichting en verwarming? Productieprocessen?

Uitfaseren die kolen-, houtsnipper- en kernenergiecentrales, windmolenparken en biomassafabrieken!. Er komen slimmere oplossingen aan.

LaViolette geeft een prachtig inkijkje in wereld van de Breaktrough Energy. Hier en daar met veel humor. Het is de energie van de Nieuwe Aarde die je hier uitgelegd krijgt. Top level kennis over de levensader van de hoogtechnologische beschaving die we voelen aankomen.

Meer over Breakthrough Energy op de gelijknamige conferentie van GlobalBEM op 28 en 29 mei aanstaande.

Wie LaViolette en Nassikas wil steunen kan nog meedoen aan hun crowdfunding campagne op Indiegogo. Deze loopt tot einde deze maand.

Boeken en video’s van Paul LaViolette (op zijn website)
Zijn boeken op Amazon.com

 

hoover

zidljtjdlk13mmfghhh7

 

Gerelateerde artikelen:

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is.