De Nieuwe Aarde is een hoogtechnologische beschaving

 1. Pak je agenda.
 2. Kies het eerste lege dagdeel dat je tegenkomt en ruim dat in voor het bekijken van onderstaande video (duur 2 uur). Bekijk hem van kop tot staart, maak onderwijl wat notities en kijk later nog eens opnieuw naar bepaalde passages.
 3. Ruim ook wat tijd in om bij te komen van wat er hier allemaal de revue passeert:

 

Op ongeveer 7 minuten in deze video vertelt wetenschapper Paul LaViolette dat hij ervan overtuigd is dat er op dit moment al gereisd wordt naar andere sterrenstelsels en dat er bij deze activiteiten omvangrijke space fleets betrokken zijn. En wat van onvoorstelbaar groot belang is: deze space crafts maken gebruik van breaktrough energy. Van hoogtechnologische, ufo-achtige voortstuwing. Terwijl op aarde alles zich nog op een aanzienlijk lager technologisch niveau afspeelt.

LaViolette spreekt over een omvangrijke breakaway civilisation, waarin zich deze activiteiten – in het diepste geheim – afspelen. Hij bevestigt daarmee de informatie van researcher Michael Salla, waarover ik eerder op TransitieWeb schreef. Evenals die van Catherine Austin Fitts (idem).

Het is even slikken. We zijn ‘hier beneden’ wasrchijnlijk helemaal niet zo geavanceerd bezig als we geneigd zijn te denken. Onze aardse technologie is verouderd, vervuilend en destructief voor de omgeving en voor onszelf. Hoezo hoogtechnologisch?

Echt geavanceerde technologie op het vlak van energie-opwekking en voortstuwing (propulsion) is lange tijd onderdrukt geweest, maar de frictie tussen de realiteit die ons omgeeft (de status quo) en dat wat technologisch al vele decennia lang mogelijk is wordt onderhand ondraaglijk.
Er zal een keer een doorbraak komen.

LaViolette is daarmee bezig, net als veel andere wetenschappers en uitvinders. Hij ontwikkelt samen met de Griekse wetenschapper dr. Athanassios Nassikas een lichtgewicht apparaat – een thruster – die voortstuwing veroorzaakt door energie aan te trekken uit de ether. Dus niet via een externe brandstof. Met deze technologie komt pure science fiction binnen handbereik. In de video legt LaViolette uit hoe dit werkt.

Vliegtuigen die voorzien zijn van zulke thrusters gaan straks verticaal opstijgen en landen. Geruisloos en zonder een spatje vervuiling. Dat is pas high tech! Ook auto’s, schepen en treinen gaan zich op deze manier voortbewegen en er zullen hoover boards komen voor individueel ‘laagvliegen’ in winkelstraten en woonwijken.

En dan hebben we het alleen nog maar over transport. Wat te denken van verlichting en verwarming? Productieprocessen?

Uitfaseren die kolen-, houtsnipper- en kernenergiecentrales, windmolenparken en biomassafabrieken!. Er komen slimmere oplossingen aan.

LaViolette geeft een prachtig inkijkje in wereld van de Breaktrough Energy. Hier en daar met veel humor. Het is de energie van de Nieuwe Aarde die je hier uitgelegd krijgt. Top level kennis over de levensader van de hoogtechnologische beschaving die we voelen aankomen.

Meer over Breakthrough Energy op de gelijknamige conferentie van GlobalBEM op 28 en 29 mei aanstaande.

Wie LaViolette en Nassikas wil steunen kan nog meedoen aan hun crowdfunding campagne op Indiegogo. Deze loopt tot einde deze maand.

Boeken en video’s van Paul LaViolette (op zijn website)
Zijn boeken op Amazon.com

 

hoover

zidljtjdlk13mmfghhh7

 

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

 1. Boan schreef:

  Toen ik ongeveer 11 jaar oud was (rond 1981) hebben mijn ouders op de terugweg van een vakantie naar Oostenrijk de auto op een parkeerplaats langs de snelweg geparkeerd, ik denk dat het ergens in Duitsland was. De bedoeling was om de nacht in de auto door te brengen maar midden in de nacht hield ik het niet meer uit in de kleine auto en ben ik op de vouwwagen gaan liggen. Toen ik wakker werd zag ik een groot rond ding in de lucht met allemaal lampjes in een grote cirkel aan de onderkant. Ik ging bedenken wat het kon zijn, had nog nooit zoiets gezien, maar een vliegtuig was het niet. Er konden wel 100 vliegtuigen in qua grootte… Na een minuut was het opeens weg.

  Het gekke was: ik heb mijn ouders niet wakker gemaakt. Ik was niet bang ook al wist ik niet wat ik gezien had. Pas 10 jaar later wist ik dat het een ufo (moederschip) was geweest. Als iemand me had verteld dat-ie zoiets gezien had, zou ik het niet geloofd hebben, maar ik heb het zelf gezien…

  Mijn buurvrouw (ze was geabonneerd op de Prana en nog een vergelijkbaar tijdschrift) vertelde me dat ze had gelezen dat meer mensen dit destijds hadden waargenomen rond die tijd, juist ook omdat het vanaf de snelweg was te zien. Mocht iemand er een foto van hebben, dan zou ik graag op deze manier mijn jeugdherinnering willen herbeleven 😉

 2. F.W.G Wolbert schreef:

  Ik hoop toch werkelijk niet dat er opnieuw aan de etherkrachten van de aarde energie wordt onttrokken!
  Ik las ergens dat er opnieuw etherkrachten aan fysieke planten wordt onttrokken.
  Weet u hoe Atlantis ten onder is gegaan?
  Door zeer groot misbruik van directe onttrekking van levenskrachten van de toenmalige planten die er anders uitzagen. De mens van toen die er ook uiterlijk anders uitzag kon zelf direct etherkrachten aan de planten onttrekken voor zijn levensonderhoud.
  Er ontstonden daar technisch zeer hoogstaande ontwikkelingen in energievoorziening voor voertuigen. Ook daar waren het uiteindelijk de ‘machthebbers’ die door die techniek Atlantis hebben verwoest.
  Rudolf Steiner was zeer ongerust over de opkomende industrie en materialistische zienswijze in zijn tijd die nu naar een hoger plan wordt getild. Hij was bang dat er weer zo’n enorme catastrofe over de aarde zou komen.
  Achteraf weten wij dat de atoomenergieontwikkeling een zeer gevaarlijke is in combinatie met geoengeneering,
  want zo is fukushima verwoest. Een kunstmatig opgewekte aardbeving/zeebeving die de tsunami heeft veroorzaakt. Dit om een catastrofe over de hele aarde te brengen. De aarde te verwoesten!
  Als nu weer de etherenergie wordt misbruikt gaan we eenzelfde lot weer tegemoet.
  Ik heb veel gelezen over Tesla en de vrije energie. Die staat op het punt vrij gegeven te worden aan de mens, door de elite, cabal. deep state etc. Ze worden hiertoe gedwongen door de goeden van de aarde . Samen met President D. Trump van de constitutie van Amerika. Want hij is nog steeds President.
  Vrije energie!

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.