Derde Breakthrough Energy conference op 28 en 29 mei

lower res-BEM-Header-2016-orb
Het is verrassend nieuws: de derde Breakthrough Energy conference van GlobalBEM zal al op zaterdag 28 en zondag 29 mei aanstaande plaatsvinden in Bastrop (Texas) in de VS.

Ik ga er de komende weken in gespannen afwachting naartoe leven, want de twee vorige edities – waar ik zelf bij aanwezig was – hebben grote indruk op me gemaakt.
Het waren life changing events!

Hilversum 2012 en Boulder 2013 boden spectaculair materiaal en diepgaande conversaties. Ik denk aan Judy Wood met haar vlijmscherpe presentatie over 9/11 en aan Ralph en Marsha Ring met hun onthullingen over proeven met vliegende schotels en antigravity propulsion. Maar ik denk ook aan Michael Tellinger, Sacha Stone en Richard Dolan.

Hier, op TransitieWeb, is uitvoerig aandacht aan beide conferenties besteed.

De sprekers line-up voor de nieuwe conferentie in Bastrop bevat namen die nieuw zijn voor mij. Ik ben al met al zeer benieuwd naar de ‘oogst’ van 2016.

Er komt een betaalde livestream op beide conferentiedagen. De registratie daarvoor opent zeer binnenkort. Meld je aan voor de mailinglist, dan word je op de hoogte gehouden.

Dit vind je misschien ook leuk...

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.