‘De toekomst is niet in steen gebeiteld, we kunnen haar koers verleggen’

De eerste dag van de Secret Space Conference 2015 is er in mijn verslaglegging hier nogal bekaaid van afgekomen. Ik heb de presentaties – achteraf – on demand wel allemaal gevolgd, maar de tijd ontbreekt nu om daar even diep op in te gaan als eerder wel lukte bij dag twee. Zie daarvoor deze, deze en deze posting.

Op dag 1 wat mij betreft drie hoogtepunten:
Walter Bosley komt met opzienbarend feitenmateriaal waaruit blijkt dat eind 19de eeuw al testvluchten plaatsvonden met ‘airships’ op basis van antigravity propulsion. Dus niet pas vlak voor, tijdens en na de tweede wereldoorlog. Zijn conclusie: de breakaway civilisation bestaat al 165 jaar en misschien wel langer.
Jay Dyer licht de nauwe banden toe tussen Hollywood, het Amerikaanse Department of Defense en de inlichtingendiensten. Hij doet dit aan de hand van een reeks populaire films. Zijn conclusie: het skynet is al volop in bedrijfl en beïnvloedt onze geest.
Jim Marrs vertelt over ervaringen met remote viewing bij het Amerikaanse leger en de inlichtingendiensten. Remote viewing blijkt niet gebonden te zijn aan tijd en plaats, zo legt hij uit. “Maar hoe verder je in de toekomst kijkt, hoe waziger het wordt. Dat betekent dat de toekomst zich weliswaar op een vooraf bepaalde koers kan bevinden, maar dat deze niet in steen is gebeiteld. We kunnen haar veranderen door onze daden van vandaag.”

Tot slot een compliment aan de organisatoren. Zij hebben met deze conferentie informatie van een hoog soortelijk gewicht bijeengebracht en online toegankelijk gemaakt voor een groot publiek.
Dat deden ze ook al in 2011 en 2014.
Klik hier voor de (gratis) live stream van 2014.
Klik hier voor de (betaalde) live stream van 2015.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.