Je hoeft alleen maar omhoog te kijken….

… en dan zie je ze. Iedere dag weer. Chemtrails.
Het wordt steeds duidelijker wat een troep daar in zit en hoe desastreus de uitwerking daarvan is op ons leefmilieu en op onze gezondheid.

Op 14 augustus 2015 vond in Redding, California, een grote protestbijeenkomst plaats met als centraal thema: Engineering Earth, Exposing The Climate Modification Assault Against Humanity. De getuigenissen en presentaties tijdens dit evenement gaven een goed beeld van wat er op dit moment bekend is over het fenomeen geoengineering (alias Solar Radiation Management).

Hoewel steeds meer stukjes van de chemtrail-puzzel op hun plaats beginnen te vallen, blijven toch nog erg veel vragen onbeantwoord. Zoals: wie precies geven hier de opdracht voor? Waarom staat onze regering toe dat er op grote schaal giftige stoffen in het luchtruim worden verspreid? En waarom gebeurt dit allemaal in het geniep? Waarom zijn er nog geen klokkenluider-piloten opgestaan om dit schandaal in de openbaarheid te brengen en schoon schip te maken? Waarom neemt het sproeien de laatste maanden zo sterk toe? Hoe kunnen we ons tegen de schadelijke lichamelijke gevolgen daarvan beschermen? Hoe kunnen we voorkomen dat planten en dieren onherstelbare schade oplopen? Enzovoort, enzovoort.

Hieronder volgen videoregistraties van de bijeenkomst in Redding, die georganiseerd werd door de mensen van GeoengineeringWatch.org.

 

 

SSP-Banner-Partner-Coupon-Transitieweb

 

 

 

 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.