Sfeervolle presentatie van mijn boek ‘Hemel onder vuur: een diepgaand onderzoek naar chemtrails’

Donderdag 16 november is mijn boek ‘Hemel onder Vuur: een diepgaand onderzoek naar chemtrails ‘ in boerderij Op de Voshaer in Dwingeloo ten doop gehouden. Dat gebeurde in een bijzondere atmosfeer die door de ongeveer 40 aanwezigen als verbindend en gevoelvol werd ervaren.

Mijn goede vriend en compagnon Ed Lute deed de aftrap en daarna las ik het Voorwoord voor en lichtte ik toe voor wie de eerste drie exemplaren zijn. Grietje Leenstra, een van de drie, onthulde het boek. Daarna overhandigde ik een gesigneerd exemplaar aan een tiental aanwezigen die bijdragen hebben geleverd aan de totstandkoming ervan.

Na een toost met champagne volgde een korte toelichting op de opbouw in acht hoofdstukken en las ik twee passages voor uit hoofdstuk 7, uitmondend in de het strategische letterwoord ALOHA (Awareness, Liefde, Organisatie, Heling en Actie)

Vier sprekers namen daarop elk een letter van ALOHA voor hun rekening.
Corrie Van der Zee – Spijkers van de Alertgroep Appelscha de letter A.
Schrijfster Barbara de Roos spraak over de letter L.
De O was voor Jeltje Scholte van woongroep en Vereniging Op de Voshaer.
En tenslotte haakte natuurgenezer Mirjam Stoof in op beide slotletters.

Na afloop was er een gezellig samenzijn met soep en broodjes en diverse dranken.

Dank aan mijn mede-bewoners van Op de Voshaer, voor het gastvrije onthaal!

 

 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.