‘40.000 miljard dollar is buiten de boeken gehouden’ – Catherine Austin Fitts over de Space-Based Economy

Er is 40 biljoen dollar zoek in de boeken van de federale overheid van de VS. Dat is een onvoorstelbaar bedrag. Het is 40.000 miljard dollar. Forty trillion op z’n Engels. Financieel expert Catherine Austin Fitts beet zich vast in deze megafraude en volgde het spoor van de verdwenen dollars.

Uit haar onderzoek komt naar voren dat er in de VS al decennia lang – en in verhevigde mate sinds 9/11 – enorme bedragen aan de reguliere economie onttrokken worden en in black projects geïnvesteerd, vooral in geheime satelliet- en ruimteprogramma’s, maar ook in ondergrondse projecten. Fitts noemt dit de Space-Based Economy. Het is niet duidelijk wie aan de touwtjes van deze schaduweconomie trekt. De federale regering is het in elk geval niet, aldus Fitts, die voor het gemak maar over ‘Mr Global’ spreekt.

Fitts is een echte insider. Ze werkte elf jaar voor een beleggingsfirma in Wall Street en was onder meer staatssecretaris voor Woningbouw in de eerste regering Bush. Toen ze de fraude op het spoor kwam, nam ze geen blad voor de mond, wat haar op een jarenlange juridische vervolging kwam te staan, een strijd die ze uiteindelijk won. Tegenwoordig werkt ze als investeringsadviseur en uitgever-onderzoeker.

Maak wat tijd vrij om de onderstaande video’s te bekijken, want nergens anders krijg je zulke spot-on inside information over de ‘Big Puzzle’ waar we in leven. Het is bovendien informatie die letterlijk levensreddend kan zijn, onder meer door wat zij zegt over het grote gevaar van vaccinaties (in de tweede video vanaf 45:00).

Schermafdruk 2016-02-09 18.52.50

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

 1. Fred Teunissen schreef:

  Ha Helena, ja dit is een heel zwaar onderwerp.
  Voor mij is het een nieuw gebied. En ik schrik van wat ik daarin tegenkom.
  Vorig jaar zijn er in de VS meer dan tien prominente holistische artsen om het leven gekomen onder omstandigheden die veel vragen oproepen. De waarschijnlijke rode draad: hun standvastige verzet tegen vaccinaties.
  Ik ben al een tijdje bezig een posting over dit onderwerp voor te bereiden. Van Gwen Scott bijvoorbeeld (één van de dode dokters) heb ik hier op het blog al wel een video opgenomen, maar in het kader van chemtrails en niet van vaccinaties.
  (overeenkomst: aluminiumoxide, dat zit in de lucht en in vaccins)

 2. Helena schreef:

  Wow als dit waar is, ik ga kijken.
  In Nederland wordt ook jarenlang aangegeven, door onderzoeksjournalist Desiree Reuver en dr Moolenburg, dat vaccinaties gevaar voor je gezondheid zijn.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.