Nederland Politiestaat

YouTube censuur

En zo verging de vrijheid, met een daverend applaus
Kit Knightly

 

Afgelopen weekend deed ik boodschappen. De straten waren spookachtig stil. Onderweg zag ik meerdere keren een patrouileerende politieauto. Een vriendin uit Den Haag belde mij. Tijdens een wandeling op het strand zweefden er drones boven de wandelaars om de juiste afstand tussen mensen te bewaken.

In de supermarkt lopen mensen zenuwachtig met een boog om elkaar heen. Betalen met content geld is vanwege de sociale druk nauwelijks mogelijk. Bij het aanbieden van een wettig betaalmiddel word ik aangekeken alsof ik radioactief afval aanbied. Ik heb toch ook net die boodschappen aangeraakt? En de mensen voor mij de pin toetsen?

Samen met de mensen om mij heen probeer ik de situatie te begrijpen. We wisselen video’s uit. Regelmatig krijgen we een zwart beeld met de melding dat deze video een thoughtcrime betrof en niet geschikt is om naar te kijken. Verschillende steden openen kliklijnen. In bejaardentehuizen worden inwoners beboet wanneer ze stiekem hun kinderen of kleinkinderen ontvangen. In de krant lees ik dat onze telefoons vanwege corona gevolgd worden. Nu openlijk – de sleepwet was er toch al door? Ondanks dat er tegen was gestemd..

Al voor de corona uitbraak maakte ik me ernstige zorgen om de uitrol van 5G. Samen met andere burgers in mijn stad organiseerden we ons, informeerden andere burgers, probeerden de gemeente op haar verantwoordelijkheid aan te spreken. We hadden het gevoel dat er eindelijk een kritieke massa begon te ontstaan – in Italië zeiden meer dan 150 gemeentes nee tegen 5G, de beweging zette zich door naar Europees niveau.

Tirannie in een handomdraai

Op dit moment kunnen we niet meer samenkomen. Informatie uitwisselen wordt steeds lastiger, referenties naar 5G worden snel verwijderd van ‘social’ media. Wel laat de Nederlandse staat de veiling van 5G frequenties doorgaan, terwijl vragen van de Tweede Kamer over risico’s voor de volksgezondheid onbeantwoord blijven. Daarbovenop probeert het kabinet er zonder democratisch debat stapels (84) wetten door te duwen terwijl de volksvertegenwoordigers thuis zitten.

Het lijkt op een dystopische science fiction film. Of, op 1984 maar dan met meer geavanceerde technologie. Hier zou de Stasi van dromen. Dit was waar Snowden het over had nadat hij de klok luidde over de afluisterpraktijden van de NSA en CIA. Hij waarschuwde dat de mass surveillance op deze schaal de deur open zette voor turnkey tyrannie – tirannie in een handomdraai.

Geven we onze moeizaam verworven vrijheden niet veel te makkelijk op? En als we gewillig meegaan in deze trend, waar gaat dit naar toe?

Craig Murray: “dit is hoe het begint..het is een bekend patroon dat dictatorschap begint met noodmaatregelen, die bedoeld zijn een dreiging te verijdelen. De noodmaatregelen worden dan genormaliseerd, en voor de mensen in machtsposities is de absolute willekeurige macht verslavend. Nieuwe dreigingen worden gevonden om de noodsituatie te rechtvaardigen.”

Zijn de bovengenoemde maatregelen echt tijdelijk? In Australië is lockdown al tot eind juli uitgesteld. In de UK wordt ervan uitgegaan dat de lockdown nog zes maanden kan duren. Is dit zoals de war on terror? Een eindeloze strijd tegen een amorfe vijand waarbij het doel de middelen rechtvaardigt?

Een heel gevaarlijk traject

En als het eind dan wel in zicht is, laat de regering de nieuw verworven macht los? Gaan we terug naar de uitgangssituatie? De regering die de uitkomsten van meerdere referenda negeerde, waarna het referendum werd afgeschaft. De Ministry of Truth zet wel campagnes op die ons vertellen dat we alleen nog maar staatspropaganda mogen geloven. Onwelgevallige verkiezingsuitkomsten worden met een cordon sanitaire buiten de machtscirkels gehouden. Binnen no-time verzamelt de kandidaat publieke omroep Ongehoord Nederland meer dan 50.000 nieuwe leden, er wordt met data gesjoemeld zodat het nog even duurt voor ze zendtijd krijgen. Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat, Mona Keijzer geeft publiekelijk toe dat 5G gebruikt zal worden voor crowd control.

James Corbett: “No “Temporary” Power Grab Is Ever Actually Temporary”

Laat de overheid de nieuw verworven macht gracieus weer gaan? Ik betwijfel het ten zeerste. Macht corrumpeert. Absolute macht corrumpeert absoluut. Het traject waar we nu op zitten is heel gevaarlijk. Als we een tegenwicht willen bieden aan de bovengeschetste dystopie moeten we nu beginnen.

Gerelateerd

Dit is geen pandemie, maar een wereldwijde machtsgreep

Hoe we de globalistische machtsgreep kunnen weerstaan

Dit gaat pas over als WIJ het stoppen!

Wil je dit artikel delen op social media?

Dan is er kans op dat Big Brother tussenbeide komt en je waarschuwt voor ‘nepnieuws’. Plaats je de link toch, dan kunnen anderen die hem aanklikken ook zo’n waarschuwing krijgen. Dit is een vervelende vorm van intimidatie en censuur.

Je kunt dit omzeilen door niet te linken. Maak zelf een eigen tekstje. Verwijs alleen naar de naam TransitieWeb als bron van je tekst. Ook kun je delen van de tekst op TransitieWeb knippen en inplakken (copy-pasten) in een eigen bericht.

Ook handig: maak met je mobiele telefoon een foto van je computerscherm en post daarna de foto. Of, als je mobiel internet gebruikt, maak dan een schermafdruk en stuur die rond met een omschrijving van de bron, maar niet met de link.

Loop je toch nog tegen problemen op? Laat het me weten!

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?

Klik dan hier.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Willem Warbout schreef:

    Wij gaan met sneltreinvaart met Rutte achter het stuur de afgrond in. Hopelijk trekken wij massaal aan de handrem. Dit is een misdadig kabinet.

  2. Steven schreef:

    Wat denken jullie zelf?… dit slappe VOLK laat zich gewillig naar het slachthuis transporteren…sterker nog, ze betalen er ook nog voor!
    Schaam me dood dat ik een Nederlander ben…. Vroeger had je nog kerels…tegenwoordig kruipen ze al in elkaar als je je stem verheft. Allochtonen zijn met dat betreft begaan met elkaar…hier is iedereen op zichzelf aangewezen!

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.