Zou het ZO ERG misschien toch wel kunnen zijn?

We hebben allemaal een instinctieve afweer tegen het registreren van manifestaties van diep kwaad. Die afweer uit zich in gedachten als: ‘Zo erg kan het niet zijn.’ ‘Het kan niet waar zijn dat…’ ‘Het is ondenkbaar dat….’ Maar soms gebeurt het ondenkbare en onzegbare. Onze ingebouwde afweer blokkeert dan het onder ogen zien van de verschrikkelijke feiten.

De drie video’s in deze posting stellen je registratie- en incasseringsvermogen op de proef. Kan het zo erg zijn als wat uit deze drie getuigenissen blijkt? Durf je die gedachte toe te laten?

In de eerste video (bron) onthult een anonieme Amerikaanse verpleegster dat mensen met ernstige bijwerkingen van de covid- injecties getest worden op corona en – indien positief bevonden – gediagnostiseerd worden als zijnde besmet met de ‘Delta-variant’ en vervolgens naar speciale, gesloten covid-afdelingen worden overgebracht. Daar krijgen ze een behandeling met zeer giftige antivirale middelen als Remdesivir en worden ze onderworpen aan machinale beademing met in de meeste gevallen de dood tot gevolg. Zij gaan als als Delta-variant-doden de boeken in.

Wat deze verpleegster onthult, kan binnenkort ook in ons land gemeengoed worden: vaccinatieschade wordt immers in veel gevallen niet als zodanig erkend en herkend door het medische establishment (de vaccins zouden immers veilig en effectief zijn). In plaats daarvan wordten de bijwerkingen van de injecties  als covid-symptoom aangemerkt, waarna  in sommige gevallen zware overbehandeling volgt en de patiënt overlijdt.

Zo erg kan het niet zijn?
Kan het niet waar zijn dat artsen hieraan meedoen? Dat zij hiertegen net hun stem verheffen?

Of zou het zo erg misschien toch wel kunnen zijn?

End of life medicatie

In de volgende video (bron) vertelt een Engelse vrouw dat haar 74-jarige en aan MS lijdende moeder – zonder overleg met en toestemming van de familie – geen voedsel en drinken meer kreeg, maar wel ‘end of life’ medicatie. Tien dagen later overleed ze. De dienstdoende dokter gaf ‘covid’ op als doodsoorzaak. Har dochter spreekt van moord met voorbedachte rade.

Ondenkbaar?

‘Regering runt de ziekenhuizen’

In de derde video (bron) is John O’Looney, een Engelse begrafenisondernemer uit de plaats Milton Keynes  aan het woord. Hij neemt het zware woord massamoord in de mond en doet dat bepaald niet lichtvaardig. Hij onderbouwt het met zijn eigen ervaringen. Veel medici en verpleegsters zijn het niet met de gang van zaken eens, vertelt hij, maar ze worden overruled, want “de regering runt de ziekenhuizen.”

Zijn terugblik op het begin van de ‘pandemie’ vorig jaar is onthullend. En aan het slot van het interview waarschuwt hij indringend voor een nieuwe sterftegolf als binnenkort kinderen geïnjecteerd gaan worden. Al het daaruit voortvloeiende leed zal dan aan de ‘Delta-variant’  toegeschreven worden, aldus deze klokkenluider.

Medische massamoord

De Amerikaanse onderzoeksjournalist Jon Rappoport dook diep in het ondenkbare en onzegbare en stelt dat er al veel langer sprake is van ‘medische massamoord’. Zie voor zijn onderbouwing van deze vergaande conclusie dit recente artikel van hem.

De wereldwijde covid injectie-campagne brengt het leven van tientallen miljoenen mensen in gevaar. Evenals de gezondheid en het geluk van een veelvoud daarvan.

Kortom, we kijken naar diep kwaad.

Gerelateerd

BPOC2020: aangrijpende getuigenverklaringen over sterfte en ernstige bijwerkingen na covid-vaccinaties

“Was hier läuft ist Massenmord” – “Hier is sprake van massamoord”

Waar dit op uitdraait als we het niet verhinderen: genocide

Karen Kingston (ex Pfizer medewerker) bevestigt dat er grafeenoxide in de coronavaccins zit en spreekt van genocide

Killervirus of killervaccin?

 

Foto op Home: Alexandra Koch

 

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Klaas schreef:

    Inderdaad, zo erg is het wel. En nog veel erger. Goede mensen kunnen zich dat niet voorstellen. You aint seen nothing yet.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.