Wordt ons afvalwater straks gebruikt voor de opsporing van ‘corona-brandhaarden’?

Demissionair minister Hugo de Jonge heeft vlak voor het zomerreces in een brief aan de Tweede Kamer zijn voornemen bekendgemaakt om 4,65 miljoen euro ter beschikking te stellen aan waterzuiveringsbedrijven voor dagelijks onderzoek van afvalwater naar … potentiële toekomstige pandemieën. Behalve voor het opsporen besmettingshaarden van Covid-19 dienen de extra middelen ook de borging van de waterkwaliteit.

Dit bedrag is een eenmalige uitgave voor aanschaf van apparatuur. Er komt ook nog 15 miljoen euro voor de jaarlijkse personeelskosten voor dit dagelijkse onderzoek en voor het opsturen van de resultaten naar het RIVM. Dus in totaal een kleine 20 miljoen. Op het moment van het op de hoogte stellen van de kamer was dit al geregeld en zo goed als klaar.

Nieuwsblad De Kaap / Stichtse Courant schrijft op 16 september 2020 dat de minister van Volksgezondheid de bedoeling heeft om dagelijkse metingen uit te laten voeren in alle rioolwaterzuiveringsinstallatie in Nederland. Dit onderzoek is dan toegespitst op het vaststellen van de aanwezigheid van mRNA-deeltjes van het corona-virus

Het nieuwsblad schrijft dit een half jaar voordat de kamer in een brief geïnformeerd werd over de plannen van de minister.

Afvalwater voor opsporing coronabrandhaarden

Afvalwaterzuivering in de regio Driebergen-Doorn

Driebergen-Doorn telt circa 29000 inwoners. Het waterzuiveringsbedrijf heeft al geschikte koelkasten en een carrousel geïnstalleerd en andere aanpassingen gedaan om aan de opdracht van de minister te voldoen. Voor Driebergen-Doorn geldt dat het afvalwater (van huishoudens en het regenwater) de zuiveringsinstallatie bereikt na 24 uur. Daarna verlaat het de installatie en stroomt als geschoond water uit in de wetering die het afvoert naar de Kromme Rijn. Alles wat instroomt, stroomt in de loop van 24 uur ook uit, zodat in twee dagen het hele gebeuren van afvalwaterlozing en reiniging plaatsvindt.

Ten aanzien van het proces van reiniging in de installatie gaat is het van belang om te weten wat voor onderzoek er gedaan wordt voor het laboratorium, voor het RIVM en voor het ministerie van Volksgezondheid in verband met het opsporen van besmettingshaarden van Covid-19, het vaststellen van een pandemie en de borging van de waterkwaliteit.

Er stroomt tussen de 5000 en 25 000 kubieke meter afvalwater per dag door de installatie, afhankelijk van droog of nat weer. Bij elke ca 45 kub die doorstroomt wordt een 40-50 milliliter monster genomen wat neerkomt op gemiddeld 200 monsters per dag. Op het moment wordt 3 tot 5 keer per week door de ophaaldienst 3 liter monster meegenomen wat erop neer komt dat de ophaler een selectie maakt. Als we uitgaan van 4 maal per week 3 liter monsterwater dan gaat er dus 12 liter per week naar het laboratorium, verdeeld in ampullen van 50 milliliter.

Als we een gemiddelde doorstroom nemen van 15000 kub per dag maal zeven dagen is dat 105.000 kub oftewel 105.000.000 liter per week wat doorstroomt, waaruit 12 liter is afgenomen ter meting geproportioneerd in 50ml ampullen. Van elke 8.750.000 liter is dan in totaal een liter ter bemonstering genomen. Een andere rekensom namelijk 45 ml afgenomen van 45 kub wil zeggen dat van elke miljard milliliter één milliliter in het lab komt.

Dit is een homeopatische toepassing

Het is duidelijk dat het hier gaat om het meten van hoge potentiëring. Nu heb ik daar geen enkele moeite mee – er zijn diverse meetmethode voor – maar: dit is homeopathie die geesteswetenschappelijk onderzocht wordt, deze meetmethoden. Het is prachtig dat de minister dit toepast om de volksgezondheid van het land te ‘sturen’, maar o zo dubbel, aangezien hij alles in deze richting normaal gesproken tegenwerkt.

De installatie zelf analyseert in de beluchtings-carrousel het afvalwatermengsel op ammoniak, fosfaat, en nitraatgehalte. Waarom doet de minister dat niet met de lucht, waar door het spuiten van chemtrails zware metalen als barium en aluminium in zitten?

Buiten de bestaande structuren om

Nieuw is dat een laboratoria analyseert op onder andere Covid. Hun meetresultaten sturen ze naar het RIVM. Die analyseert de ontvangen meetresultaten van de ongeveer 300 rioolafvalzuiveringsinstallaties in Nederland, rubriceert ze en noteert de gegevens in tabel en grafiek en adviseert op basis daarvan de minister. We weten hoe ‘open’ het RIVM met de haar beschikbare gegevens omgaat, want in het Covid geval zijn die niet te controleren.

Buitengewoon vindingrijk om zo buiten de huisarts, de GGD, het ziekenhuis om, via een directe lijn naar de minister, de gezondheid te regelen.

Het virus is een hypothese

We herinneren er aan dat alleen bouwsteentjes voor een virus waarneembaar zijn, een volledig virus is nog nooit geïsoleerd en waargenomen. Het virus is een hypothese. Verder weten we dat deze bouwstenen zijn aangetroffen in plantendelen, in dieren en in mensen. We weten dat ze zich snel muteren. We weten ook dat de tot nu toe gebruikte testen alleen vertellen dat er al of niet bouwstenen aanwezig zijn. Of de virusdeeltjes deze mens ziek zullen maken weten we niet. De gebruikte test kan dit namelijk niet aantonen. Uiteindelijk kan dat pas, wanneer een arts een diagnose stelt.

We weten dat iemand die zich heeft laten ‘vaccineren’ de bouwstenen voor een Covid-virus in zijn lijf gespoten heeft gekregen om het lichaam antistoffen te laten maken. Al deze gevaccineerde personen, groot of klein, jong of oud zullen, in hun uitscheiding ook bouwstenen voor het Corona-virus hebben. Deze zijn door het lichaam in haar stofwisseling alweer anders geworden dan ze erin kwamen.

Ontelbare bouwstenen

We hebben dan in het rioolwater van RWZI:
-de uitscheiding van de mensen die gevaccineerd zijn met bouwsteentjes.
-de uitscheiding van de mensen die ziek zijn van deze griepvorm.
-de ontlasting van de bevolking die niet deze bouwsteentjes produceert.
-het overig rioolafvalwater van bedrijf, huishouding en regen.

Nog het volgende:
-De ampullen met vaccinatievloeistof zijn te koop.
-Ook de reguliere gebruikers kunnen zich ontdoen van onverhoopt niet gebruikt vaccin. Iemand die wil belazeren kan wat Covid-19 vaccin in toilet of straatput werpen.

Een virus kan haar werkzaamheid alleen ontplooien in een gastheer. Water op zich is geen gastheer, waar het in kan bouwen. Alles wat via watervloeistof aangetoond wordt aan Covid-19 bouwsteen, toont alleen de aanwezigheid van een bouwsteen aan, niet of het komt van een ziek, hersteld of een gezond levend wezen. In ieder levend wezen zijn miljoenen, nee miljarden of beter gezegd ontelbare bacteriën en virussen, ze zijn onderdeel van de processen die leven mogelijk maken. De virus bouwstenen zijn zo veranderlijk dat de grens tussen de ene en de andere virusbouwsteen, continue verandert, wat inherent is aan het leven.

Gerelateerd

Je krijgt corona door langere tijd op een plek te zijn waar een zware stralingsbelasting heerst

Uitbraken van ziekte vlak na vaccinatie: door het virus of door het vaccin?

HIGH ALERT voor de Biblebelt: negatieve berichtgeving wijst op targeting

 

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

 1. Désirée L.Röver schreef:

  Ik denk dat Huugje heel veel van de zooi gaat vinden die de geïnjecteerden uitscheiden en rond zich verspreiden…
  Dan kan-ie daar weer een door hem gewenste conclusie aan verbinden en het land weer op slot zetten!

  • petermrvanhees schreef:

   Dank Dësirée, en ik schreef om die reden dit artikel. Een paar vrienden die me privé mailden schreven ook zo en ook; wat slim van de Jonge om zo te werk te gaan. Ik weet eerlijk gezegd niet of hij al niet van die afvalwatergegevens gebruik maakt want je krijgt geen inzage waarop de zogenaamde besmettingen stoelen.
   Zolang ik en jij, wij niet van a tot z inzage krijgen waar de gegevens vandaan komen, hoe en waarmee geteld is, is het net als bij de chemtrails; ze deugen niet, weg ermee.
   peter

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.