Wat is het doel van de wereldwijde corona-campagne?

Iedereen met een werkend waarnemingsvermogen, heeft inmiddels gezien dat de wereldwijde corona-campagne niets met volksgezondheid te maken heeft.
Wat is dan WEL de bedoeling? WAAROM deze wereldwijde campagne? Met welk doel?

Gesloopt gebouw

Het doel is totale herinrichting van de wereld. Gebruikmakend van beschikbare technologie.

Stap voor stap:

1- Het vernietigen van alle bestaande sociale en economische structuren

2- De gehele mensheid daarmee in totale schaarste en ontreddering brengen

3- Vervolgens introduceren van centrale/digitale rantsoenering (op absoluut bestaansminimum). Van leven naar overleven. Het systeem bepaalt wie overleeft en wie niet

4- Het massaal uitdunnen en verzwakken van de wereldpopulatie via vaccins en verhongering

5- Het installeren van de digitale dictatuur. Voor ieder individueel gedrag/consumptie is digitale toestemming/toegang vereist

6- Totale digitale surveillance, op individueel niveau. Uitsluiting als bestraffingsmethode. Ongewenst gedrag? Geen toegang tot levensbehoeften! Ongehoorzaamheid = Sterven

7- Overbodig maken van handhaving door politie en justitie. Het digitale systeem is bepalend. Nee is nee. Met een computersysteem valt niet te discussiëren

8- Het centrale digitale systeem bestuurt alle mensen. Privileges voor gehoorzame mensen. Uitsluiting voor ongehoorzame

9- De bestuurders zijn anoniem, en bevinden zich aan de andere zijde van de digitale muur. De wereld wordt door hen digitaal geregeerd vanaf één plek. Één wereldregering dus

10- Alle mensen op de wereld, worden vanaf één centrale plek bestuurd. Zonder de mogelijkheid zich daaraan te onttrekken of er effectief bezwaar tegen te maken

11- Afschaffen van geld, en vervangen door toegekende of afgenomen privilegepunten op basis van gewenst/ongewenst gedrag

12- Totale centrale controle van ieder individu op de wereld. De eigenaren van het systeem bepalen via de technologie hoe en waar iedereen woont, welk werk hij/zij doet, wat hij/zij buiten het werk doet, wat hij/zij consumeert en wanneer, en wat hem/haar is toegestaan. En wat niet.

Om dit mogelijk te maken, moet de samenleving eerst worden vernietigd. Wie een nieuw gebouw wil neerzetten, moet het bestaande immers eerst slopen. De corona-campagne is de start van de sloop. De maatregelen zullen de gewenste ineenstorting veroorzaken. De ineenstorting zal een ongekende humanitaire ramp veroorzaken. De humanitaire ramp zal het nieuwe systeem “rechtvaardigen”.

Alleen onze massale weigering mee te gaan met de maatregelen, kan dit scenario voorkomen. Het goede nieuws is, dat we daartoe op ieder moment kunnen besluiten. Het eindresultaat wordt dus door ons bepaald.

***

Pieter Stuurman blogtsinds 2008. Zijn artikelen verschenen op vele websites en platforms. Maatschappelijke achtergronden en ontwikkeling hebben zijn interesse. Het thema vrijheid is daarbij een rode draad.

Foto: Pixabay, Photomat

Gerelateerd

Dit is geen pandemie, maar een wereldwijde machtsgreep

De Andere Krant Vrijheid

Wil je dit artikel delen op social media?

Dan is er kans op dat Big Brother tussenbeide komt en je waarschuwt voor ‘nepnieuws’. Plaats je de link toch, dan kunnen anderen die hem aanklikken ook zo’n waarschuwing krijgen. Dit is een vervelende vorm van intimidatie en censuur.

Je kunt dit omzeilen door niet te linken. Maak zelf een eigen tekstje. Ook kun je delen van de tekst van TransitieWeb knippen en inplakken (copy-pasten) in je eigen bericht.

Ook handig: maak met je mobiele telefoon een foto van je computerscherm en post daarna de foto. Of, als je mobiel internet gebruikt, maak dan een schermafdruk en stuur die rond met een omschrijving van de bron, maar niet met de link.

Loop je toch nog tegen problemen op? Laat het me weten!

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. peter van der Eijk schreef:

  Ik denk dat wat hier allemaal staat zeker waar kan/zal zijn. ik denk dat we dit zeker in de gaten moeten houden maar ook moeten werken aan een overtuiging dat dit nooit zo ver zal komen. Er gebeurt zoveel in de kosmos waar uit blijkt dat er hulp en positieve verandering op komst is. Er komt elke dag zo veel meer licht naar ons toe dat het donker nooit kan winnen. Dat wil niet zeggen dat het zonder slag of stoot zal gaan. Waar je aandacht aan geeft zal groeien…. laten we kiezen. Ik bedoel niet dat we oogkleppen op moeten zetten maar wel dat we de angst geen kans mogen geven.

  Ans.

 2. Ton schreef:

  info Erasmus MC / patenten…..

  twitter.com/Magnu…1344648193

 3. Margie schreef:

  Italian Politician Calls For Arrest Of Gates:
  www.shiftfrequency.com/itali…-of-gates/

 4. Angelique B schreef:

  Ja, ernstig,, ondanks vele nare voorspellingen las ik in een boek, geschreven in 1960, iemand die via time traveling beelden zag van de nieuwe tijdperken, alhoewel ik blij wordt van het eerste gedeelte, vraag ik me af of het 2e gedeelte wel zo postief is, voor onze tijd zag ze, in het kort, dit:

  Net als elke planeet staat de aarde onder een verheven geestelijke kracht. Deze kracht wordt gemanifesteerd door een schare van geestelijke ingewijde mensen, die op de weg der ontwikkeling gelijkwaardig zijn geworden aan het Goddelijk weten. Zij hebben allen deel aan het grote werk; namelijk de aarde los te maken van de duisternis, de heerschappij van de materialistisch een demonische krachten – aan de vereenzaming – en haar te verlossen. Iedere ingewijde neemt deel aan dit werk.

  De krachten die de aarde uit de kosmos krijgt beheren en naar believen omzetten is het doel. De aarde ontvangt de uitstralingen van de kosmos, zij baadt en zwemt aldoor in in deze golven van energie. Al het gebeuren op aarde is een reactie op deze trillingen. De zon vermeerdert en versterkt tevens in geweldige mate de trillingen van het sterrenbeeld waarin ze op dat moment staan en waarmee ze tezamen haar stralen naar de aarde zendt.

  Aan het einde van het vissen tijdperk veroorzaken deze nieuwe energieën daar waar de mensen het sterkst op deze vibraties reageren en meetrillen grote revoluties. Ik zie duizenden mensen uit de heersende klassen in de gevangenis zitten en een geest die reeds de trekken van het nieuwe komende tijdperk vertoont en die talloze mensen uit de hogere maatschappelijke standen onthoofdt en/of op een andere manier van het leven berooft worden.

  Door het complementaire sterrenbeeld Leeuw leert de mens weer de krachtigste openbaring Gods op aarde kennen; de zon – de grote Ra – wordt weer als oerbron van alle aardse energie -openbaring beschouwd. De werking van waterman doet alle grenzen teniet. Echter en onbegrensdheid zonder concentrerend middelpunt betekent echter krankzinnigheid, geestelijke dood. De onbegrensdheid van Waterman zou in de onbewuste massa krankzinnigheid van de gehele mensheid, anarchie en alles vernielende chaos teweeg brengen. Door het complementaire sterrenbeeld Leeuw concentreren zich evenwel de heerspotenties in handige persoonlijkheden, die als dictators de massa bundelen en besturen.

  In dit tijdperk ontdekken de mensen het verkeer met andere planeten. De grenzen en slagbomen en ook de geïsoleerde plaats van de aarde in de kosmische ruimte verdwijnen en ook de grenzen tussen de landen verdwijnen en de gehele mensheid wordt vanuit een centraal punt geregeerd.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.