‘Urk wordt geleid door God. En niemand anders.’

Op de website van Rypke Zeilmaker vond ik een schitterend stukje Urker proza, omlijst met enige duiding door Rypke en zeer fraaie foto’s van zijn hand. Hier alleen de Urker tekst met één van Rypke’s opnames. Ga ook naar zijn blog voor het hele artikel en alle mooie beelden.

Urk wordt geleid door God

Op Urk is het niet Hugo de Jonge – als zelfverkozen Gouden Vaccinatiekalf – die bepaalt wie wel en wie niet mag deelnemen aan de Urkse gemeenschap. De Urkers lieten de handelswaar van het OMT – de vaccinatie- en angstpropaganda, de mondkapjes en het ‘testen, testen, testen’ – links liggen.

Op Urk was er geen plaats voor de financiële veelvraten van Big-Pharma, en het overgrote deel van Urk hoeft haar nieuwe Gouden Kalveren niet. Urkers verkiezen familie en vrienden boven BigTech, en bepalen zelf wat ze willen zeggen en niet willen zeggen, wat ze wel willen schrijven en wat ze niet willen schrijven, zonder dat BigTech ze het zwijgen op kan leggen.

En zelfs de mainstream media loopt vast op de zandbanken voor de vroegere kustlijn van Urk. Urk hoeft hun gekleurde, discriminerende en haatzaaiende schrijfseltjes niet. Journalisten worden – zoals nu gebleken is terecht – met het grootst mogelijke wantrouwen bekeken en hun vragen worden niet beantwoord. Niet omdat de Urkers niets te vertellen zouden hebben, maar dat alleen doen ten overstaan van mensen die te vertrouwen zijn.

Urk wordt geleidt door God. En niemand anders.

Dat zet kwaad bloed bij de farizeeërs. En dus zetten ze een tandje bij. Hugo de Jonge wees met de beschuldigende vinger naar Urk, als zijnde Sodom en Gomorra van de vaccinatieweigeraars. Hij stuurde de zendelingen van de GGD, maar hun vooruitgeschoven zendingspost ging in vlammen op.

BigTech bijt haar tanden stuk op Urk, want zo lang men de computer uitlaat en de mobiel terzijde legt, is men immuun voor haar giftige invloeden. En hoewel de medicijnmannen van BigPharma luidruchtig nog eens een bezwerende dans uitvoerden, regende het geen vaccinaties op Urk.

De Urkers bleven trouw aan hun eigen God. En zo bleef Urk de oase in de coronagekte die het nog steeds is. Ze is nog steeds in staat Hugo de Jonge, het OMT, BigTech en BigPharma buiten de poort te houden. En hoe hard ze er ook op slaan, vooralsnog houdt de poort het.

En gaat het leven erachter rustig door. De horeca is open, vrijwel niemand draagt een mondkapje, er wordt niet gecontroleerd op QR-codes, en er wordt nauwelijks getest.

In de rest van het land zijn het de farizeeërs van BigPharma die in het Heiligste der Heiligen van de Wetenschapskerk hun koopwaar nog eens zorgvuldig schikken in de glinsterende vitrines, en ze door middel van list en bedrog veel effectiever voorstellen dan dat ze in werkelijkheid zijn. Om daarna vergenoegd het geld in grote bulkwagens de wetenschapstempel uit te rijden.

Bron: Interessante tijden, URK, Achtste Friese Zeeland in ‘Liever dood dan Slaaf’

De foto is afkomstig uit het Rypke’s fotoboek Liever dood dan Slaaf

Gerelateerd

HIGH ALERT voor de Biblebelt: negatieve berichtgeving wijst op targeting

Dominee Visser en zuster Miriam zeggen precies waar het op staat

 

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

13 reacties

 1. Hansz Pint schreef:

  Ergens… in t noorden v h land, was er een heel klein dorpje dat dapper weerstand bleef bieden tegen de druk van de Romeinse…eh Rijksoverheid…

  Waarvoor mijn dank en respect, alhoewel ik ook begrijp dat ook daar splijtzwammen aanwezig zijn en er adepten van die rutte en die de jonge… op toch belangrijke posten, persisteren in het voorgestelde en m.i. QRANKZINNIGE R.overheidsbeleid…
  Wat ik… dan wel weer jammer vind voor de gemeenschapszin daar…

 2. Leonard schreef:

  Beste Urkers,

  Mensen als jullie hebben we wereldwijd nodig, hopelijk gaat de hele mensheid spoedig het fatale bedrog inzien en de Urkse instelling overnemen.

  Dank voor jullie inspiratie.

  Leonard

 3. ij. werkhoven schreef:

  Prachtig het geschrevene, door Riepke Zeilmaker, Urker Proza – ik kan me er helemaal in vinden!!
  Deden maar meer Provincies, bewoners van dorp of stad, dat wat de Urkers doen – hun eigen Goddelijke gang
  gaan, want er is vertrouwen in God. En zo is het, Amen, Amen, Amen.

 4. Dirien schreef:

  RESPECT EN VEEL LIEFDE VOOR URK.. GROETEN UIT DE SLAPPE ACHTERHOEK DIE HUN BOEREN EN ONS ETEN LAAT WEGPESTEN..

 5. Bert schreef:

  Maar dit lees je dan ook weer uit het Urkerland nieuws:
  www.heturkerland.nl/nieuw…op-scholen
  Deze krant lees ik als MSM.
  Dus op Urk heb je ook schapen die meelopen met de gekte.
  Daar zitten huisartsen de patienten te bewegen om die prik te halen.
  Dus voor mij hebben die artsen ook bloed aan hun handen.
  En wat de kerken betreft: die doen er ook niet veel aan om de mensen te waarschuwen tegen
  deze prikken. Maar ik hou van Urk en heb me laten inschrijven als woningzoekende.

 6. Adrienne De Vries schreef:

  Geweldig wat jullie samen doen. Vertrouwen hebben in God en dus in jezelf en je gezondheid.
  Een voorbeeld voor iedereen. Wij doen het ook zo.

 7. L. Frizo-van Vondel schreef:

  Top Urkers. Ik wou dat er meer mensen zoals jullie zijn. Diep respect. Blijf bij jezelf. De overheid, big Parma en al die schreeuwers zijn onbetrouwbaar.

 8. Janny schreef:

  Daarom hou ik zo van Urk!
  Ondanks de woelige baren gaan ze onverdroten voort, tegen de stroom in met de zegen van God!

 9. Mathijs schreef:

  Geweldig jullie die vasthouden aan de waarheid.
  Moge Gods genade met jullie zijn!
  Hij alleen is overwinnaar, de werken van het kwade is bijna teneinde

 10. Maria schreef:

  Wat een prachtige zelfdenkende mensen wonen in Urk ze leven hun leven in liefde en licht ,
  dat is dus een hele mooie warme plek om geboren te worden en te mogen leven.
  Ook mijn man en ik laten ons niet dwingen om het vaccin vergif te nemen wat de R.overheid ook voor besluiten neemt .

 11. madeliefje schreef:

  Hulde voor deze mensen die in hun kracht blijven staan, zij zijn wel gewend aan de woelige baren van het leven!

 12. Antonius Heijnen schreef:

  Uitstekend geformuleerd !! God heeft ons een immuun systeem gegeven, maar de Corona spuit-pushers denken dat God het niet goed heeft gedaan, en dat ze dat genetisch moeten “verbeteren”. Niet dus !! Blijf volhouden ! En weet dat jullie niet alleen staan. Er zijn veel Christenen die zich niet genetisch laten modificeren en die niet buigen voor de bekende demonische krachten die ten grondslag liggen aan de Corona spuiten….. deze Corona spuiten zijn geen vaccins ! Het zijn genetische modificaties die door velen bio wapens worden genoemd …

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.