The Contagion Myth: een boek waar de pandemieplanners als de dood voor zijn

29 september kwam het boek The Contagion Myth van dr. Thomas Cowan en Sally Morell uit en vrijwel direct werd het uit de grote online boekhandel van Amazon verbannen.

In de video hieronder vatten Cowan en Morell de hoofdlijn van het boek samen. Er is helemaal niet bewezen dat er een nieuw virus is, legt Cowan uit. En er is iets dat nog veel schokkender is, aldus Morell: “Er is nooit aangetoond dat virussen ziekten veroorzaken en ook niet dat zieke mensen anderen kunnen besmetten.”

Als deze auteurs gelijk hebben, dan is hun boek een bom onder alle coronamaatregelen. De anderhalvemeter, de mondkapjes, het testen, het vaccin, de hele santekraam.

Hun fundametele kritiek op het gangbare denken over virussen zou uitgebreid bestudeerd en besproken moeten worden. Maar wat gebeurt er? Er wordt direct censuur op The Contagion Myth toegepast.

5G als mogelijke oorzaak

Wat het boek extra explosief maakt is dat beide auteurs de introductie van 5G noemen als een mogelijke oorzaak voor de covid-19 ziekteverschijnselen. Niet de enige oorzaak misschien, zeggen ze, maar mogelijk wel een heel belangrijke.

Morell benadrukt verder dat covid-19 allesbehalve een milde griep is. “Het is beslist een zeer ernstig ziektebeeld,” zegt ze, “maar de oorzaak daarvan ligt niet bij een virus, maar ergens anders.”

Update 2 oktober

De video is door YouTube verwijderd. Ik vermoed dat dit vooral te maken heeft met de link met 5G die zeer expliciet (vanaf 28:45) door Sally Morell wordt toegelicht. Een andere video met Thomas Cowan, over het boek geïnterviewd door Patrick Bet-David (maar dan zonder Sally Morell) staat namelijk nog wel op YouTube.

Ik vond de video met Morell en de link met 5G gelukkig nog op Bitchute en Brighteon.
Deze plaats ik hier als eerste.
Daarna volgt het interview met Bet-David.

Update 14 oktober

The Conagion Myth als fysiek boek is nogal moeilijk  te bemachtigen.
Via bookfinder.com kun je zien waar je het kunt aanschaffen.
Het e-book is veel ruimer beschikbaar.

Update 27 augustus 2021

Onlangs is dit boek met een aangepaste titel op de markt gebracht:
The Truth About Contagion – Exploring Theories of How Disease Spreads.
Het kan nu ook in Nederland gemakkelijk besteld worden, onder meer in de webshop van uitgeverij Succesboeken.nl
Update 16 november 2021: tijdelijk niet leverbaar.

 

Meer informatie

Website dr. Cowan

Blog van Sally Morell

E-book op Bol.com

Gerelateerd

Dr. Thomas Cowan: “5G is de oorzaak van de coronacrisis”

Corona en 5G: over de ziekmakende werking van niet-natuurlijke elektromagnetische velden en in het bijzonder die op basis van 60 GHz wifi

Is er een heimelijke uitrol van 5G gaande? (deel 5, afsluitend)

Straling is de oorzaak, virus het gevolg

 

Wil je dit artikel delen op social media?

Dan is er kans op dat Big Brother tussenbeide komt en je waarschuwt voor ‘nepnieuws’. Plaats je de link toch, dan kunnen anderen die hem aanklikken ook zo’n waarschuwing krijgen. Dit is een vervelende vorm van intimidatie en censuur.

Je kunt dit omzeilen door niet te linken. Maak zelf een eigen tekstje. Ook kun je delen van de tekst van TransitieWeb knippen en inplakken (copy-pasten) in je eigen bericht. Of je maakt een schermafbeelding.

Heb je op Facebook last van fact checkers? Die kun je blokkeren.
Ga naar Instellingen, dan klikken op Blokkeren. Daar typ je de naam of het e-mailadres van de fact checker in en bevestigt die. Als je ergens ook de optie Toevoegen ziet staan, vul dan fact checker in en klik op Zoeken. Er verschijnt dan een lijst met fact checkers. Deze kun je vervolgens allemaal tegelijk blokkeren.

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

13 reacties

 1. Raphaël schreef:

  Fantastisch goede film. Klare taal en sterke logica. Dank u zeer voor het plaatsen.

 2. Marije Freeve schreef:

  Dat je erge fysieke klachten kunt krijgen van allerlei soorten straling, (4G, 4G+, 5G) hoeft nooit iemand mij nog uit te leggen. Ik heb het de afgelopen maanden in alle hevigheid aan den lijve ondervonden in Amsterdam, maar….

  daarnaast is er nóg een fenomeen waar veel lezers van Transitieweb vanaf weten en dat zijn natuurlijk de giftige stoffen afkomstig uit vliegtuigen. Afgelopen zomer was dat wederom bijna dagelijks gaande.
  Is het dan gek dat we ziek worden? Natuurlijk niet!

  Twee jaar geleden zette ex-KLM-piloor Willem Felderhof een filmpje op facebook dat ik erg waardevol acht en dat ik bij deze bijvoeg: globalskywatch.com/chemt…3rgdMIzaig

  In dit filmpje beschrijft een Hollywood-ster met de naam Rachel Reenstra ziekteverschijnselen die mij wel een beetje doen denken aan wat nu Corona wordt genoemd. Zij heeft last van haar longen en men weet niet goed wat het is. Nadat Rachel aan het woord is geweest, verschijnt haar Californische longarts in beeld en noemt “de chemtrail-lung” een verschijnsel van de laatste jaren. Méérdere artsen zijn op de hoogte, maar ja….hoe breng je die informatie naar buiten als arts?!
  Deze held doet het toch, via dit filmpje dat op youtube inmiddels gecensureerd is.

 3. Freed schreef:

  Dag Fred, nog meer onthutsende informatie over wat al jaren in voorbereiding was met achtergrond-links en bronnen – we werden er kort geleden op attent gemaakt door een kennis. Zie www.stopworldcontrol.com/planned/
  Transformatiegroet, Margriet en Freed

 4. Paul Grave schreef:

  Probeerde de video van cowan en morell te kijken maar deze video is al weg gecensueerd men is daar doodsbang voor de waarhid

 5. john schreef:

  Video is inmiddels alweer verwijderd van YouTube.

 6. Ruud Karsten schreef:

  Is de video elders te zien? YouTube heeft de video verbannen…

 7. Siebrich Siemens schreef:

  De video is verwijderd door YouTube. Is er een ander platform waar hij wel op staat?

 8. Dirk Verelst schreef:

  Ik ontgift sinds 2005 zendmasten met orgonite en heb voor alle ‘uitbraken’ hier in de regio de verantwoordelijke masten kunnen terugvinden. Voorheen was 1 of 2 schijfjes (’towerbusters’) voldoende, maar sinds de 4G+/5G upgrades moet er minstens 1 kegel (‘hhg’) bij in de buurt (max 300 meter ervandaan) begraven worden. Maar dan zijn die zendmasten ook onschadelijk, en je kunt dus je hele stad/regio coronaproof maken. Meer (betrouwbare) info op ethericwarriors dot com of gelijknamige Facebookpagina.

  • Ruud Karsten schreef:

   Betekent dit dat zo’n mast dan meteen niet meer gebruikt kan worden?

   • Dirk verelst schreef:

    Hoi Ruud. De zendmast kan wel gewoon verder dienen voor telecommunicatie, maar niet meer voor ‘slechte’ doeleinden. Het effect daarvan is quasi onmiddellijk. Het duurt een paar dagen vooraleer al de ‘slechte chi’/DOR uit de omgeving is omgezet.
    Ik heb wel aanwijzingen dat er latentie zit op het ziek worden. Het zal ‘interessant’ zijn te kijken hoe lang het duurt vooraleer de kinderen die weer naar school gaan op 8 februari ziek worden. We hebben nog een week om zo veel mogelijk scholen te giften.
    Groet
    Dirk

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.