Spoedwet al op 20 augustus in de Kamer – kom naar de grote demonstratie op zaterdag 15 augustus!

De behandeling van de spoedwet is met drie weken vervroegd. Aanvankelijk zou de Kamer het wetsvoorstel op 10 september bespreken, maar nu is dat al over TIEN dagen.

Update 19 augustus
Volgens de laatste informatie gaan de fracties op 20 augustus schriftelijk reageren op het wetsvoorstel en volt er op vrijdag 4 september een openbare commissievergadering in de Tweede Kamer. 

Het voorstel voor deze ‘tijdelijke’ wet, waarvan de werking – zonder toestemming van de Kamer –  steeds opnieuw kan worden verlengd, bestaat uit een aangepast hoofdstuk 5a in de Wet publieke gezondheid en een Memorie van toelichting van maar liefst 121 pagina’s.

Deze wet stelt de Grondwet buiten werking. Krachtig verzet is daarom noodzakelijk.

Bas Filippini van Privacy First (zie tweede viedeo hieronder): “Dit is een bom onder onze vrijheid en onze samenleving.”

 

Update 13 augustus, 12:30
Deze eerste video hieronder is door YouTube verwijderd `’wegens schending van de communityrichtlijnen.”
Hij is van de website weesdeweerstand.nl en daarin wordt de spoedwet een oorlogsverklaring van het kabinet aan het Nederlandse volk genoemd.
Blijkbaar mag dat niet van Google.
Ik vond op deze website zojuist nog een hele mooie andere video waaruit het bedrog met de aantallen ‘besmettingen’ blijkt.

18:30
De video staat op Bitchute hoorde ik zojuist.
Dus toch ook weer hier met een nieuwe link:

Gerelateerd

Samen tegen de spoedwet! Zaterdag 15 augustus 13:00-17:00 Malieveld Den Haag

Behandeling “spoedwet” versneld (door Mr. Jeroen Pols van viruswaanzin)

Eerste commentaar Privacy First op nieuwe versie Corona-noodwet

Mega-demonstratie in Berlijn voor de vrijheid en tegen de Corona-dictatuur

– Wat Je Op Het Malieveld Niet Mocht Horen – Toespraak van Bas Filippini: “De keizer heeft geen kleren aan; nieuwe wet legitimeert staatsterreur”

Vier maanden coronacrisis: een tussenbalans in acht stellingen

Sta op voor vrijheid: draag oranje!

 

Wil je dit artikel delen op social media?

Dan is er kans op dat Big Brother tussenbeide komt en je waarschuwt voor ‘nepnieuws’. Plaats je de link toch, dan kunnen anderen die hem aanklikken ook zo’n waarschuwing krijgen. Dit is een vervelende vorm van intimidatie en censuur.

Je kunt dit omzeilen door niet te linken. Maak zelf een eigen tekstje. Ook kun je delen van de tekst van TransitieWeb knippen en inplakken (copy-pasten) in je eigen bericht. Of je maakt een schermafbeelding.

Heb je op Facebook last van fact checkers? Die kun je blokkeren.
Ga naar Instellingen, dan klikken op Blokkeren. Daar typ je de naam of het e-mailadres van de fact checker in en bevestigt die. Als je ergens ook de optie Toevoegen ziet staan, vul dan fact checker in en klik op Zoeken. Er verschijnt dan een lijst met fact checkers. Deze kun je vervolgens allemaal tegelijk blokkeren.

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Myriel schreef:

  Helemaal eens met Jenny

 2. Angelique schreef:

  demonstreren heeft weinig zin lijkt me? Meestal wordt dat gewelddadig, dat lokken ze uit door de Europese politie vermomd in te zetten als relschoppers. Er circuleren filmpjes hierover dat ze uit een poltie busje stappen bij de rellen in Den Haag laatst) en vol agressie, hun collega’s , de politie aanvallen welke dan een goede reden heeft om zuivere burgers die hun stem willen laten horen, neer te knuppelen.

  Petities teken ik al 10 jaar, helpt ook niet. Het enige wat denk ik echt helpt is HET LAND PLAT LEGGEN, IEDEREEN ZICH ZIEK MELDEN, ALLEMAAL STOPPEN MET BETALEN VAN DE ZORGPREMIE.

 3. Marja schreef:

  Hallo allemaal………..
  Kunnen wij Nederlanders die mailbox helemaal vol proppen met onze inbreng?????
  cie.jv.inbreng@tweedekamer.nl
  Ik ben niet zo heel handig met alles wat betreft iPad en iPhone maar toch.
  Het lijkt mij een heel goed idee als het tenminste mogelijk is…………
  Alle goeds gewenst.

  • Jenny schreef:

   Ze moeten toestemming vragen aan de bevolking want wij beslissen mee over de grondwet en ook over een spoedwet dus eerst ons vragen en ze weten dat wij nee zeggen blijf van de grondwet af

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.