Robert F. Kennedy junior: “De angst voor een pandemie wordt gebruikt om gehoorzaamheid af te dwingen”

In tegenstelling tot berichten in de mainstream media is er afgelopen zaterdag in Berlijn een volle dag gedemonstreerd door (waarschijnlijk) meer dan 1 miljoen mensen uit vele landen. Niet door 28.000 mensen, zoals NOS en Nu.nl tegen beter weten in melden.

Aan de vooravond van deze historische demonstratie gaf Robert F. Kennedy, de neef van president John F. Kennedy, een persconferentie waarbij hij een vlijmscherp beeld schetste van de coronacrisis.

Dit is een fantastische beschrijving van de huidige situatie.
En Kennedy’s toespraak op de dag van de demonstratie was al evenzeer groots.
Toch mis ik iets.

Welke koers?

Ik mis een perspectief, een strategie.
Een koers die ons wegvoert uit deze zich razendsnel ontvouwende dystopie.

Je kunt het ook zo zeggen:
Het kwaad in beeld brengen is één ding.  De vraag hoe je het kunt bedwingen is een tweede.

De honderdduizenden – en misschien wel meer dan een miljoen – mensen die protesteerden in het hart van Berlijn gaven een krachtig signaal af. Maar daarmee stoppen ze de aanstormende dictatuur nog niet.

“Doe niet meer mee”

Nog een vlammende toespraak.
Die van David Icke op dezelfde dag op Trafalgar Square in Londen.
Zijn oproep: “Stop met inschikkelijk zijn en met berusting. Doe er niet meer aan mee. Niet met de mondkalpjes. Niet met social distancing. Leg het allemaal naast je neer.”

Het kan aan mij liggen, maar ik vind dat te simpel. Icke weet ook wel dat je dan de staat op je weg vindt. En hoe bedreigder die zich voelt, hoe grimmiger hij zal optreden. Daar moet je dan een goed antwoord op hebben.

En dat antwoord heb ik in deze twee grote redevoeringen niet gehoord.`

Update 6 september: censuur!
De onderstaande video is door YouTube verwijderd.
Hij staat nog wel op lbry.tv. Dit is de link:
https://lbry.tv/@Global_Media:1/BANNED-VIDEO-David-Icke-Speech-Unite-for-Freedom-Rally-Trafalgar-Square-London-Aug-29-2020:9

Uit protest laat ik het verbanningsvenster van YouTube hier staan en plaats ik de lbry-video daaronder.

Gerelateerd

Er bestaat zoiets als het recht op zelfverdediging

LIVESTREAMS van de grote demonstratie in Berlijn

Hoe we de totalitaire machtsgreep weerstaan en UN Agenda 2030 het nakijken geven


Wil je dit artikel delen op social media?

Dan is er kans op dat Big Brother tussenbeide komt en je waarschuwt voor ‘nepnieuws’. Plaats je de link toch, dan kunnen anderen die hem aanklikken ook zo’n waarschuwing krijgen. Dit is een vervelende vorm van intimidatie en censuur.

Je kunt dit omzeilen door niet te linken. Maak zelf een eigen tekstje. Ook kun je delen van de tekst van TransitieWeb knippen en inplakken (copy-pasten) in je eigen bericht. Of je maakt een schermafbeelding.

Heb je op Facebook last van fact checkers? Die kun je blokkeren.
Ga naar Instellingen, dan klikken op Blokkeren. Daar typ je de naam of het e-mailadres van de fact checker in en bevestigt die. Als je ergens ook de optie Toevoegen ziet staan, vul dan fact checker in en klik op Zoeken. Er verschijnt dan een lijst met fact checkers. Deze kun je vervolgens allemaal tegelijk blokkeren.

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Esther schreef:

  Beste Fred, wij zouden graag weten wat dan wel het antwoord is. Het is erg lastig, suggesties welkom!

  • Fred Teunissen schreef:

   Hallo Esther,
   * Wat ik heel erg belangrijk vind is het behoud van sociale cohesie. Al die idiote 1,5-meter maatregelen en de mondkapjesdwang zijn gericht tegen normaal menselijk contact, tegen uitwisseling en communicatie, tegen vereniging en vergadering, tegen kerkdiensten, demonstraties, concerten en festivals.
   Behoud van de sociale structuur en cultuur is van doorslaggevend belang voor het verzet.
   De Lucht-Je-Hart Cirkels zijn hiervoor bedoeld: uitdrukking kunnen geven aan je emoties, je kunnen uitspreken, gehoord worden, uitwisselen en samen zoeken naar slimme oplossingen en uitwegen.
   * Een tweede kernpunt zijn de testen en de vaccinaties. De vaccinaties zijn een aanval op onze menselijke natuur, zoals Pieter Stuurman vandaag in Café Weltschmerz zo goed uiteenzet. Op dit punt moeten we een vlijmscherpe lijn in het zand trekken.
   Er zijn nog veel meer actiepunten, maar deze twee vind ik fundamenteel.

 2. pypke schreef:

  denk dat het zijn beloop moet hebben, het in nl een bijbelse bestemming,
  2500 jaar terug is deze bestemming in visioenen van profeten gedaan,
  ben zelf niet gelovig, ik wil het ZEKER weten!
  deze voorspellingen komen nu precies uit! we weten dan ook de afloop..

 3. Margie schreef:

  Bij verdeel en heers zijn geen antwoorden

  Proefkonijnen gezocht voor testen covid vaccin van de firma janssens
  Niet zonder risico maar je krijgt er wel wat voor terug… 4700 euries

 4. Sietske Hoogenboom schreef:

  Wat had je dan verwacht? Een pasklaar antwoord? Dat heeft niemand. De mensheid moet zich gaan verbinden en dat zal vanzelf gebeuren als voldoende mensen beseffen wat de werkelijke situatie op dit moment is, wat er zich écht afspeelt. First things first. Eerst moet die slapende reus wakker worden…

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.