Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”

Voorafgaande opmerkingen over de coronatest:
1. Er is door niemand wetenschappelijk bewezen dat er een nieuw virus bestaat, covid-19 genaamd. Daarom zou je het een spookvirus kunnen noemen.
2. Evenmin is bewezen dat het genetische materiaal, waarvan beweerd wordt dat dit het nieuwe virus is, mensen ziek kan maken.
3. Testen op een virus waarvan niet bewezen is dat het bestaat is onzinnig. En het is dubbel onzinnig als bovendien niet bewezen is dat er gevaar is voor de gezondheid.

Zie wat betreft deze voorafgaande beperkingen verder mijn artikel van gisteren.

Spectaculair onderzoeksresultaat

Inmiddels is er nieuwe informatie opgedoken over wat hierboven bij punt 2 wordt genoemd: het genetische materiaal waar bij de test naar wordt ‘gezocht’.

Volgens een blogtekst die al in april dit jaar werd gepubliceerd, is datgene wat Covid-19 wordt genoemd helemaal geen virus, maar het menselijke chromosoom 8. Ieder mens heeft dit chromosoom in zijn DNA. Met andere woorden: iedereen heeft ‘corona’.

Maar nu de explosieve impact van deze constatering: chromosoom 8 is gerelateerd aan de menselijke intelligentie en aan de afweer tegen kanker. Als je dit chromosoom als vijand aanmerkt en een vaccin ontwikkelt dat ertegen in actie komt…. dan spreek je niet over een middel tegen een virus, maar over een middel tegen een belangrijk onderdeel van het menselijke DNA.

Als deze vaststelling klopt, dan zijn de implicaties enorm. Het Covid-19 vaccin is dan een biowapen.

Krankzinnig plaatje

De test zoekt naar iets wat al bekend is. En het vaccin bestrijdt iets dat juist niet aangetast mag worden.

Om het krankzinnige plaatje compleet te maken is er ook nog het risico dat de PCR-test en de temperatuurmeting met lasers beschadigingen kunnen veroorzaken aan respectievelijk het zeefbeen en de pijnappelklier, allebei delicate onderdelen van onze fysieke constitutie.

Hieronder eerst de video met de nieuwe informatie en daarna een video van Max Igan die (vanaf 12:20) op deze belangrijke onthulling ingaat.

Op het YouTube-kanaal van Igan is deze video niet meer te vinden. Hij is kort na plaatsing alweer weggehaald door de censors. Een indicatie eens te meer dat het om belangrijke informatie gaat.

Zie verder: Bombshell Evidence that COVID RNA Base Pairs are Identical to Chromosome 8 Human DNA

Toegevoegd 27 augustus: expert dr. Andrew Kaufman, in gesprek met David Icke,  bevestigt de juistheid van de nieuwe informatie en noemt de FOUTMARGE van de PCR-test 100 PROCENT!

Update 27 augustus 20:00
De onderstaande video is vanmorgen door de censors van YouTube verwijderd van het kanaal van dr. Kaufman.
Update 27 augustus 21:30
Ik vond een andere link – ook op YouTube – voor zolang het nog duurt.
Wie meer links weet: zet ze alsjeblieft in een reactie, want dit is zeer belangrijke informatie en er wordt jacht op gemaakt door de censors.

Gerelateerd

7 redenen om je NIET op corona te laten testen

Zijn de Covid PCR-tests een heimelijke manier om mensen te infecteren of iets bij hen te implanteren?

VIRUS MANIA: hoe het medisch-industriële kartel onze angsten exploiteert

John Rappoport: ‘Er is geen goede reden om te geloven dat een VIRUS ziekte en dood veroorzaakt’

Corona-maatregelen worden stap voor stap onmenselijker. Waar ligt voor jou de grens?

Vier maanden coronacrisis: een tussenbalans in acht stellingen

Wil je dit artikel delen op social media?

Dan is er kans op dat Big Brother tussenbeide komt en je waarschuwt voor ‘nepnieuws’. Plaats je de link toch, dan kunnen anderen die hem aanklikken ook zo’n waarschuwing krijgen. Dit is een vervelende vorm van intimidatie en censuur.

Je kunt dit omzeilen door niet te linken. Maak zelf een eigen tekstje. Ook kun je delen van de tekst van TransitieWeb knippen en inplakken (copy-pasten) in je eigen bericht. Of je maakt een schermafbeelding.

Heb je op Facebook last van fact checkers? Die kun je blokkeren.
Ga naar Instellingen, dan klikken op Blokkeren. Daar typ je de naam of het e-mailadres van de fact checker in en bevestigt die. Als je ergens ook de optie Toevoegen ziet staan, vul dan fact checker in en klik op Zoeken. Er verschijnt dan een lijst met fact checkers. Deze kun je vervolgens allemaal tegelijk blokkeren.

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

18 reacties

 1. Jacob schreef:

  Is it possible to receive an English version of this article

 2. Elly van Dalen schreef:

  Kan iemand mij vertellen wat het verschil is tussen een PCR test en een sneltest? Wat wordt er getest bij een sneltest?

 3. dodo2 schreef:

  Waarom test maar 6% van de mensen postief op de PCR test, terwijl we allemaal dit chromosoom hebben?

 4. dodo1 schreef:

  Als iedereen chromosoom 8 heeft, waarom test dan niet iedereen positief op PCR test?

 5. alejandro5 schreef:

  Er is een uniek boek over het hele corona-gebeuren verkrijgbaar in het Nederlands. CORONACRISIS – HET EINDE VAN ONS INDIVIDUEEL ZELFBESCHIKKINGSRECHT IS NABIJ: van Robin de Ruiter.

  Lees het en je ontdekt wat er werkelijk achter de schermen plaatsvind en waarom…..

  • Jeannette schreef:

   En wat ga / kan je nu doen na deze wetenschap????

   • Adelinde schreef:

    Hoi Jeannette, ik begrijp je vraag en wil je er graag antwoord op geven. Ik hoop dat je de moeite neemt het helemaal te lezen. Ik weet niet goed hoe ik moet beginnen. Je moet eigenlijk beseffen dat we in de eindtijd leven. Waarschijnlijk haak je hier al af….. Ik ben al meer dan een jaar mensen ervoor aan het waarschuwen maar ze willen het niet geloven. Het is Bijbelse profetie…….Als je nog niet bent afgehaakt dan wellicht nu……. Vaak draaien mensen hier om en laten nooit meer wat van zich horen……ik ben in hun ogen een vreselijk irritant mens dat genegeerd en geschoffeerd wordt omwille van de waarheid. Wil je getroost worden door een leugen of gekwetst worden door de waarheid? Degenen die achter het coronagebeuren zitten zijn de Iluminatie, ( niet teveel mee bezig zijn en over opzoeken, is heel duister ). Maar in een notendop, dat is een groep heel rijke en machtige mensen die alle macht en controle over iedereen willen hebben. Hier is niets tegen te doen, ze gaan letterlijk over lijken. Zij bepalen wat er in de media verteld wordt, wat de kinderen leren in het onderwijs, zij regelen de overheid, farmaceutische industrie het bankwezen enz. Als je niet doet wat zij willen wat betreft de coronamaatregelen kom je terecht in “opvoedings”- kampen, oftewel FEMA-kampen,/concentratiekampen. Hier komt het op aan, voor wie kies je voor het duister of het licht. Nu komen we weer bij het Bijbelse. Nee, het is geen sprookjesboek met verzonnen verhaaltjes, het is geschreven door Goddelijke inspiratie en alle profetieen in de Bijbel komen uit! Wat zich letterlijk onder onze ogen afspeelt staat geschreven en gedrukt in Openbaringen. Het coronavaccin is het merkteken van het beest. Openbaringen 13:16-18″ Verder liet het bij alle mensen, jong en oud, rijk en arm, slaaf en vrije, een merkteken zetten op hun rechterhand of op hun voorhoofd. Alleen mensen met dat teken-dat wil zeggen de naam van het beest of het getal van die naam- konden iets kopen of verkopen. Hier komt het aan op wijsheid. Laat ieder die inzicht heeft het getal van het beest ontcijferen; er wordt een mens mee aangeduid. Het getal is zeshonderzesenzestig. ( in je rechterhand wordt het vaccinatiepaspoort ) zonder dat kom je nergens meer binnen straks.
    Mensen moeten echt gaan kiezen, voor Satan of voor God. Neem Jezus aan als je verlosser, Hij is de enige zoon van God die als mens naar de aarde is gekomen om de zonden van de mensen op zich te nemen en om onze relatie met God te herstellen. In hem heb je het eeuwige leven. Jezus heeft geleden en zijn bloed vergoten opdat wie in hem geloofd het eeuwige leven heeft. Draai je om naar Jezus,,bekeer je van je zonden, laat je dopen. Johannes 14:6 Jezus zeidde: Ik ben de weg, en de waarheid, en het leven. Niemand komt tot de Vader dan door Mij. Handelingen 2:38 Petrus antwoordde: Keer u af van uw huidige leven en laat u dopen onder aanroeping van Jezus de Messias om vergeving te krijgen voor uw zonden. Dan zal de heilige Geest u geschonken worden.

    • Claus ronny schreef:

     Mvr je bent er recht op ,onze God daar moet je in geloven maar niet in de fake News door big farma gedreven Q komt er aan met geheime codes 🙏

 6. Mtje schreef:

  Voor wie n werkende link heeft…zet m op Twikkers daar blijft ie nl wel staan ! Of wijs me de link dan plaats ik m daar

 7. Tjeerd de Haan schreef:

  Drie artikelen waaruit zeer duidelijk blijkt dat pcr tests zeer onbetrouwbaar zijn om niet te zeggen totaal onbruikbaar en zeker geen enkele maatstaf mogen vormen om een epidemie uit te roepen en verregaande vrijheidsbeperkende maatregelen af te kondigen
  off-guardian.org/2020/…TqD_2jv4Zo
  www.nytimes.com/2007/…whoop.html
  notpublicaddress.wordpress.com/2020/…-software/

 8. Tjeerd de Haan schreef:

  Hieronder een nog betere omschrijving van de moleculaire mimicry hypothese uit een recent onderzoek naar het ontstaan van autoimmuunziekten en de rol van griepvaccins bij het ontstaan ervan (griep is geen virusziekte zoals wij weten maar een detoxificatie ‘ ziekte’ van het lichaam dat een massa gif uitscheidt waardoor mensen zich grieperig voelen):

  Auto-immuniteitslink tussen griep en narcolepsie bevestigd
  0
  By Redactie on 3 maart 2019
  Onderzoek
  Auto-immuunziekten ontstaan wanneer het afweersysteem van het lichaam zich op lichaamseigen stoffen richt. Er bestaat een theorie in de wetenschap over ons immuunsysteem die de ‘moleculaire mimicry hypothese’ heet. Deze zegt dat auto-immuniteit het gevolg is van een verkeerde identiteit; het immuunsysteem verwart een klein brokje van een eiwit in het lichaam van een gezond persoon met een brokje van een eiwit uit een besmettelijke ziekteverwekker. Het immuunsysteem kan vervolgens het weefsel met dat eiwit per ongeluk aanvallen.
  Om deze theorie te kunnen bewijzen is het nodig om het stuk eiwit van de ziekteverwekker en het stuk eiwit van de persoon te identificeren en vervolgens aan te tonen dat die eiwitstukjes dezelfde afweercellen activeren om aan te vallen.
  Tot nu toe was niemand erin geslaagd om dit proces stap voor stap te demonstreren bij een van de vele auto-immuunziekten die de mensheid kent. Waarom niet? Omdat het specifieke antigeen (het stukje eiwit) van de ziekteverwekker nog niet was vastgesteld of omdat het enorm ingewikkeld is om de specifieke subgroep van afweercellen te vinden die verantwoordelijk zijn voor het valse alarm.
  Helper T-cellen
  Helper T-cellen zijn immuuncellen die tot taak hebben vreemde indringers te herkennen en dan met talloze andere immuuncelleneen gecoördineerde aanval op touw te zetten. In principe is elke helper T-cel getraind om te reageren op één bepaald antigeen (Maar in het geval van auto-immuniteit, volgens de moleculair-mimicry theorie, kan een sterke gelijkenis tussen de “good guy” en “bad guy” antigenen soms helper T-cellen voor de gek houden in het opzetten van een immuunrespons tegen onschuldig weefsel dat wordt verward met een ziekteverwekker.
  Nu is er een bewezen precedent. Een onderzoeksteam onder leiding van Dr. Emmanuel Mignot, narcolepsie expert en directeur van het slaap onderzoekscentrum van Stanford University, heeft aangetoond dat dezelfde set van helper T-cellen boos reageert op zowel een antigeen uit een virus als een antigeen uit hypocretine, het lichaamseiwit waarvan een tekort tot narcolepsie leidt.
  Mignot heeft een groot deel van zijn carrière gewijd aan de studie van narcolepsie, een zeldzame slaapstoornis die 1 op de 3.000 mensen treft. Mensen met narcolepsie ervaren onweerstaanbare slaperigheid overdag en frequente, plotselinge onweerstaanbare slaapaanvallen gedurende de dag.
  In een nieuwe studie gepubliceerd in het tijdschrift Proceedings of the National Academy of Sciences geeft het team van Mignot een duidelijke bevestiging van de theorie dat narcolepsie een auto-immuunziekte is. Daarnaast laat men zien dat een trigger voor narcolepsie een antigeen kan zijn uit het virus dat de oorzaak is van de Mexicaanse griep (en ook in andere versies van de “A”-stam van influenza). Dit antigeen zit ook in een vaccin dat werd ontwikkeld tijdens de Mexicaanse griep pandemie van 2009-2010 om mensen te beschermen. Een mogelijke invloed van het Mexicaanse griep-vaccin werd eerder gesuggereerd door een toename van het aantal gevallen van narcolepsie bij patiënten die een bepaalde versie van het vaccin kregen.
  Mignot’s onderzoeksgroep geloofde dat ze het verband hadden gelegd in een studie die ze in 2013 publiceerden, maar deze studie werd later ingetrokken op aandringen van Mignot zelf toen hij niet in staat was om de resultaten van cruciale experimenten uitgevoerd door een co-auteur te reproduceren.
  In de nieuwe studie gebruikte het team van Mignot echter een meer rigoureuze methode om de specifieke set van helper T-cellen op te sporen die inderdaad sterk reageren op zowel een eiwit in het griepvirus als in de genoemde vaccin versie. Deze bevindingen hebben implicaties voor het wijzigen van griepvaccins om auto-immuniteit veroorzakende antigenen uit te sluiten.

  www.allesovernarcolepsie.nl/2682/…-bevestigd

 9. Tjeerd de Haan schreef:

  Since the early 1800s vaccines have saved numerous lives by preventing lethal infections. However, during the past two decades, there has been growing awareness of possible adverse events associated with vaccinations, cultivating heated debates and leading to significant fluctuations in vaccination rates. It is therefore pertinent for the scientific community to seriously address public concern of adverse effects of vaccines to regain public trust in these important medical interventions. Such adverse reactions to vaccines may be viewed as a result of the interaction between susceptibility of the vaccinated subject and various vaccine components. Among the implicated mechanisms for these reactions is molecular mimicry. Molecular mimicry refers to a significant similarity between certain pathogenic elements contained in the vaccine and specific human proteins. This similarity may lead to immune crossreactivity, wherein the reaction of the immune system towards the pathogenic antigens may harm the similar human proteins, essentially causing autoimmune disease. In this review, we address the concept of molecular mimicry and its application in explaining post vaccination autoimmune phenomena. We further review the principal examples of the influenza, hepatitis B, and human papilloma virus vaccines, all suspected to induce autoimmunity via molecular mimicry. Finally, we refer to possible implications on the potential future development of better, safer vaccines.
  pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/29503439/

 10. Tjeerd de Haan schreef:

  Ik bekeek net een video van Max Igan die reageert op dit nieuws en de video van Amandha Vollmer en hij noemt waar het covid vaccin (net als het Gardasil vaccin en andere vaccins) in feite om zal gaan is het veroorzaken van moleculaire mimicry waardoor auto immuunziekten en kankercellen onstaan:

  Wat Betekent moleculaire mimicry?
  De betekenis van moleculaire mimicry is:
  antigene overeenkomst tussen gastheermoleculen en microbiële antigenen waardoor een respons die oorspronkelijk tegen het agens gericht was, zich eveneens tegen overeenkomstige antigenen van gastheercellen kan keren; dit kan leiden tot auto-immuniteit
  www.watbetekenthet.nl/wat-b…e-mimicry/

  www.bitchute.com/video…MJTVSeRSA/ (video Max Igan)

 11. F vd Reep schreef:

  Dit moet toch in het lab zo na te gaan zijn?

 12. Margie schreef:

  literairecanon.be/nl/ni…r-letteren

  kom net Op dit artikel, past goed bij wat ik zojuist gestuurd heb

  Groetjes 💃

 13. Margie schreef:

  Een biowapen inderdaad.
  Voor temperatuur screening had ik al velen in zuid oost azie verwittigd van het feit je laat ze niet op je kop richten, op je pols of nonchalant ellenboog. Getest bij vriendin met restaurant…uitslag meer accuraat, logisch he!!!

  Na het lezen van het artikel kwam het volgende direct in me op… de ontdekking

  www.debezigebij.nl/boeke…e-hemel-3/

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.