Niks aan de hand met corona? Was het maar waar!

‘Er zijn in 2020 niet meer doden dan in andere jaren. Er is plek genoeg in de ziekenhuizen. Er is geen sprake van een pandemie!’ Allemaal correcte uitspraken. Maar deze vaststellingen betekenen nog niet dat er ‘niks aan de hand’ is rondom ‘corona’. Er is wel degelijk iets aan de hand.

De afgelopen maanden zijn er in mijn directe omgeving twee ‘coronadoden’ te betreuren geweest. Zij stierven aan wat ik het voor het gemak maar het coronasyndroom noem: acute ademnood (I can’t breathe), gevolgd door een totale instorting van vitale lichaamsfuncties. Zij bezweken AAN deze mysterieuze ziekte en niet MET die ziekte.

Zeer onlangs kwam daar nog een derde situatie bij. Een goede vriend van me overleefde een dergelijke crisis op het nippertje.

Ga mij dus niet vertellen dat er niks aan de hand is.

Zuurstofcrisis

Sommige mensen raken acuut in een zuurstofcrisis. Dat gebeurde eerder dit jaar In Brabant en andere ‘hotspots’ en daarna sporadisch door het hele land.

Regering, RIVM en media wijten dit aan ‘het virus’. Alleen is het bestaan van dat virus nooit wetenschappelijk aangetoond, laat staan dat is aangetoond dat juist dit virus verantwoordelijk is voor de genoemde zuurstofcrisis. Zie hiervoor deze posting over het recente boek ‘The Contagion Myth’ van Thomas Cowan en Sally Fallon Morell.

Wat wel is aangetoond:

* Een Duits onderzoeksteam onder leiding van professor Püschel stelde bij autopsieën vast dat een longembolie de doodsoorzaak was bij vier van de twaalf onderzochte overledenen met de diagnose ‘corona’.

De richtlijnen van de WHO verbieden autopsieën op coronadoden, maar dit team had daar lak aan, omdat de leden ervan als rechtgeaard beoefenaars van de wetenschap oorzaken wilden opsporen. Daardoor weten we nu dat bloedstolsels een prominente rol spelen bij mensen die sterven met deze diagnose.

* Als je vijf minuten een mobiel telefoongesprek voert met de telefoon aan je oor, dan treedt een sterke klontering van rode bloedcellen op. Dit is eenvoudig vast te stellen onder een microscoop.
Als rode bloedcellen klonteren wordt bloed stroperig en kunnen de organen niet meer voldoende zuurstof opnemen, Dit wordt het Rouleaux effect genoemd.

* Binnen het bredere frequentiebereik van 5G is met betrekking tot de 60GHz frequentie bekend dat deze een dusdanige impact heeft op zuurstofmoleculen dat hun opname in ons lichaam erdoor belemmerd wordt. De medische term hiervoor is hypoxie.
En laat deze 60GHz functionaliteit nu deel uitmaken van de nieuwste generatie wifi routers. En van een reeks andere apparaten, uiteenlopend van smart city lichtmasten tot blitse hightech beademingsapparatuur.

Alleen al deze drie signaleringen zouden voldoende aanleiding moeten vormen om de mogelijkheid dat straling een hoofdoorzaak is voor dit syndroom van acuut zuurstofgebrek serieus te onderzoeken.

De media fanfare dat er op dit moment een pandemie zou zijn is een hoax. Zeker weten. Maar de bovengenoemde stralingsfeiten zijn GEEN hoax. En het is geenszins uitgesloten dat stralingsgerelateerde aandoeningen in een later stadium alsnog epidemische vormen aannemen.

Verborgen bewegingen

De tegenwerping:
Alles goed en wel, maar hoe kan het dan dat er dit jaar niet meer doden zijn dan in andere jaren?

Ik heb een hypothese. Probeer me hierin te volgen, ook al is dit geen aangename gedachtegang.

Hoeveel doden vallen er jaarlijks in ons land als gevolg van fouten tijdens medische ingrepen, giftige medicijnen, verkeerde diagnoses en verkeerde behandelingen (over-medicatie en over-behandeling?
Het getal 17.000 tot 20.000 per jaar wordt in deze tv-uitzending genoemd.
(voor vergelijkbare gegevens uit andere landen klik hier en hier)

Nu kondig je een lockdown af, sluit de reguliere afdelingen van ziekenhuizen en laat de IC’s zich hoofdzakelijk richten op wat Covid-19 patiënten genoemd worden.

Het aantal doden door de bovengenoemde oorzaken zal nu snel afnemen.

We zijn inmiddels negen maanden onderweg in diverse intensiteiten van lockdowns. Dat zal toch al gauw vele duizenden doden door medische missers en medicijnvergiftigingen schelen.

Deze ‘winst’ aan levens wordt weer verminderd of ongedaan gemaakt door de directe doden als gevolg van de lockdown (hartpatiënten die niet geholpen worden, overlijdens door uitgestelde operaties en dergelijke) plus de echte zuurstofcrisis-doden.

Het is dus mogelijk dat deze bewegingen elkaar min of meer opheffen. Dan kijken we naar eenzelfde getal, X-aantal doden dit jaar, maar de bewegingen daaronder zijn wel totaal anders dan in voorgaande jaren toen er geen lockdowns en ‘corona’ waren.

Moedige dokter

Helaas zijn er nog niet veel medici die de link met straling leggen. Dit komt denk ik omdat het virusparadigma nog heel diep verankerd is in hun denken. En ook omdat het juist daardoor nog altijd volledig taboe is om dit verband te leggen. Het kan tot professionele repercussies leiden.

Gelukkig zijn er uitzonderingen. Zo sprak de Nederlandse arts Elske de Klerk zich meermaals duidelijk uit over de mogelijkheid dat straling een belangrijke factor is in het coronagebeuren. Zie daarvoor de onderstaande video vanaf 10:00 tot 14:00.
De Klerk is de oprichter van de Stichting Artsen voor Waarheid en is actief lid van de World Doctors Alliance.

Gerelateerd

Het Rouleaux effect: de echte oorzaak van de coronacrisis

Is ‘corona’ een stralingsziekte?

The Contagion Myth: een boek waar de pandemieplanners als de dood voor zijn

Straling is de oorzaak, virus het gevolg

Is er een verband tussen hoge mortaliteit bij griep en blootstelling aan 5G-straling?

World Doctors Alliance: “We want a BETTER normal!”

In Audiokrant nr 17 interviewde Biels Lunsing me over het onderwerp van bovenstaand artikel. Vanaf 12:05.

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. robvdzr schreef:

  Dat pleit wel voor shungiet een mineraal waar ik proeven mee heb gedaan en gezien dat het straling blokkeert.

 2. Magda Dul schreef:

  Mijn zoon zei tegen mij , mam eet eens een klein zakje chips leeg, alle kruimels eruit, en dan je smartphone in t zakje doen, ,ik zei en dan doet hij t niet meer? Hij lachen, nee dan is de telefoon niet meer volgbaar, ik zei ok? Ik neem mijn telefoon niet mee naar bed, winkelen ,onderweg, ik heb een 6 euro abbonement, maar toch ff in alu folie gepakt , just in case

 3. Peter Rutjes schreef:

  60 GHz is niet alleen maar een andere-5G-frequentie!
  Deze frequentie is zowel voor gebruik in een nieuwe WiFi standaard, als voor gebruik in uw huis, op straatniveau en op 5G(4G+) netwerkniveau.
  60.000.000.000 cycli per seconde in de lucht rondom 1 km leefomgeving:
  Safe Electrowaves, 5G & 60 GHz – Beam me up, Scotty!
  www.youtube.com/watch…F7DHV7ROsY

  Corona en 5G(4G+) technologie gaan hand in hand, we moeten op onze hoede zijn voor deze technologie!!
  Straling Thuis ..dankzij 5G, prive-gegevens verzamelen van burgers: www.youtube.com/watch…tl5sXEdaqM

  “Camera’s maken beelden van ons, die te zien zijn in video-kamers. Slimme lantaarnpalen luisteren mee met uw prive-gesprekken met bv. buren op straat, of zelfs (afhankelijk van tuning) binnen in uw huis. Bewegingsregistratie aan lantaarnpalen laten precies zien, wannéer u uw huis verlaat en wanneer u weer thuis komt. Ook kan men zien/horen (via bewegingsvolger + geluid), of u bezoek hebt.”

 4. Marije Freeve schreef:

  Ik ben het met je eens Fred, er is weldégelijk iets aan de hand en de ehs-ers onder ons weten het.
  Het taboe rondom dit onderwerp is groot, maar langzaam maar zeker zal dit toch wel naar buiten komen…

 5. Kees schreef:

  Je moet niet vergeten dat de statistieken van Zweden niet veel anders zijn, terwijl zij geen lockdown of andere ingrijpende ‘maatregelen’ hebben gehad.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.