Mondkapjes zijn voor gezonde mensen ZEER ONGEZOND

Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat het dragen van mondkapjes aanzienlijke gezondheidsproblemen met zich mee kan brengen. Uiteenlopend van hoofdpijn en misselijkheid tot kooldioxide-ophoping in het bloed en hypoxie. Dit laatste – zuurstoftekort in de weefsels – kan tot levensbedreigende complicaties leiden.

Voor gezonde mensen zijn mondkapjes daarom ZEER ONGEZOND, zoals ook uit de beide onderstaande video’s blijkt.

Het is niet alleen ongezond, maar ook een vorm van social distancing

Gerelateerd

Dr. Russell Blaylock waarschuwt voor gebruik van gezichtsmaskers door gezonde mensen

Bach laat zich niet muilkorven!

Het mondkapjes toneelstuk: ‘Is dit Monty Python, The Twilight Zone, of allebei?’

Foto op Home: Pixabay, Ben_Kerckx

Wil je dit artikel delen op social media?

Dan is er kans op dat Big Brother tussenbeide komt en je waarschuwt voor ‘nepnieuws’. Plaats je de link toch, dan kunnen anderen die hem aanklikken ook zo’n waarschuwing krijgen. Dit is een vervelende vorm van intimidatie en censuur.

Je kunt dit omzeilen door niet te linken. Maak zelf een eigen tekstje. Ook kun je delen van de tekst van TransitieWeb knippen en inplakken (copy-pasten) in je eigen bericht. Of je maakt een schermafbeelding.

Heb je op Facebook last van fact checkers? Die kun je blokkeren.
Ga naar Instellingen, dan klikken op Blokkeren. Daar typ je de naam of het e-mailadres van de fact checker in en bevestigt die. Als je ergens ook de optie Toevoegen ziet staan, vul dan fact checker in en klik op Zoeken. Er verschijnt dan en lijst met fact checkers. Deze kun je vervolgens allemaal tegelijk blokkeren.

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Gerelateerde artikelen:

16 reacties

 1. Dekerf Paul schreef:

  Gewone burgers hebben géén mondmasker nodig, het heeft geen zin, alleen voor zorgverleners is het nuttig. Zo werd het ons herhaaldelijk ingepeperd door de overheid en experts. Virologen zijn het niet eens over de juiste aanpak. Maanden zijn voorbij gegaan en al die experten hebben veel ‘blabla’ verteld, maar nooit is er iets positiefs uitgekomen. Ja, de mensen schrik aanjagen en boetes uitschrijven, omdat al die richtlijnen niet duidelijk waren voor de gewone burger. Wie moet je nu geloven? Ik vind het weerzinwekkend!

 2. Walter van der vloet schreef:

  Het is wel een hele verademing als ge buiten komt en dat onding kan afdoen.

 3. Gregory Baetens schreef:

  Waarom heeft iedereen die er geen zak van af kent altijd het “grote licht” gezien? ja het is een wereldwijdse samenzwering om iedereen een mondmasker laten te dragen terwijl het niet nodig is (nee..er is inderdaad geen worldwide pandemic of is dat ook allemaal opgezet spel?) en als jij u dat mondmaskertje draagt, ben je toch ZO beperkt in je vrijheden he?
  Ga aub allemaal op de corona afdeling staan zonder mondmasker en dan zullen we na een weekje eens zien wat je nog te bleiten hebt.

  • Margie schreef:

   www.technocracy.news/blayl…e-healthy/

   Vrijheid om gezond in- en uit te ademen geeft een gezond nadenkend mens niet op! Daar hoef je niet voor gestudeerd te hebben.

   In bovenstaand artikel gerenommeerde artsen aan het woord

   Als we allemaal op de zgn corona afdeling gaan staan, is er geen ruimte meer om adem te halen!!!

   Wat is bleiten?

 4. Michel schreef:

  Beste

  Stuur dit even door naar onze Belgische regering dank u

 5. Someone schreef:

  *zucht*
  Chirurgen/verpleegkundigen enzo dragen het al eeuwen en die zijn nog allemaal okido 😛

  • Caro schreef:

   Dat is niet waar. Een vriendin van mij werkt in t zh op de COVID AFD en die heeft continue hoofdpijn

   • Gregory Baetens schreef:

    en dat is dan zeker van dat masker? als 99% van de dokters daar geen last van hebben is het waarschijnlijk een andere reden dat ze hoofdpijn is.
    ik heb ook elke dag hoofdpijn… en ik draag geen masker..

 6. Annouschka schreef:

  Het geeft ons als mens een grote beperking, nl we worden letterlijk de mond gesnoerd. En dat willen ze net bereiken. Het gaat hen niet om onze gezondheid maar om macht en kijken hoever ze ons kunnen pushen voordat de onrust zal uitbreken. Sheeple or fighter?

 7. Ron Silvertand schreef:

  Een van de manieren om ons ziek (lichamelijk) te maken van de farmaceutische industrie (lees overheid).

 8. marc schreef:

  fact checkers blokkeren gaart niet, enkel één voor één, ondoenbaar …

 9. Margie schreef:

  David Groot…n topper! Ook op het gebied van mondkapjes/gezichtsmaskers

  youtu.be/Z0v6CBDLL2w

  Het merendeel van de bevolking ademt sowieso al niet juist. Met zo’n onding op het gezicht waar ook de neus geblokkeert wordt, gaan mensen nog slechter in en uitademen…heb ik het nog niet eens over de gifstoffen die je weer inademt.
  Frisse lucht…is al zeer beperkt. Zet dat masker af en ga lekker fietsen

 10. martien stoop schreef:

  het blokkeren van luchtwegen is een kwalijke zaak. Ik vertel dit ook tegen mijn yoga cursisten

  • Wendy Sluijter schreef:

   Ikzelf werk in de zorg en moet de hele dag met een mondkapje oplopen. Ik slik elke dag medicatie voor migraine omdat elke dienst heb ik daar last van, terwijl ik dat zonder mondkapje niet heb. Wat dus schadelijk is voor mijn lichaam. Ik ben mijn lichaam aan het vergiftigen met de medicijnen terwijl het niet nodig is als ik het mondkapje niet op heb.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is.