Jon Rappoport: “Het bestaan van het SARS-CoV-2 virus is nooit aangetoond”

De Amerikaanse onderzoeksjournalist Jon Rappoport schreef de afgelopen maanden tientallen artikelen, waarin hij laat zien dat wetenschappelijk bewijs voor het bestaan van het nieuwe coronavirus ontbreekt.

De argumentatie van Rappoport is van immens belang, omdat daarmee de vloer wegvalt onder de rechtvaardiging voor alle draconische coronamaatregelen. De anderhalve meter, de mondkapjes, de vaccinaties, de uitgaansverboden, de winkelsluitingen, de internetcensuur, de reisbeperkingen, de testdwang. Het staat allemaal op een onbewezen fundament.

Een probleem is dat al zijn diepgravende werk niet gemakkelijk toegankelijk is. Je moet echt een stuk of vijf, zes van de blogartikelen stevig bestuderen om de reikwijdte ervan te kunnen bevatten. Daarvoor moet je uiteraard ook het Engels machtig zijn en enige kennis hebben van medische terminologie.

Dat is best veel gevraagd.

Een goede introductie is de onderstaande podcast van 16 oktober vorig jaar. Rappoport zet daarin voor het publiek van een blogger in Sydney (Australië) rustig sprekend en stap voor stap de resultaten van zijn onderzoek uiteen.

De postings

Hieronder volgen een twintigtal links naar recente artikelen van Rappoport over het niet bewezen virus.

Daarna nog een video met daarin een gesprek van de arts Thomas Cowan met Jon Rappoport. Ook hier is het onderwerp het niet bewezen bestaan van ‘het virus’.

Je kunt je hier aanmelden voor de mailinglist van Rappoport. Dan krijg je een seintje bij iedere nieuwe publicatie.

12 januari 2021
Exposed: Fauci and CDC clash; can’t keep their story straight

25 december 2020
In case you thought the PCR test detects an actual virus…wrong

18 december 2020
SARS-CoV-2 has not been proven to exist; I can do this forever

17 december 2020
The real pandemic is an outbreak of PCR testing

1 december 2020
The SARS-Cov-2 virus was never proved to exist

30 oktober 2020
Missing and unproven viruses: this is nothing new

28 oktober 2020
The virus-story: breaking the chains of medical civilization

27 oktober 2020
The missing coronavirus: why I’m not surprised

26 oktober 2020
The missing COVID virus—answering critics’ objections

23 oktober 2020
The virus that isn’t there and the sales-job

22 oktober 2020
The virus that isn’t there, genetic sequencing, and the magic trick

21 oktober 2020
COVID is a fraud; so is Trump, so is Biden

19 oktober 2020
Dr. Tom Cowan explores the COVID virus invented out of sheer nonsense

16 oktober 2020
“But I spoke with my virologist friend and he said…”

15 oktober 2020
If the virus isn’t there…why do they believe it is?

14 oktober 2020
The virus that isn’t there has a hypnotic effect

13 oktober 2020
Yet another case of the missing virus; they lied and locked down the world

12 oktober 2020
The fake coronavirus and the missing study: the secret in plain sight

9 oktober 2020
COVID: The Virus That Isn’t There: The Root Fraud Exposed

8 oktober 2020
The Smoking Gun: Where is the coronavirus? The CDC says it isn’t available.

(video) 17 december 2020

Dr. Tom Cowan w/ Jon Rappoport: SARS-CoV-2 Has Never Been Isolated, Is Only an Imaginary or Theoretical Virus, and, Therefore, No Test Can Detect It

Conversations with Dr. Cowan and Friends Episode 12: Jon Rappoport

Gerelateerd

De besmettingsmythe: een Nederlandstalige samenvatting van The Contagion Myth

The Contagion Myth: een boek waar de pandemieplanners als de dood voor zijn

John Rappoport: ‘Er is geen goede reden om te geloven dat een VIRUS ziekte en dood veroorzaakt’

 

Wil je dit artikel delen op social media?

Dan is er kans op dat Big Brother tussenbeide komt en je waarschuwt voor ‘nepnieuws’. Plaats je de link toch, dan kunnen anderen die hem aanklikken ook zo’n waarschuwing krijgen. Dit is een vervelende vorm van intimidatie en censuur.

Je kunt dit omzeilen door niet te linken. Maak zelf een eigen tekstje. Ook kun je delen van de tekst van TransitieWeb knippen en inplakken (copy-pasten) in je eigen bericht. Of je maakt een schermafbeelding.

Heb je op Facebook last van fact checkers? Die kun je blokkeren.
Ga naar Instellingen, dan klikken op Blokkeren. Daar typ je de naam of het e-mailadres van de fact checker in en bevestigt die. Als je ergens ook de optie Toevoegen ziet staan, vul dan fact checker in en klik op Zoeken. Er verschijnt dan een lijst met fact checkers. Deze kun je vervolgens allemaal tegelijk blokkeren.

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

14 reacties

 1. Libiticus Maurice schreef:

  Fijn dat u op uw website zulk goed nieuws en feiten weergeeft. Het geeft velen hoop. Echter heb ik een verbetervoorstel voor Rappoport. Jon Rappoport: “Het bestaan van het SARS-CoV-2 virus is nooit aangetoond”

  In de medische geschiedenis is nimmer 1 enkel virus geisoleerd noch gedecteerd!
  De tijdsgenoot van de zwendelaar Pasteur, (en nu leven wij in een tijd van de pasteurianen), Professor Doctor Antoine Bechamp heeft met zijn team wel ‘exosomen’ waargenomen, de schoonmaakploegen van binnenuit ons lichaam en de fasen beschreven van herstel van het lichaam. Dit is indertijd ook geverifieerd door vele collega’s van hem. Een 70 jaar later heeft in de jaren 30 en 40 vorige eeuw heeft Ryfe dit verschijnsel ook waargenomen met de meest sterke optische microscopie. Echter schavuiten (BoefjesFarma) hebben zijn laboratoria en instrumenten en bouwtekeningen van zijn optische miscroscopie vernietigd. (Nazaten van Ryfe zijn bezig met oosterse experts om dergelijke sterke optische microscopen na te bouwen) Exosomen zijn wel aangetoond, viri zijn nooit aangetoond en dat in nog geen 1000 jaar.
  Ik dank u voor uw aandacht.

  Bij voorbaat dank,

  Libiticus

 2. Margie schreef:

  De nieuwsbrief van Jon wordt in het Nederland’s vertaald door

  www.wakkeremensen.org/jon-r…ht-houden/

 3. tjeerd schreef:

  In het boek Virus Wahn/Mania van dr. Claus Köhnlein staat goed beschreven hoe virologen zoals Osterhaus werken om een (nep) epidemie te construeren. Wat ze bijvoorbeeld deden om de SARS epidemie in 2002/2003 te construeren was het clusteren van pneumonia-achtige symptomen bij een aantal patienten in een (Chinese) regio en die onder 1 noemer te brengen zodat ze konden spreken van dreigende epidemie. Wereldwijd waren er uiteindelijk circa 500 doden (‘met SARS’) maar het leidde wel tot een lockdown in Canada (Toronto) en pogingen van de WHO om een pandemie uit te roepen. In 2009 lukte het de WHO voor het eerst een pandemie uit te roepen op basis van een definitieaanpassing. Dit waren de exercities die de Rockefeller Foundation deden besluiten een Lock Step studie op te stellen.
  In 2019 werd in Wuhan het COVID19 virus door Chinese virologen bij een aantal patienten geclusterd en we weten nu waar dat toe geleid heeft.. (ook nu zijn de doden vrijwel allemaal ‘met COVID19’ of anderszins als zodanig in de statistieken verwerkt)

 4. Moira schreef:

  Ik vraag me af wat het wel is, aangezien binnen een gezin in de kennissenkring ineens wel alle gezinsleden licht tot zeer ernstig ziek zijn geworden na samen te zijn geweest en de oma is overleden met ‘covid’ verschijnselen en volwassen zoon met tia als complicatie bij ‘covid’. De rest vh gezin was matig ziek. Dat is toch niet de gewone griep. Iemand hier informatie over? Ik ben erg benieuwd.

  • Fred Teunissen schreef:

   Als we ervan uitgaan dat het gangbare idee van besmettelijkheid een mythe is – zie het boek van dr. Thomas Cowan – dan is de vraag welke omgevingsfactoren mogelijk een rol spelen bij het ziek worden.
   Zoals:
   * de introductie van 5G bovenop 2, 3 en 4G
   * de introductie van smart meters
   * de jaarlijkse (voorafgaande) griepprik
   * luchtverontreiniging met (ultra)fijnstof
   * ongezonde voeding, gebrek aan beweging
   Enzovoort.

   Ook de ‘gewone griep’ van 2018-2019 was voor sommigen bijzonder heftig. Ik kan daar uit eigen ervaring over meepraten. Ik ben er drie weken stevig ziek van geweest. Ik denk dat de zich opstapelende niveaus van straling daarbij een belangrijke factor waren, naast de achteruitgang in de voedingswaarde van ons eten, onvoldoiende rust, beweging en zonlicht. Allemaal omgevings- en leefstijl-invloeden.

   Griep is dan de reactie van het lichaam om allerlei gifstoffen er uit te werken.
   Een reinigings- en ontgiftingsproces.

   • Moira schreef:

    Dank voor de uitgebreide reactie. Toch blijven er dan nog vragen onbeantwoord, bv waarom het mensen tegelijk treft die niet bij elkaar in huis wonen en elkaar dan een paar uur hebben getroffen. Dus niet allemaal dezelfde leefomstandigheden maar wel tegelijk ziek geworden na een ontmoeting. Dat is toch opmerkelijk.

    • tjeerd schreef:

     Als ik daarop mag antwoorden. Je hebt het over niet dezelfde leefomstandigheden en dat er sprake zou zijn van besmetting. Er is hier volgens Cowan sprake van lichamelijke resonantie (herxheimer reactie) tussen mensen die elkaar ontmoeten. We leven in dezelfde fysiek-natuurlijke omstandigheden ondanks persoonlijke verschillen. Dit zijn dus geen besmettingen zoals steeds gedacht wordt maar lichamelijke resonantiereacties die worden aangeduid als (griep)epidemieen.

     • tjeerd schreef:

      Wetenschappers spreken steeds over virusstrengen die muteren. In het geval van griep produceert het lichaam ieder jaar in de winterperiode zelf virussen die puur persoonlijk afhankelijk van de mate en aard van giftigheid en het weefsel of orgaan die het betreft wordt geproduceerd. Er is NOOIT sprake dat een extern virus een groep mensen of een hele bevolking zou aanvallen. Het zijn enkel massale gevallen van uitfecties (geen infecties!) bij grote groepen mensen die voor iedere persoon van de hele groep totaal verschillend zijn. Enkel de gifstoffen in ieders lichaam bepalen de keuze van een intern gemaakt virus door de eigen cellen die met elkaar communiceren en met het DNA via fotonen (licht) in je lichaam. De voedingsdeskundige Jeff G(reen) zegt dat het lichaam de keuze heeft uit 72000 verschillende virussen (uit het hoofd) afhankelijk van de mate, soort en locatie in het lichaam van de verontreiniging.

   • Mar schreef:

    Ik ga daar mee in Fred,daarin tegen was en is er ook geen andere ziekte meer ondanks je onderliggende lijden ga je dood aan corona,nu met de vaccinatie is het omgedraaid,nu ga je wel dood aan onderliggende lijden en niet aan de vaccinatie.ik weet iemand in nederland overleden na vaccinatie maar was ter strengste verboden op atopsie,was nog maar 31 jaar,jij en ik weten waarom dat verboden word,ik ben nu een verhaal aan het volgen in italie hebben ze wel atopsie gedaan ,nog niet afgerond …maar ben bang dat er hele andere stoffen gevonden worden.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.