In veel plaatsen bloemenprotest tegen coronaspoedwet en anderhalvemeterwaanzin

Winschoten


Stadhuis Den Haag


Meppel


Purmerend


Zevenbergen


Groot-Waterland

Losser


Huizen


Uitgeest

Sittard


Langs de weg

Zierikzee


Malieveld den Haag


Utrecht


Sint Annaparochie: Friese vlag halfstok

Protest tegen spoedwet

Oldambt

Enschede


Hoofddorp

Den Haag

Hellevoetsluis (al op 30 mei!)

Wil je dit artikel delen op social media?

Dan is er kans op dat Big Brother tussenbeide komt en je waarschuwt voor ‘nepnieuws’. Plaats je de link toch, dan kunnen anderen die hem aanklikken ook zo’n waarschuwing krijgen. Dit is een vervelende vorm van intimidatie en censuur.

Je kunt dit omzeilen door niet te linken. Maak zelf een eigen tekstje. Ook kun je delen van de tekst van TransitieWeb knippen en inplakken (copy-pasten) in je eigen bericht. Of je maakt een schermafbeelding.

Heb je op Facebook last van fact checkers? Die kun je blokkeren.
Ga naar Instellingen, dan klikken op Blokkeren. Daar typ je de naam of het e-mailadres van de fact checker in en bevestigt die. Als je ergens ook de optie Toevoegen ziet staan, vul dan fact checker in en klik op Zoeken. Er verschijnt dan en lijst met fact checkers. Deze kun je vervolgens allemaal tegelijk blokkeren.

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. netschka schreef:

    Mooi deze gebaren! Onvoorwaardelijke liefde is de enige weg om ons als mensheid te helen van alle onwaarheden die wij collectief hebben opgeslagen. Loslaten angst, pijn en verdriet door de ander te zien als je ware zelf.

  2. Bennie schreef:

    Ook in Kampen zijn bloemen gelegd om aandacht te vragen voor de democratie bij het stadshuis.

  3. André schreef:

    Ook in Veendam en Oude Pekela zijn bloemen neergelegd bij de ingang van het gemeentehuis. Liefdevol kwamen mensen samen en gingen met elkaar in gesprek. Er was een burgerwacht en politie in normale burgerkleding.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.