Het onderzoek van een bezorgde moeder

Het is een gevleugeld gezegde: ‘Doe je eigen onderzoek’. Tatjana Klomp, moeder van vier kinderen, ging in officiële publicaties van CBS en RIVM op zoek naar antwoorden op haar vragen. Het resultaat van haar onderzoek is een rapport van 39 pagina’s. We geven hier het voorwoord weer, gevolgd door een link naar de pdf van het hele document.

Eerst wil ik graag mijn medeleven betonen aan een ieder die zijn/haar familielid, vriend of iemand in zijn/haar nabije kring is kwijtgeraakt aan Covid-19, Influenza, kanker, dementie of welke andere ziekte dan ook. Het feit dat in dit rapport sterftecijfers met elkaar worden vergeleken, neemt de ernst van overlijden door ziekte niet weg. In het bijzonder gaat mijn hart uit naar hen die lijden of hun naaste zien lijden aan de bijwerkingen van de vaccinaties.

Een eigen studie

Dit document is ontstaan vanuit een eigen onderzoek van cijfers, wetten, medische- en overheidsdocumenten, gerelateerd aan Covid-19.
Er zijn een paar redenen die mij hebben doen besluiten om dit document te maken.

1. Een wetgeving die in werking is getreden nu Covid-19 een A-status heeft gekregen
2. Het voornemen van overheden om als volgende fase kinderen te gaan vaccineren
3. De eenzijdige berichtgeving van de media. Waardoor veel mensen te eenzijdig geïnformeerd hun keus maken
4. De oplopende (soms zeer ernstige) bijwerkingen van de vaccins

Onderzoek door een bezorgde moeder

Veel benodigde informatiebronnen in dit document bleken moeilijk vindbaar.
Veel zeer relevante informatie in deze tijd, blijkt niet eenvoudig voorhanden.
Hierdoor heeft dit rapport helaas wat langer op zich laten wachten dan aanvankelijk de bedoeling was. Het spijt mij oprecht wanneer voor sommigen hierdoor deze informatie te laat komt.

Het bericht dat het vaccineren van kinderen dichterbij komt was de aanzet voor dit document. Volwassenen kunnen zich inlezen, bijsluiters opvragen en eigen besluiten nemen. Kinderen niet, die zijn afhankelijk van onze keus. Waarbij het dan de vraag is of wij ons ingelezen hebben. Dat niet alleen, is het wel eenvoudig om je in te lezen of bijsluiters van de vaccins te kunnen vinden?

Wat als ze goedgekeurd zijn? Moeten (basis)scholen hier straks verplicht aan meewerken? Mag mijn kind straks geweigerd worden als ik dit geen goed idee vind?

Vindbaarheid vergroten

Tijdens dit onderzoek viel enorm op, hoe moeilijk het is om officiële documenten te vinden met de broninformatie. Ik hoop dan ook dat dit document menigeen mag helpen om sneller bij de kern te komen. Waarop een keus beter gemaakt kan worden.

Schrik niet van de vele pagina’s. Veel is achtergrondinfo deze kan eenvoudig overgeslagen worden. Waar ik wel met klem de aandacht voor wil vragen zijn de bijwerkingen van de vaccinaties en de zorgelijke wetgeving.

De doelen van dit document zijn:
1. Statistieken en cijfers in een ander perspectief plaatsen
2. De vindbaarheid van moeilijk te vinden, noodzakelijke, informatie te vergroten
3. De angst voor Covid-19 te verminderen.
4. Te wijzen op een flink onderschat gevaar.

Dit document is met zorg, aandacht en met liefde voor mijn medemens geschreven. Echter ben ik ook gewoon een mens en het kan uiteraard zijn, dat er ondanks de zorgvuldigheid foutjes in geslopen zijn. Daarvoor dan alvast mijn excuses.

Om fouten zoveel mogelijk te voorkomen is veel gewerkt met schermafdrukken, dat wil ook zeggen schermafdrukken van teksten. Dit maakt de layout soms wat rommelig, maar leek mij toch de beste weg.

De meest gebruikte bronnen zijn o.a. RIVM, CBS, Ministerie van Volksgezondheid, lareb en rijksinformatie.

Klik hier voor de pdf van dit rappor

Extra download mogelijkheid (tijdelijk)

 

Foto: shelleywiart

 

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

17 reacties

 1. Klaas schreef:

  Hartelijk dank voor al het werk dat je in dit onderzoek stak Tatjana. Je schrijft “angst voor covid verminderen”. Dat is mijns inziens inderdaad de crux: de irrationele angst wegnemen. Het beste kunnen we dat gezamenlijk doen door ervoor te zorgen dat iedereen te weten komt dat virussen als zodanig helemaal niet bestaan en dat besmetting erdoor dan ook een mythe is. Een aardig artikel ter introductie van deze materie vind je op commonsensetv.nl/vacci…at-niet-i/. Een fantastisch luisterboek (Virus Mania) op odysee.com/@audi…us-Mania:8.

  Het heeft geen zin onszelf te verliezen in eindeloze discussies over feitjes en cijfers zolang de fundamentele leugen niet wordt blootgesteld.

  Als laatste nog een referentie op deze site: www.transitieweb.nl/achte…gion-myth/.

  • Tatjana schreef:

   Bedankt voor je reactie. eerlijk gezegd denk ik dat heel veel mensen niet eens bang zijn voor de covid. Ze willen gewoon op vakantie. Ik zie op dit moment zo goed als niemand met een mondkapje, men kruipt op elkaar en maakt daar geen probleem van. Uitzonderingen daar gelaten. Wel denk ik dat als de media zijn volgende ‘angst’ aanvallen weer op het publiek schiet, dat dan wel de volgende angstgolf komt. Overigens denk ik dat het per persoon verschillend is hoe we de angst weg kunnen nemen. Hoewel je zeker de kern te pakken hebt, denk ik dat die leugen zo diep zit, dat dit voor velen niet het punt is dat ze al op kunnen pakken. Dat is de reden van mijn insteek geweest. Om die mensen wat te kunnen aanbieden dat heel dicht bij hun eigen geloof ligt.

 2. medusa schreef:

  Ik sprak deze week een meneer op leeftijd met longkanker,
  zijn bestralingskuur en behandeling , zou worden stopgezet, als hij geen covid shotje zou nemen, dus heeft hij het toch maar gedaan. Zoiets zou ik toch gewoon chantage noemen, en daar doen de meeste ziekenhuizen gewoon aan mee hoor, ervaar het zelf ook, ik mis al anderhalfjaar mijn tumorcontrole, maar ik blijf nu bij elk medisch instituut weg, en heb ook al mijn statussen laten vernietiging! (Voorzover ze geen kopie bewaren, waarvan ik denk van wel natuurlijk). ze zijn voor God aan het spelen, de idioten, hebben de bijbel zelf geschreven, en spelen het na.
  Suramin schijnt goed te werken (die lange dennenaalden) en je kunt ook zelf HCQ maken;
  3 biologische citroenen en 3 biologische grapefruits, de schillen raspen en 3 uur laten koken…..uitzeven en als klontjes invriezen. Bij covid verschijnselen, 3 klontjes per dag nemen. Drink dennenaaldenthee ook mensen!
  In januari voor de covidhysterie, is er ook heimelijk aan de wet dwangverpleging geknutselt, ze mogen u nu oppakken en die spuit erin jassen, als de overheid vind dat u een gevaar bent voor de samenleving…..het fenomeen groepsimmuniteit is ook ineens van het toneel?. Ik heb covid gehad, maar mijn natuurlijke antistoffen die ik nu heb, gelden ineens ook niet meer, als zijnde de beste bewapening tegen ziekte……pffff zet pabostudentjes met hippe puntschoenen aan het roer……moordenaars zijn het……hugo zou zijn eigen kind niet in laten enten, heeft hij in het begin gezegd…..heeft iemand dat stukje video soms nog ergens?
  Ik vertrouw zelfs ons drinkwater niet meer.

 3. Christiane Lambrechts schreef:

  Bedankt mevr. Klomp voor deze zo uitgebreide informatie ! Geweldig gedaan !!!

 4. rené schreef:

  En nu deze pdf bij een paar miljoen nederlanders in het postvak.
  Mevr. Klomp bedankt voor uw geweldige bijdrage.
  rené

 5. Puik stukje werk dat ik later eens nader ga bestuderen. De schrijfster/moeder heeft het bij het rechte eind m.i.
  Feitelijk is er niets aan de hand maar wel de angst is er in gejaagd onder de burgers, terwijl het corona virus al duizenden jaren onder ons en minder ziek maakt dan de griep. Echter als artsen weigeren om werkzame medicatie voor te schrijven dan hebben we een ernstig probleem in de wetenschap die zich laat leiden door de politiek. Bij directe buren gezien waar dat toe leidt. Twee volleybalmaatjes hebben ernstige problemen n.a.v. het vaccin. Longembolie en de ander kan nog geen 100 mtr meer rennen. Dat kon hij voor het vaccin nog wel.

  • tjeerd schreef:

   Niet (helemaa)l waar wat betreft weigeren door artsen. De geneesmiddelen zij/worden n door het RIVM uit de martkt gehaald (HCQ, ivermectine). Lees maar de reacties op de vakwebsite Medisch Contact. Veel artsen en huisartsen zijn ook zeer verontrust door de handelwijze van het RIVM en de medische inspecties. De hele vaccinatiecaroussel gaat grotendeels ook langs hun heen. De GGD’ s zijn verantwoordelijk voor de test- en vaccinatiewaanzin die over het land uitgestort is en wordt.. (HUisartsen zijn natuurlijk gehersenspoeld dat chemische middelen zouden genezen terwijl ze moeten weten dat enkel natuurlijke supplementen gezond maken (Ivermectine blijkt uit een Slowaakse studie inzake grafeenoxide in covid injecties, mondkapje en pcr wattenstaafjes ook een topmiddel tegen de uitwerking van GO te zijn).

   • Lebu8181 schreef:

    Heb ik gezegd dat artsen weigeren? Mss een link naar dusdanig artikel. Mijn visie is dat artsen enorm in het nauw gedreven worden. Er ook een deel is wat niet zelf nadenkt, maar ik denk dat het gewoon een bijzonder moeilijk beroep is op dit moment.

    • tjeerd schreef:

     Mee eens dat (huis)artsen in een spagaat zitten.. De link is: golokaproject.org/docum…public.pdf (m.n. fig. 19)

     • tjeerd schreef:

      5G en Grafeenoxide blijken heel goed samen te gaan. China heeft sinds de herfst 2020 het patent op GO. Het begin van de COVID crisis in Wuhan zou heel goed een GO/5G crisis kunnen zijn geweest omdat China toen al GO kon produceren en implementeren (een patentaanvraag duurt maanden zo niet jaren):
      We confirm graphene oxide, a two-dimensional carbon structure at the nanoscale level can be a strong candidate for high-efficient interconnector in radio-frequency range. In this paper, we investigate high frequency characteristics of graphene oxide in range of 0.5–40 GHz.
      aip.scitation.org/doi/1…/1.3506468

     • tjeerd schreef:

      Een oud medewerkster van Pfizer bevestigt in een interview met Stew Peters dat de C- vaccins grafeenoxide bevatten. Waarom het niet aangegeven wordt door de fabrikanten: omdat het giftig is.. GO is een supergeleidend materiaal wat ook verbinding met het internet mogelijk maakt. Boosterinjecties zijn nodig niet tegen covid maar om het GO gehalte in het lichaam te verhogen. Dus die zgn. varianten worden enkel uit de hoge hoed getoverd zodat mensen weer geinjecteerd worden met GO etc etc
      twitter.com/Simon…0654047232

   • Tjeerd, mijn eigen huisarts weigert het Zelenko protocol voor te schrijven. HA van mijn vrouw hetzelfde liedje. Vroeg aan mijn HA of ze me een ontheffing als hart en longpatiënt kon maken dat ik geen discussies kreeg met de BOA etc. Niet dus. Ieder heeft zo blijkbaar zijn eigen waarheden.

    • tjeerd schreef:

     Ik zou voor een zelfzorgtraject gaan onder begeleiding als het kan.. Vergeet de (huis)artsen. Zij worden waarschijnlijk ook opzijgeschoven als het lichaam op afstand gaat worden aangestuurd en gefinetuned als Gates en co hun zin krijgen. We staan er zelf voor. Er is heel veel info inmiddels op het internet te vinden (NAC, gluthation, vitamince C megadoses, vitameine D3, zink, magnesium, selenium, evt paarden ivermectine via de dierenarts aanschaffen zag ik vandaag in een artikel, hennepzaad ( evt. via dierenwinke) etc

     • tjeerd, ben van heel veel op de hoogte ook van zelfzorgcovid19.nl en daar moet je een afwijzing van de HA hebben willen zij je wel helpen. Nu ik die afwijzing van de HA heb kan ik via bovenstaande link wel dat krijgen indien ik het nodig zou hebben. Echter al diverse malen mensen met corona over de vloer gehad (bewust) om te zien of ons immuunsysteem in orde was. Slikken elke dag 3000mg vitamine C, 10.000IE D3 en 40 mg zink. En het goede vitamine K2, niet te verwarren met vitamine K. In twee jaar tijd dankzij D3 nog geen loopneus gehad, dankzij een orthomoleculaire arts. En ik schud handen en knuffel waar dat kan als die persoon dat ook wil.

      Daar waar andere naar de roverheid luisteren, luister ik liever naar mijn gezonde boeren verstand. Gelukkig niet academisch misvormd.
      Maar bedankt voor je bezorgdheid

  • Tatjana schreef:

   Bedankt voor t compliment

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.