Doctors for Truth: “De coronacrisis is geen pandemie, maar een politieke operatie.”

Op zaterdag 25 juli werd in Madrid Doctors for Truth gepresenteerd, een internationale groep van artsen en zorgprofessionals. Zij deden een dringend beroep op collega’s, media en politici om met de corona-operatie te stoppen en de waarheid aan het licht te brengen.

Het initiatief wordt geleid door de Spaanse artsen Natalia Prego Cancelo en Angel Luis Valdepeñas. Tijdens de bijeenkomst maakten ze online contact met collega’s uit Duitsland, Argentinië en de Verenigde Staten.

In de zaal waren 400 artsen en andere zorgprofessionals en vertegenwoordigers van de media.

Cui bono?

Eén van de sprekers was de Duitse arts Heiko Schöning van de organisatie Ärzte für Aufklärung (zie video hieronder vanaf 06:50).

Een paar passages uit zijn toesspraak:

“Wij noemen onszelf een buitenparlementaire organisatie. Dat is zo, omdat de politici hun werk niet doen. Daarom is het aan ons om onderzoek te doen en om het goed te doen.

Onze conclusie is dat het officiële verhaal niet waar is. Wij zien geen verschil met een gewone griep. We kijken naar het medische bewijs. Het is eenvoudigweg niet waar dat dit een pandemie is. Het is fake.

Dan komt de vraag: waarom? Qui bono? Wie profiteert hiervan? Wie heeft zoveel macht dat hij deze fake aan de hele wereld kan opleggen?

Dit gaat helemaal niet over een ziekte. Dit gaat over jou en mij. Wij zijn het doelwit. Het gaat allemaal om de economie. En Covid-19 is de dekmantel.

Deze vreselijke situatie kost levens. In Duitsland is in de maanden maart en april 90 procent van de geplande operaties uitgesteld.

Wat nu vooral nodig is is solidariteit.”

De intentie is dat de Doctors for Thuth groepen in allerlei landen zich verenigen in World Doctors for Truth.

Toelichting door de initiatiefnemers van Ärzte für Aufklärung

In de video hieronder – gemaakt op 1 augustus, de dag van de mega-demonstratie in Berlijn – stellen de initiatiefnemers van Ärzte für Aufklärung zich voor. Het zijn drie artsen uit Hamburg: Walter Weber, Heiko Schöning en Okav Müller-Liebenau.

Op de website van Ärzte für Aufklärung staat een lijst met honderden artsen en zorgprofessionals die hun steun voor dit initiatief betuigen.

Dit is de website van het eigen onderzoeksinitiatief van deze artsen, Außerparlamentarischer Corona Untersuchungsausschuss genaamd.

Brandbrief Nederlandse medici

Een brandbrief over de corona-maatregelen is inmiddels door meer dan 2000 Nederlandse artsen en medische professionals ondertekend.

Zie ook

We doctors have taken an oath and must warn people: Corona is a scam!

Duitse arts slaat alarm: ‘100.000 doden door corona-maatregelen’

Doctors for Truth persconferentie over valse pandemie

Gerelateerd

Vier maanden coronacrisis: een tussenbalans in acht stellingen

Hoe we de totalitaire machtsgreep weerstaan en UN Agenda 2030 het nakijken geven

Hebben we nog wel een rechtsstaat?

Het gevaar van het niet herkennen van…. gevaar. De parallellen tussen 1933 en 2020

Het sacrament van de nieuwe wereld

Wil je dit artikel delen op social media?

Dan is er kans op dat Big Brother tussenbeide komt en je waarschuwt voor ‘nepnieuws’. Plaats je de link toch, dan kunnen anderen die hem aanklikken ook zo’n waarschuwing krijgen. Dit is een vervelende vorm van intimidatie en censuur.

Je kunt dit omzeilen door niet te linken. Maak zelf een eigen tekstje. Ook kun je delen van de tekst van TransitieWeb knippen en inplakken (copy-pasten) in je eigen bericht. Of je maakt een schermafbeelding.

Heb je op Facebook last van fact checkers? Die kun je blokkeren.
Ga naar Instellingen, dan klikken op Blokkeren. Daar typ je de naam of het e-mailadres van de fact checker in en bevestigt die. Als je ergens ook de optie Toevoegen ziet staan, vul dan fact checker in en klik op Zoeken. Er verschijnt dan een lijst met fact checkers. Deze kun je vervolgens allemaal tegelijk blokkeren.

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. de Vries schreef:

  Bij alle massademonstraties over de Wereld hebben we geleerd dat de gewapende macht zich eerst tegen het volk keert. Echter zodra het tegengas hen te groot wordt en er al veel schade door hen is aangericht keert de gewapende macht zich vaak tegen het dictatoriale bewind. Wij moeten zorgen dat vooraf geregeld wordt dat hier politie en leger zich direct achter het volk scharen zodat dit toekomstige schrikbewind zal inzien dat ze het veld moeten ruimen. (vervolgens berecht moet worden.) Zonder rugdekking van politie en leger zal de strijd onnodig heftig worden omdat dit een Wereldplan is wat lang is voorbereid. Dit zal zullen Rutte/de Jonge en consorten met alle middelen willen verdedigen. Nog mooier zou zijn als de grote actie tezamen met Duitsland uitgevoerd kan worden. Allemaal de straat op en deze regering één definitieve klap toebrengen. (met domino effect over europa)

  • Fred Teunissen schreef:

   Er is discussie over het nut van demonstraties.
   Mijn idee is dat ze heel belangrijk zijn. Niet zozeer om ‘druk uit te oefenen’, al moet je zeker niet uitsluiten dat dit effect kan hebben, maar om zichtbaar te zijn naar de bevolking. De reguliere media ridiculiseren en marginaliseren het verzet. Als er dan een miljoen mensen op straat staan, zoals twee weken geleden in Berlijn, dan vallen deze media hard door de mand.
   Dat is een hart onder de riem voor miljoenen Duitsers.
   Verzet moet dus goed zichtbaar zijn.
   Aan de andere kant zal decentraal verzet op de lange duur meer gewicht in de schaal leggen.
   Dus wat mij betreft combineren we deze twee aspecten: kleine groepen in het land en massale demonstraties in de steden.

 2. Simon A. Troost schreef:

  Afgezien van de discrepantie tussen de medische wetenschap en wat er wordt verteld ten aanzien van deze ‘pandemie’, is er ook de opmerking van de premier tijdens één van de persconferenties. Hij zei daar dat hij het een voorrecht vond om in deze bijzondere tijd premier te zijn. Daar stond ik van te kijken. Normaal gesproken zou je zeggen dat het een grote verantwoording is om in deze dramatische tijden premier te zijn, onderwijl het publiek vragend om zoveel mogelijk het beleid te steunen. Het incident bracht mij op de voorlopige conclusie dat er iets anders aan de hand is en dat Rutte daarvan op de hoogte is.

  • Marc schreef:

   Een interessante observatie Simon, het klinkt inderdaad alsof Rutte een proces, een transitie beschrijft waarvan hij zelf dienend deel uitmaakt. De rol van de pers in deze hele situatie is ook laakbaar en er is te weinig kritiek op het eigen functioneren en op het beleid van het kabinet. Het narratief wordt constant herhaald als een mantra en alles wijst in de richting van een gekozen oplossing, namelijk de vaccinatie. Wat mij vooral zorgen baart is de toegenomen grootschalige censuur op grote platforms, een bedreiging voor de vrijheid om tegengestelde meningen te mogen ventileren. De berichtgeving over de demonstratie in Berlijn begin augustus is een goed voorbeeld daarvan, informatie daarover werd opzettelijk vertroebeld en in een ander daglicht geplaatst. Ik ben bang dat dit nog extremer gaat worden in de nabije toekomst.

 3. Mendy schreef:

  Blij dat er eindelijk verstandige mensen reageren, en vraag aan vrienden jullie berichten zoveel mogelijk te delen!

 4. yvonne de jong schreef:

  Blij met deze website …en de nieuwsbrief mogelijkheid …stel me zo voor dat het niet lang meer zal duren tot er volledige cencuur bestaat op social media ….zo kunnen we teminste op de hoogte blijven
  mocht het totaal los gaan

  Bedankt Transitieweb!

  vr grt yvonne de jong

  • Fred Teunissen schreef:

   Dank je wel Yvonne, fijn dat je ons werk wardeert.
   Je snijdt een belangrijk punt aan. Als het ’totaal los’ gaat met de censuur dan zullen de vrije media in de knel komen. Het is daarom erg belangrijk dat er verspreid ove het land kleine groepen zijn waarin de ontwikkelingen in alle vrijheid besproken worden. Die groepen kunnen informatie aan elkaar doorgeven. Van hand tot hand zeg maar en niet meer zoals het web nu werkt.
   Morgen of overmorgen plaats ik een stukje over een initiatief dat we de Lucht-Je-Hart Cirkels noemen. Dat zijn huiskamerbijeenkomsten die een dragend onderdeel van een decentrale sociale (en informatie-)structuur kunnen worden.

   PS Alle artikelen op TransitieWeb (van dit jaar) kun je voor de zekerheid downloaden. In de menubalk bovenin de pagina zie je een tabje met opschrift PDF’s. Daar vind je de link voor een mapje dat je met WeTransfer kunt binnenhalen. Deze link ververs ik iedere week.

 5. Hansen schreef:

  Sta er helemaal achter maar waarom horen wij hier nooit iets van in het NOS journaal?
  Worden jullie gecensureerd?
  Waarom dringen jullie niet aan om jullie stem op landelijke nieuws te krijgen?

  • Justa schreef:

   Alle media is in de handen van de elites en de “regering in de schaduw”. TV is een programma (programmeren) om de mens te domineren en te manipuleren.

 6. Marc schreef:

  Het is toch ongelooflijk wat hier allemaal gebeurt, ik ben blij met de getuigenis van deze moedige artsen en wat vreselijk die almaar toenemende censuur. Dank voor het delen Fred.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.