De routekaart van een ijzingwekkend complot

Een anonieme Canadese klokkenluider stuurde onlangs een mail naar The Canadian Report. Met daarin de globale planning van een wereldwijd complot waarvan de haren je te berge rijzen. Broodjeaapverhaal? Ik denk van niet. Maar laten we deze ogenschijnlijk gelekte planning de komende maanden maar naast de werkelijke gebeurtenissen leggen. Het wordt vanzelf duidelijk.

In de verklaring van de klokkenluider staat onder meer dat er in de loop van december wereldwijd een algehele lockdown is gepland.

In de eerste week van januari 2021 weten we dan of deze voorspelling klopte. Als dat het geval is wordt de waarschijnlijkheid van de rest van het verhaal groter.

Tot nu toe zitten we onmiskenbaar in een opbouw naar wat binnen enkele weken zo’n totale lockdown kan worden. Stap voor stap worden immers de diverse vrijheidsberovende maatregelen uitgebreid.

In de video hieronder de verklaring met Nederlandse ondertitels.
(NB PMO is de afkorting van Prime Minister’s Office, dus het kantoor van premier Trudeau. Wij zouden zeggen: ‘Het torentje’. Klik hier voor het Engelstalige origineel, interessant vanwege de comments eronder.)

Better safe than sorry

Als de klokkenluider in zijn e-mail daadwerkelijk accurate geheime informatie over een waar mega complot heeft gelekt, dan staan ons grimmige jaren te wachten.

Afgaande op alles wat ik vanaf half maart dit jaar aangaande deze ‘coronacrisis’ heb zien langskomen, denk ik dat we deze informatie serieus moeten nemen.

Ik houd er ernstig rekening mee dat hij of zij de waarheid vertelt en ons wil waarschuwen.

Better safe than sorry, dus laten we – in de korte tijd die resteert – zo goed mogelijk voorbereidingen treffen.

Ik denk dan vooral aan actie op drie hoofdgebieden:
1. zorg dat je (een groot deel van de tijd) in stralingsluwe omgevingen verblijft
2. verbouw je eigen groenten en leg voorraden aan
3. verbind je met gelijkgestemden, liefst zo dicht mogelijk in je buurt

Meer over deze onderwerpen in de laatste nieuwsbrief van TransitieWeb die in de tweede helft van deze week naar de abonnees verzonden wordt.

Interneringskampen

In de bovenstaande video is sprake van de voorbereidingen voor ‘isolation facilities’.
Dat dit een actueel onderwerp is blijkt uit de vragen die  Randy Hiller, onafhankelijk lid van het Canadese parlement in Ontario, begin oktober aan premier Trudeau stelde over voorbereidingen voor interneringskampen. Dat doet hij al vanaf juli en hij krijgt daar steeds geen bevredigend antwoord op.

Toevoeging 29 oktober

Dit is de tekst van de roadmap voor de komende acht tot twaalf maanden, zoals deze is opgesteld door de anonieme persoon die mogelijk door het kabinet van premier Trudeau werd gebriefd:

– Phase in secondary lock down restrictions on a rolling basis, starting with major metropolitan areas first and expanding outward. Expected by November 2020.
– Rush the acquisition of (or construction of) isolation facilities across every province and territory. Expected by December 2020.
– Daily new cases of COVID-19 will surge beyond capacity of testing, including increases in COVID related deaths following the same growth curves. Expected by end of November 2020.
– Complete and total secondary lock down (much stricter than the first and second rolling phase restrictions). Expected by end of December 2020 – early January 2021
– Reform and expansion of the unemployment program to be transitioned into the universal basic income program. Expected by Q1 2021.
– Projected COVID-19 mutation and/or co-infection with secondary virus (referred to as COVID-21) leading to a third wave with much higher mortality rate and higher rate of infection. Expected by February 2021.
– Daily new cases of COVID-21 hospitalizations and COVID-19 and COVID-21 related deaths will exceed medical care facilities capacity. Expected Q1 – Q2 2021.
– Enhanced lock down restrictions (referred to as Third Lock Down) will be implemented. Full travel restrictions will be imposed (including inter-province and inter-city). Expected Q2 2021.
– Transitioning of individuals into the universal basic income program. Expected mid Q2 2021.
– Projected supply chain break downs, inventory shortages, large economic instability. Expected late Q2 2021.
– Deployment of military personnel into major metropolitan areas as well as all major roadways to establish travel checkpoints. Restrict travel and movement. Provide logistical support to the area. Expected by Q3 2021.

Toevoeging 2 november

Video van RichieFromBoston van 30 oktober over de film Songbird (predictive programming).

 

Blogpost van Jon Rappoport :
CDC plans COVID concentration camps 

Gerelateerd

Hoe we de totalitaire machtsgreep weerstaan en UN Agenda 2030 het nakijken geven

Hoe we de globalistische machtsgreep kunnen weerstaan

Dit is geen pandemie, maar een wereldwijde machtsgreep

YouTube voert razzia uit op onafhankelijke media

Christian Westbrook (Ice Age Farmer) waarschuwt: de voedselproductie is in gevaar

Doctors for Truth: “De coronacrisis is geen pandemie, maar een politieke operatie.”

Kleur bekennen

TransitieWeb haf de afgelopen maanden een oranje kleuraccent. Dit onderstreepte dat het – met de naderende spoedwet – code oranje is voor de grondrechten van onze bevolking.
Nu ook de Eerste Kamer de spoedwet heeft aangenomen, is het code rood.
TransitieWeb zal een aantal dagen uit protest een rood kleuraccent hebben. Om daarna terug te keren naar het oude, vertrouwde groen.

Wil je dit artikel delen op social media?

Dan is er kans op dat Big Brother tussenbeide komt en je waarschuwt voor ‘nepnieuws’. Plaats je de link toch, dan kunnen anderen die hem aanklikken ook zo’n waarschuwing krijgen. Dit is een vervelende vorm van intimidatie en censuur.

Je kunt dit omzeilen door niet te linken. Maak zelf een eigen tekstje. Ook kun je delen van de tekst van TransitieWeb knippen en inplakken (copy-pasten) in je eigen bericht. Of je maakt een schermafbeelding.

Heb je op Facebook last van fact checkers? Die kun je blokkeren.
Ga naar Instellingen, dan klikken op Blokkeren. Daar typ je de naam of het e-mailadres van de fact checker in en bevestigt die. Als je ergens ook de optie Toevoegen ziet staan, vul dan fact checker in en klik op Zoeken. Er verschijnt dan een lijst met fact checkers. Deze kun je vervolgens allemaal tegelijk blokkeren.

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Martine schreef:

  De agenda 2030 van de Verenigde Naties gedecodeerd: de plattegrond voor de new world orde in het Nederlands
  robscholtemuseum.nl/cor-h…rld-order/

 2. Ruudzelf schreef:

  Zo, hier is het dan:
  Klaus Schwab & His Great Fascist Reset
  off-guardian.org/2020/…ist-reset/
  Rutte en het World Economic Forum
  commonsensetv.nl/rutte…mic-forum/

 3. henrymulder schreef:

  Martin Vrijland heeft over Corona en hoe verder ook een artikel, meer een e-boek geschreven met de titel “Coronavirus Civid-19 Waar eindigt dit? . Het boek gaat ook over de agenda om de wereld te onderwerpen aan de Grote Macht. Te bestellen als boek of E-book op martinvrijland.nl Echt een eyeopener.

 4. EgoWoman schreef:

  Wat interneringskampen betreft: dit weekend (1nov 2020) hoorde ik voor het eerst over het plan van een Corona ziekenhuis. Reden hiervoor is om de reguliere zorg te ontlasten.

  Ze noemen het ziekenhuis.was dat in China ook niet zo?

 5. Frans Wolbert schreef:

  Hallo.
  Ik ga er van uit dat weinigen die hier reageren gechannelde berichten volgen.
  Nou ,ik doe dat wel. Maar heb de vinger ad pols. Op de website ; ‘galactic channelings.com’ de channelaar Blossom Goodchild met de Federatie van Licht.
  Deze zegt eveneens dat er een wereldwijde Lockdown komt nog voor 3 november.
  Zij zeggen dat deze Lockdown heftig zal zijn kwa berichtgeving over disclosure van de wreedheden van de elite/ cabal.
  Voorafgaand ad lockdown is er een announcement. Deze zal de slapende rest vd mensheid doen wakker schudden.
  We zullen in onze huizen moeten blijven en het nieuws volgen.
  Er wordt veel bekend gemaakt.
  Waarschijnlijk gaan de Lichtkrachten een totalitaire wereldorde voorkomen en worden we een betere wereld binnen geleid. De duisternis wordt verjaagd.
  Ik hoop hier van Harte op.
  Het wordt heel erg spannend.
  Groet. Frans

 6. petermrvanhees schreef:

  Dank je wel, betrokkenen; een gewaarschuwd mens telt voor twee en twee verenigd in waarheid in liefde in trouw tellen voor drie.
  dank je wel.

 7. Lara schreef:

  Het WEF is heel duidelijk over wat hun plannen voor de wereld zijn. Ze winden er geen doekjes om:

  “Welcome to 2030. I own nothing, have no privacy, and life has never been better”
  www.weforum.org/agend…t-that-is/

  Of zie Schwab’s boek ‘The Great Reset’.

  Deze routekaart lijkt me het onopgeschmukte operationele plan achter de visie. Het sluit er nauw op aan.

 8. Marije Freeve schreef:

  Where is that darn line in the sand??

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.