”De huidige ziekteverschijnselen lijken op de effecten van straling”

Huisarts Elke de Klerk maakte van nabij mee wat er zich afspeelde in verpleeg- en verzorgingstehuizen. In dit interview met stopworldcontrol.com benadrukt zij dat er veel meer onderzoek moet worden gedaan naar de oorzaken van de klachten. Ook stelt ze dat straling als mogelijke (mede)oorzaak niet buiten beschouwing mag worden gelaten.

De Klerk is lid van de World Doctors Alliance en heeft in Nederland de stichting Artsen voor Waarheid opgezet.

Samen met vele andere artsen ziet zij hoe er over de huidige pandemie veel verkeerde informatie gecommuniceerd wordt: artsen worden verplicht een verkeerde doodsoorzaak op te geven, cijfers deugen niet, het virus dat niet geïsoleerd is, een vaccin dat niet kan deugen, een test die niet klopt, (en waarvan niet bekend is waarom die zo diep in de neus gedaan moet worden).

Wat is de drive achter het veelvuldig testen op basis van valse gegevens?
Waarom is er onlangs een wet aangenomen in het Europese Parlement die bepaalt dat genetisch gemodificeerde stoffen in een vaccin niet meer vermeld hoeven te worden?

Deze gecreëerde frauduleuze pandemie heeft overal ter wereld artsen en wetenschappers zich doen verenigen om de waarheid aan het licht te brengen.

Een aantal effecten van straling vertoont opvallende overeenkomsten met de huidige ziekteverschijnselen, aldus De Klerk.

Pneumonitis

Longklachten die aan het virus worden geweten, zouden evengoed het gevolg kunnen zijn van het effect van elektromagnetische straling dat pneumonitis veroorzaakt. De opname van zuurstof kan worden belemmerd door wifi modems die op 60 Ghz uitzenden.

Bloedklonters die worden aangetroffen bij slachtoffers zijn eveneens een effect op cellen dat bij straling geconstateerd is.

De effecten van straling en andere oorzaken samen zouden de negatieve effecten wel eens kunnen versterken.

We weten het niet, maar onderzoek hiernaar- en kennis hierover – wordt door de overheid verhinderd. Artsen -met vele jaren ervaring- die zich uitspreken worden weggezet als complotdenkers, of mogelijk zelfs bestempeld als gevaar voor de volksgezondheid.

Aansprakelijkheidsstellingen

De betrokkenen, (zowel bestuurlijk verantwoordelijken als uitvoerders, van beleidsmaker tot toedieners van vaccins, werkgevers die mondkapjes verplichten etc.) moeten nu reeds persoonlijk aangesproken worden op hun medeplichtigheid aan het doorvoeren van dit beleid. Door ‘notices of liability’ kunnen zij hun kennis van deze frauduleuze basis voor beleid niet meer ontkennen. Zij hebben het wel degelijk geweten en kunnen zich niet verschuilen voor de gevolgen op sociaal, economisch enpsychisch gebied.
Een notice of liability wordt krachtiger indien ook schriftelijk verwezen wordt naar relevante sites waar de betrokkene zich kan informeren.

Artsen voor Waarheid verzond inmiddels zulke aansprakelijkheidsstellingen naar de ministers Mark Rutte, Hugo de Jonge en Ferdinand Grapperhaus. Aan vergelijkbare documenten voor andere betrokkenen wordt nog gewerkt.

Je kunt ook zelf een zogeheten kennisgeving van aansprakelijkheid opstellen.
Op de website van Artsen voor Waarheid vind je een voorbeeldbrief (voor ministers, Kamerleden en burgemeesters) en tips hoe zo’n brief op te stellen.

Uiteraard kan deze met een aangepaste argumentatie ook aan andere verantwoordelijken worden gericht.

Flyers downloaden

Ook op de website: stopworldcontrol.com zijn, onder het linkje Nederlands, flyers te downloaden om meer bewustzijn onder de mensen te brengen. Via de officiële kanalen zullen ze niets te horen krijgen.

PS
Zeer onlangs is ook het de Stichting Artsen Covid Collectief opgericht. Dit pleit voor betere preventie.

Gerelateerd

Niks aan de hand met corona? Was het maar waar!

Medische experts slaan alarm: “Er is GEEN pandemie en de Covid-19 vaccins zijn NIET veilig”

World Doctors Alliance: “We want a BETTER normal!”

Is ‘corona’ een stralingsziekte?

 

Wil je dit artikel delen op social media?

Dan is er kans op dat Big Brother tussenbeide komt en je waarschuwt voor ‘nepnieuws’. Plaats je de link toch, dan kunnen anderen die hem aanklikken ook zo’n waarschuwing krijgen. Dit is een vervelende vorm van intimidatie en censuur.

Je kunt dit omzeilen door niet te linken. Maak zelf een eigen tekstje. Ook kun je delen van de tekst van TransitieWeb knippen en inplakken (copy-pasten) in je eigen bericht. Of je maakt een schermafbeelding.

Heb je op Facebook last van fact checkers? Die kun je blokkeren.
Ga naar Instellingen, dan klikken op Blokkeren. Daar typ je de naam of het e-mailadres van de fact checker in en bevestigt die. Als je ergens ook de optie Toevoegen ziet staan, vul dan fact checker in en klik op Zoeken. Er verschijnt dan een lijst met fact checkers. Deze kun je vervolgens allemaal tegelijk blokkeren.

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Marije Freeve schreef:

  Het interview is ineens verdwenen. Is ie nog ergens anders te vinden misschien?

 2. robvdzr schreef:

  Deze interpretatie van de ziekte bevorderende eigenschappen van straling gaan kennelijk in gelijke tret met de combinatie van HAARP, chemtrails en onregelmatige klimaatverschijnselen.

 3. Peter Rutjes schreef:

  Meer waarneming en onderzoek van Dr. Magda Havas, 5G/EMF and the pandemic connection:
  www.brighteon.com/f0718…52c1b27f25

  Meer samenhang?

  “Het onderzoek is voor zover van enorm belang, omdat het ondubbelzinnig de waarschijnlijkheid aantoont dat COVID-19-symptomen en ziekenhuisopnames, als gevolg van zuurstoftekort, in rechtstreekse samenhang staan met de blootstelling aan elektromagnetische straling van 5G-netwerken.
  Ondanks waarschuwingen en bedenkingen van vele deskundigen, maar ook van delen van de bevolking, is er tijdens de lockdown pijlsnel vaart gezet achter de landelijke 5G-uitrol, kris kras door het hele land.”

  www.kla.tv/17489…X0NJoysjrQ

  “Men weet niet welke golflengtegebieden zijn ingeschakeld, omdat er geen meetapparaat bestaat voor de hoge frequentiebereiken. De industrie zegt weliswaar, dat op sommige plaatsen in de wereld dit hoge golfbereik alleen op experimentele basis wordt ingeschakeld. Maar men weet het niet. Er bestaat geen eerlijke informatie op dit moment, wanneer het hoge golfbereik wordt ingeschakeld.”

 4. Mag er nou wel of niet autopsie worden verricht. De Klerk spreekt zichzelf tegen.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.