Corona-maatregelen worden stap voor stap onmenselijker. Waar ligt voor jou de grens?

Het begon in maart met een ‘intelligente’ vorm van huisarrest en de strenge isolatie van bejaarden. Toen kwamen de 1,5 meter-eis, de mondkapjesplicht in het OV, later uitgebreid naar drukke stedelijke centra, gevolgd door de  push om je te laten testen en de vastlegging van je persoonsgegevens als je op een terras plaatsneemt of een restaurant binnengaat. En de spoedwet uiteraard als ‘corona’ op dit duistere werk.

In Duitsland is inmiddels al sprake van thuisisolatie van positief geteste kinderen, een vorm van psychisch geweld, hoe je het ook wendt of keert. Als ouders daar niet aan medoen lopen ze het risico dat hun kind uit huis geplaatst wordt.

Zo wordt een niet-bestaande pandemie bestreden en zo wordt steeds duidelijker dat het helemaal niet gaat om zorg voor jouw en mijn welzijn, maar om iets heel anders. En dat ‘iets’ neemt steeds griezeliger vormen aan. Vormen waar alleen het woord fascisme nog bij past.

Steeds Orwelliaanser

Iedere keer als we ons niet verzetten tegen een nieuwe ‘verstrenging’ ligt de volgende alweer op de loer. Het wordt steeds Orwelliaanser. Als dit zo doorgaat, verandert onze samenleving in een concentratiekamp.

De vraag is bij welke corona-maatregel voor jou de grens ligt.
Wanneer zeg jij: TOT HIER EN NIET VERDER?

Bij gedwongen intubatie van geliefden als ze ademhalingsproblemen hebben?
Bij het verbod van alternatieve medicijnen?
Bij gewdongen testen?
Bij het 24/7 monitoren van al je gangen middels een corona app?
Bij een mondkapjesplicht binnenshuis?
Bij aansporingen om ongewenst gedrag te melden via kliklijnen?
Bij deportatie van ‘besmette’ gezinsleden en hun opsluiting in quarantainecentra?
Bij gedwongen vaccinatie?

De uithuisplaatsing van ‘coronakinderen’ is nu door de Duitse autoriteiten in de week gelegd. Dat gebeurt via de media, zoals ook bij ons steeds visjes worden uitgeworpen. Blijft groot protest uit, dan gaan we naar de volgende stap.

De woede onder Duitse ouders is gelukkig groot. Zie de video hieronder.
Voor deze vader is de grens bereikt.

Waar ligt die VOOR JOU?

Gerelateerd

Vier maanden coronacrisis: een tussenbalans in acht stellingen

Behandeling “spoedwet” versneld (door Mr. Jeroen Pols van viruswaanzin)

– Wat Je Op Het Malieveld Niet Mocht Horen – Toespraak van Bas Filippini: “De keizer heeft geen kleren aan; nieuwe wet legitimeert staatsterreur”

Lena Pu waarschuwt voor een tweede coronagolf door uitrol van 60 GHz wifi in onderwijsinstellingen

Hebben we nog wel een rechtsstaat?

Belgische arts: “Wees niet bang van Corona, pas wel op voor de bangmakers”

Foto op Home: Pixabay Ben_Kerckx

Wil je dit artikel delen op social media?

Dan is er kans op dat Big Brother tussenbeide komt en je waarschuwt voor ‘nepnieuws’. Plaats je de link toch, dan kunnen anderen die hem aanklikken ook zo’n waarschuwing krijgen. Dit is een vervelende vorm van intimidatie en censuur.

Je kunt dit omzeilen door niet te linken. Maak zelf een eigen tekstje. Ook kun je delen van de tekst van TransitieWeb knippen en inplakken (copy-pasten) in je eigen bericht. Of je maakt een schermafbeelding.

Heb je op Facebook last van fact checkers? Die kun je blokkeren.
Ga naar Instellingen, dan klikken op Blokkeren. Daar typ je de naam of het e-mailadres van de fact checker in en bevestigt die. Als je ergens ook de optie Toevoegen ziet staan, vul dan fact checker in en klik op Zoeken. Er verschijnt dan een lijst met fact checkers. Deze kun je vervolgens allemaal tegelijk blokkeren.

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

19 reacties

 1. Lena schreef:

  De grens is voor mij al lang bereikt. Zeker sinds het verplicht dragen van mondmaskers in winkels en openbare gebouwen in BE (11/7/20). Eind juli begon het er helemaal over te gaan met mondmaskers ook dragen in de buitenlucht (bepaalde plaatsen in BE). Dit heb ik niet gedaan. Nu wou ik toch even delen dat ik enkele dagen geleden in een H&M filiaal (BE) gedwongen ben mijn handen te ontsmetten met alcoholgel. Aan de ingang heb ik dit geweigerd, gewoon doorgelopen. Dan kwam er een andere winkelbediende achter mij aan, zij versperde mij de weg. De ‘wet van de H&M’ stond volgens haar boven de wet. Ik heb haar gezegd dat ze mij fysiek niet mocht aanraken. Ik ben doorgelopen. Nadien kwam er nog iemand anders naar me toe. Ik ben toen gezwicht en heb met mijn eigen product handen ontsmet. Achteraf gezien had ik gewoon naar buiten moeten gaan, maar had niet verwacht dat ze het zo ver zouden drijven. Het was een zeer onprettige ervaring, te meer daar ik hoogzwanger ben.

 2. Wilhelm schreef:

  Mensen wordt wakker! Onze Cabal-regering is bezig onze vrijheid geheel in te perken.Gaan wij hiermee accoord, dan worden onze kinderen van ons afgepakt door de pedofiele regering in ons land.
  Wij hebben dan generlei gezag meer over onszelf.
  Laten wij dat gebeuren? Nee nooit.
  Kom op! Wij zijn veel sterker dan Rutte en consorten.
  Ook het corona-virus is door deze corrupte regering in ons land gebracht.
  Alle meldingen door het rivm zijn nep en de MSM nieuwsberichten zijn alleen maar angstmakend.
  Zij worden allen betaald door corrupte wezens die ons willen overheersen.
  Laat dit niet gebeuren. Nooit,Nooit, Nooit.

 3. Angelique schreef:

  Aankomende maanden worden chaos, bedenk dat het het positieve al aan het overwinnen is en daarom doen ze er alles aan om in een record tempo grote chaos te creëren. Werk er niet aan mee! Blijf in vrede, blijf in de collectieve vrede en weet dat jij een krachtig Goddelijk wezen bent. In mijn energie is duidelijk voelbaar dat ik de regie over mijn leven heb, ik ben niet bang. Niemand gaat mij vaccineren, dat weet ik 100 procent zeker, ik ben vrij en leef mijn leven in Goddelijk licht. De overheid is niet mijn vader of moeder. Weet hoe het collectieve veld werkt en neem waar, neem bewust besluiten voor jezelf, vanuit liefde voor je Goddelijke zelf. Mediteer en ontspan. Ik deel graag deze krachtige oefening met jullie om in balans te blijven. Een meditatief ritueel welke ervoor zorgt dat je weet waar je staat, in je Goddelijke kracht. We kunnen er allemaal aan meewerken om de collectieve Geest Vredig te houden en in kracht -zonder geweld- voor ons leven op te komen en te zeggen, tot hier en niet verder!
  mijnpadvanlicht.jouwweb.nl/ritueel-oefening

 4. Masolijn schreef:

  Dit is het begin van scheiden van gezinnen ,daar is Duitsland om bekend, vrouwen en mannen in de oorlog gescheiden ,en de paus heeft uitspraken gedaan de jeugd naar heropvoeding plaatsen.
  Dit is allemaal gepland

 5. Jols schreef:

  Ik weet al heel lang dat hier een verschrikkelijke agenda achter zit..
  Maar zijn al die afschuwelijke maatregelen niet ook bedoeld om de ziekmakende 5G straling te verbloemen?
  Of hebben we dat al achter de rug??
  En zo nee, blijven we daar dan altijd mee te maken te hebben?

 6. Janita Leander schreef:

  Angst doodsangst en smetvrees dat is wat men de mensheid heeft aangepraat een grote leugen. Elke dag werden we letterlijk doodgegooid in de kranten / nieuws hoeveel mensen er overlijden op een dag….en nu met de besmettingen een ware massahysterie is er ontstaan. Maar het allerergste is toch wel dat men een noodwet wil invoeren voor Corona….hoe halen ze het in hun hoofd voor een griep?
  Jammer genoeg is een groot deel van Nederland nog steeds niet wakker en men totaal niet weet dat dit eraan komt laat staan wat er in staat, dat beangstigd mij.
  Wij (mijn man en ik ) vechten voor onze vrijheid. Want Rutte maakt ons land KAPOT geeft ons land weg voor zijn eigen zakgeld.
  Net als op 21 juni en 1 augustus zullen wij op 15 augustus op het Malieveld staan wij vechten voor onze rechtsstaat, zonder lockdown, mondkapje of andere regels terug naar het oude.

 7. Tjeerd de Haan schreef:

  In juli 2020 is een nieuwe volledig bijgewerkte Engeltalige uitgave van de alternatieve angstvirus en angstepidemie bijbel ” Virus Mania: Corona/COVID-19, Measles, Swine Flu, Cervical Cancer, Avian Flu, SARS, BSE, Hepatitis C, AIDS, Polio. How the Medical Industry … Making Billion-Dollar Profits At Our Expense (Englisch) ” door de Hamburgse onderzoeksjournalist Torsten Engelbrecht en AIDS expert dr. Köhnlein uit Kiel verschenen.

  Ken McCarthy
  5.0 out of 5 stars
  Important update to an essential 2007 book
  Reviewed in the United States on August 7, 2020

  It’s important to appreciate that this book was originally published in 2007. It’s been updated for CoVid, but is NOT a “Johnny-come-lately” contribution to the topic. The book’s original thesis is that medical bureaucrats working with pharma companies create virus hysterias for personal advancement and profit. The current CoVid scam – maximum hysteria, gross misrepresentation of facts, suppression of expert analysis from Noble Prize winning scientists and other highly credible parties – is nothing new. Fauci and Friends ran similar scams with Ebola, Zika, and Swine Flu. – all well documented in this detailed and heavily referenced book. It’s a disgrace that the “reporters” and know-nothing TV talking heads choose to not be informed about the well known phenomenon of medical fraud.

  www.amazon.com/-/de/…038;sr=8-5

 8. ineke de Ruiter schreef:

  de leugen is snel maar de kudde schapen kijkt niet verder dan hun neus lang is en daardoor kan dit zo lang doorgaan,. en inderdaad in de zomer als iedereen weg is worden er snel nieuwe beslissingen genomen ;weinig tegen gas. dit is al jaren bezig maar nu gaat het over mensen levens die kapot gaan door foute behandelingen en medische missers door de media geïnstrueerd. ook een aantal artsen zijn schapen achter het geld van de farmaceuten aan.

 9. martien brands schreef:

  ik vind de tag concentratiekamp volstrekt misplaatst. er is zeer veelaan te merken op de aantasting van de burgerrechten. dat is hard nodig. maar om er een massamoord machine mee in verband te brengen, doet twee dingen;
  1.het bagatelliseert de impact van de concentratiekampen. en is een slag in het gezicht van hen wier families daar zijn uitgemoord. een vergelijking buiten iedere proportie en een inflatie van begrippen als massamoord, genocide en moorddadige regimes. we moeten wel ons oog scherp houden.
  2. het is realistisch een slag in de lucht en maakt de rest van dissidente geluiden waardeloos omdat tegenstanders dan reden hebben die rest niet meer au serieus te nemen.

  dus doe dat aub NIET! lees dan liever ene keer ‘bij ons in Auschwita, een selectie van boekfragmenten van Arnon Grunberg.

 10. Tara schreef:

  www.dwangindezorg.nl/overg…recht-bopz
  www.xandernieuws.net/algem…te-werken/
  herkenouderverstoting.nl/info-…-deelgezag

  Ik ben iemand die van vrijheid houdt, maar deze wordt meer en meer de nek omgedraaid. Zie hierboven een aantal wetten die ze ongemerkt doordrukken. Het gaat hard. En dit zijn niet de enige wetten.

 11. Chris Lambrechts schreef:

  Voor mij is de grens ook reeds lang overschreden, ik kan er maar niet bij, ik ben geboren in 1951 en heb me vrij gevochten in de jaren ’60, alles leek erop dat we een mooie wereld tegemoet gingen en nu dit, ik voel me heel slecht, vreselijk ontgoocheld in de “overheid”, in de “experten”, avondklok in provincie Antwerpen, hoe is dit toch mogelijk ? Het voelt als immens misbruik van vertrouwen en we hebben amper een stem ! Dit moet stoppen !!!!!!!!

 12. Harrie schreef:

  De grens voor mij is allang overschreden zo ongeveer Meerdere decennia Terug heb nog nooit op dit zooitje gestemd.

 13. Clasien schuurman schreef:

  Mijn grens is al lang bereikt en zelfs overschreden…..

 14. Ineke De Ruiter schreef:

  Ga zo door.ik deel zo veel mogelijk.het is te gek voor woorden dat je voor iets als griep zo kapot gemaakt dreigt te worden.de nazi.s zijn gereincarneerd zeker.
  Blijf dit delen ik doe mee.Ineke de Ruiter.
  Belgie maar uit NL afkomstig

 15. F vd Reep schreef:

  Tegen gecombineerde actie van tech,media en farma is niets te beginnen. Unelected power.

  • Fred Teunissen schreef:

   Zo lijkt het en zo gedragen de verantwoordelijken zich ook, alsof ze met niemand iets te schaften hebben, maar… zolang de hele wereld nog niet uit robots en tot zombies gevaccineerden bestaat moeten de machthebbers met ons rekening houden.

   Als wij zeggen dat het genoeg is geweest dan is hun spel uit.

   Dit is de reden dat er zo’n strijd gaande is op het vlak van de informatievoorziening. De machten die u noemt hebben massieve censuur en propaganda nodig. Dat is een signaal van zwakte.
   Een macht die op leugens en halve waarheden is gebouwd houdt op den duur geen stand.

   Oftewel: al is de leugen nog zo snel…..
   Kortom, ik ben hoopvol.

 16. Gubbels schreef:

  Voor mij is de grens al vanaf het begin bereikt! Ideeën Hoax virus!
  Ingezet door NOW.
  Rutte maakt het land kapot en verkoopt ons aan Europa!!

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.