Zondag 4 augustus: weer een sproeifestival

Chemtrails boven Grave (Noord-Brabant) vandaag.
Dikke smurrie, waarvan de inhoud uiteindelijk neerdaalt op de gewassen die op het land staan.

 

Vorige video, waarnaar verwezen wordt:
Blauwe dagen en spray days wisselen elkaar af

 

Volg ons op Mastodon!

 

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. J.Marra schreef:

  Waarom hoor je nooit iets over onderzoek van de “neerslag”uit deze spraywolken. Het moet toch mogelijk zijn om de neerkomende stof van deze vliegtuigen te laten onderzoeken.

  • Fred Teunissen schreef:

   Het is inderdaad hard nodig dat hier systematisch onderzoek naar wordt gedaan. Incidentele testresultaten zijn trouwens wel bekend. Ik heb zelf in augustus 2017 een regenwatertest gedaan. Resultaat: 10,9 microgram aluminium per liter water. (zie mijn boek Hemel onder Vuur, pagina’s 135-138).
   De essentie is deze: aluminium hoort niet thuis in regenwater. Het is een neurotoxische stof. Al in kleine – inwendige -hoeveelheden is die schadelijk.
   De moeilijkheid met testen, zoals de mijne , is dat de uitkomst altijd bestreden kan worden: niet vakkundig uitgevoerd of wie zegt dat dit aluminium van de chemtrails komt? Misschien komt het wel van een afvalverbranding in de buurt, enz, enz.
   Daarom is systematisch wetenschappelijk verantwoord onderzoek nodig. Van de overheid hoeven we dit niet te verwachten, want die ontkent de chemtrail-realiteit. We moeten dit zelf doen. Met een laboratorium van burgers. Het opzetten daarvan kost veel energie en tijd, maar er wordt al een tijdje aan de voorbereiding ervan gewerkt.

  • Marije Freeve schreef:

   Al zo’n 20 jaar laten burgers wereldwijd sneeuw, water, grond en bloed analyseren op de aanwezigheid van metaaldeeltjes. Je kunt niet altijd weten of het uit de vliegtuigen komt, maar een eiland als Hawaii heeft helemaal geen industrie en toch wordt het eiland al jaren gebombadeerd met chemtrails en chembombs. Hoe ik dat weet? Bekijk de satellietbeelden maar en hoor de verhalen van de biologische boeren die er al woonden voordat dit alles begon. Hier 3 pagina’s lang met analyses: globalskywatch.com/chemt…UgmLfIzaii

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.