Wie het zonlicht terugkaatst, zendt het leven retour

Peter van Hees houdt het luchtruim boven Driebergen scherp in het oog. In deze bijdrage blikt hij terug op de maand februari. “Al het leven op aarde volgt het licht-warmte proces.”

Het licht van de zon teruggekaatst door chemtrails

Zoals elk jaar begon de aarde weer haar uitademing die met de midzomer haar hoogtepunt ervaren zal. De hemel is dan het weidst. Het licht het sterkst.

Sneeuwklokjes, krokussen, winterakonieten, het beginnende uitbotten van knoppen, allen worden tevoorschijn getoverd door het rijzen van de zon. Al het leven op aarde volgt dit licht-warmte proces.

Vaalblauwe vervaging

Het is daarom pijnlijk om te moeten vaststellen dat ‘men’ ook deze maand weer vier vijfde van de dagen de stijgende zon en de daarmee gepaard gaande lichttoename door kunstmatig aangebrachte stof en stuff gedimd heeft. Waarom kunstmatige wolken vormen die de opname van licht door de menselijke huid verhinderen? Waarom in een wintermaand?

Maar er waren ook hele mooie dagen met bijzondere wolkenformaties. Mijn vrouw zei: “Kijk toch, een berglandschap van wolken in de lucht”. Wat was het dan weer jammer als er in de luchtbergmeren witte chemtrailstrepen verschenen die het blauwe hemelmeer tot vaalblauw deden vervagen.

En dan die geweldige sneeuw in de tweede week van februari. Hoewel, wat was het vreemd dat de sneeuw zo slecht smolt en een liter sneeuwsmeltwater een dikke bodem stof bevatte. Ook de samenstelling van de sneeuw was anders, meer amorf richting plasma

vreemde sneeuw in februari

Kookproeven; boven leidingwater, beneden sneeuwater.

Als je het begin en het eind van de maand met elkaar vergelijkt, zag je dat de wolken en de daarboven liggende kunstwolken veel hoger lagen tegen het eind van de maand dan aan het begin ervan.

Vandaag, maandag 1 maart om twaalf uur was te horen dat het luchtalarm nog werkt. Ik heb eerder eens voorgesteld om het alarm ook af te laten gaan zodra er een chemtrail in de lucht verschijnt. Ik vraag me nog steeds af waarom dit niet gebeurt.

Ik vraag me ook af hoe het mogelijk is dat er mensen zijn die onder het mom van ‘luchtverbetering’ projecten ontwikkelen en uitvoeren zoals het chemtrailprogramma. Op 20 kilometer hoogte worden grote delen van de atmosfeer volgespoten met zonlicht terugkaatsende kalk. Dit alles onder het mom dat zo de opwarming van de aarde wordt tegengegaan.

Alles onder licht reflecterend witsel

Elk voorjaar bespuiten glasbouwtelers al het glaswerk van hun kassen met kalkwitsel. Het wordt dan minder warm daarbinnen. Nu is er een teler voor wie dit niet genoeg is. Hij spuit ook zijn bungalow onder de witkalk en daarna heel zijn grondoppervlak: graskanten, sloten, in- en afvoerweg, speelplaats en waterbekken. Alles wit.

Ook dat is hem nog niet genoeg. Bij de buurman moet het er ook aan geloven zo ook bij de volgende buur, de dorpskerk, het dorpshuis, de kroeg, de supermarkt, kortom het hele dorp verdwijnt onder het licht reflecterend witsel.

De teler blijft ontevreden. Nu zijn de omliggende dorpen aan de beurt. Alles onder de witkalk. Het zonlicht moet teruggekaatst! De hele provincie wordt wit. Zijn ontevredenheid blijkt onverzadigbaar. Hij heeft nog een beetje geld en ook een beetje macht en dus worden in de omliggende provincies huisje, boompje en beestje witgekalkt. Zo, kalkte deze teler een oppervlak zo groot als West-Europa onder.

Het licht van de zon teruggekaatst door chemtrails

De lucht hoofdzakelijk verduisterd door kunst-stof-stuff wolkenlaag

De zonwering-mix

Al deze zonlicht terugkaatsende acties brengen ziekten op aarde. De dampkring verdort. Al die kalk maakt, in aanleg, dat de aardvlooien hun circus niet meer spelen. Dat regenwormen hun water onttrokken wordt. Dat het gras naar water snakt. Dat de struiken en bomen uitdrogen en hun blad verliezen. Alles wat nog leeft, leeft van laboratorium pillen-voeding en gedistilleerd water.

Het gedoe met die chemtrails op circa twaalf kilometer hoogte heeft langzaam maar zeker hetzelfde effect op het leven als dat van die kalklaag op twintig kilometer hoogte. Twintig kilometer, in deze context, is echt niks. Hoe ver van je bed is dat nu!? Als je uithoudingsvermogen en je fiets in orde zijn, ben je er in een uur. Dat geldt ook voor een uur of vier flink doorstappen. Bovendien, een chemtrail en een kalklaag ondersteunen elkaar; een straaltje 5G doet het ook goed in de zonwering-mix.

Stralend leven

De lichtstraal van de zon bereikt je, of bereikt je niet. Het schenkt leven op aarde, in liefde. Wie het zonlicht terugkaatst, zendt het leven retour. Doe je dat op grote schaal, zoals Bill Gates en de Wappie regering, dan behandel je het leven respect- en liefdeloos. Ik bid, en mediteer, dat de filantroop en de mensen van de regering en de US Air force een hoger bewustzijnslevel verwerven om recht te gaan maken wat nog krom is.

Plantenrassen die aluminium resistent zijn en die ook veel kalk kunnen verdragen. Dierrassen voor de veeteelt die ook bestand zijn tegen deze stoffen. Het gebeurt.
Het zal me niet verwonderen dat er door genetische manipulatie ook een mensenras ontwikkeld wordt dat bij kunstlicht en kunstvoeding gedijt. Zelf kies en werk ik voor andere ontwikkelingen.

Gerelateerd

Er zit een luchtje aan de sneeuw

Een flodder chemtrail hier, een snufje biotroep daar

Eigenlijk ging de zon vandaag helemaal niet op

Een hunkering naar diepblauwe hemelvennen

 

Wil je dit artikel delen op social media?

Dan is er kans op dat Big Brother tussenbeide komt en je waarschuwt voor ‘nepnieuws’. Plaats je de link toch, dan kunnen anderen die hem aanklikken ook zo’n waarschuwing krijgen. Dit is een vervelende vorm van intimidatie en censuur.

Je kunt dit omzeilen door niet te linken. Maak zelf een eigen tekstje. Ook kun je delen van de tekst van TransitieWeb knippen en inplakken (copy-pasten) in je eigen bericht. Of je maakt een schermafbeelding.

Heb je op Facebook last van fact checkers? Die kun je blokkeren.
Ga naar Instellingen, dan klikken op Blokkeren. Daar typ je de naam of het e-mailadres van de fact checker in en bevestigt die. Als je ergens ook de optie Toevoegen ziet staan, vul dan fact checker in en klik op Zoeken. Er verschijnt dan een lijst met fact checkers. Deze kun je vervolgens allemaal tegelijk blokkeren.

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Alfred Melse schreef:

  Blijft jammer dat het zo moelijk is om mensen te overtuigen van het bestaan van chemtrails. Om moedeloos van te worden.

  • petermrvanhees schreef:

   een hond heeft zijn staartje op het einde van de straat nog als staartje,
   een straaljager heeft zijn uitlaatgas als staartje bij zich=een contrail (condensstraal),
   een straaljager met een blijvende staart van horizon tot horizon heeft een kunststofstaart=chemtrail.
   korter kan ik het niet verwoorden.
   dank voor je reactie; Peter

 2. Thea Janssen schreef:

  Beste Chemtrailliefhebber(liebt das Böse gut)
  IK heb sneeuw en ijs in de vriezer bewaard, ik wilde dat laten onderzoeken, ik heb me er namelijk ook over verwonderd, wat is hier gaande. Evenzo met de nanodeeltjes(Morgellons)
  Kan me iemand advies geven waar ik dat kan laten onderzoeken ?

 3. blackpeat schreef:

  Een citaat uit het artikel,
  “Vandaag, maandag 1 maart om twaalf uur was te horen dat het luchtalarm nog werkt. Ik heb eerder eens voorgesteld om het alarm ook af te laten gaan zodra er een chemtrail in de lucht verschijnt. Ik vraag me nog steeds af waarom dit niet gebeurt”

  Wonende in het Rijnmond / Botlek gebied zal dat luchtalarm ongelooflijke overlast veroorzaken.

  • petermrvanhees schreef:

   Ook op de Heuvelrug zal evenals in de Botlek het alarm ongelooflijke overlast bezorgen; deze is dan direkt fysiek beleefbaar en zal veel meer in beweging brengen dan zoals nu: bijna geen aandacht voor dit mensonterende gebeuren.
   met dank voor je schrijven;
   peter

 4. lammert schreef:

  Ik begin met de schrijver te bedanken voor het delen van de waarnemingen/gedachten, moedig, zeker nu, waar we onze kwetsbaarheid zeer bewust ervaren. En ook onze menselijkheid, het willen delen en willen verbinden, hoe dan ook, mooi.
  Ik ben geboren enkele jaren na de 2de oorlog, nog in de tijd dat de mest over het land werd uitgereden met paard en wagen. Toen kwamen langzaam de chemische invloeden op, o.a. die van de duitser justus von liebig met zijn N< P< en K, de essentiele groeistoffen voor het voedsel!?? En sindsdien huilde ik van binnen meer dan me lief was. En nu? En gisteren? En morgen?
  Ik sliep overigens prima, ook vannacht, want ik vertrouw erop, dat we hier sterker uitkomen, uit dit virus genaamd A.I.

  • petermrvanhees schreef:

   Ik deel zulke ervaringen met je (jaargang 1941) Lammert; zag b.v. de watermolen veranderen door een electrisch aangedreven maalsysteem en later als museum deel met grote voedingswinkel voor dieren vooral.
   Ook je vertrouwen deel en probeer ik te actieveren.
   dank zegt Peter.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.