Zo gaat de zonsverduistering in zijn werk

Gisteren, zondag 17 december, was het weer een heavy spray day.
Een fotograaf uit Delft legde in deze zestien opnames het verloop daarvan vast.

Iets voor het middaguur trekken de eerste jets de eerste chemtrails in een lucht, die dan nog lichtblauw is (foto 1). De trails waaieren dan vrij snel uit tot een waas van kunstmatige bewolking. Onderwijl gaan de jets door en de ‘pap’ wordt dichter en dichter. Een kleine drie uur later zit het potdicht en komt de zon er al niet goed meer door (foto 16).

Deze serie is verhelderend, want oorzaak en gevolg worden in één oogopslag volkomen duidelijk. Niemand kijkt normaal gesproken drie uur lang naar wat zich hoog in de lucht afspeelt. Maar als je dat wel doet, zoals deze fotograaf deed, dan weer je precies hoe laat het is: chemtrail time.

Tip:  als je rechts klikt met de muis en kiest voor “afbeelding bekijken” of “open afbeelding in nieuw tabblad” dan kun je de foto in het groot zien.

Dit vind je misschien ook leuk...

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.