Zo erg was de chemtrailing gisteren

De dag ervoor was het aangekondigd: sluierbewolking. Dat is het eufemisme dat het KNMI hanteert voor de praktijk van chemtrailing.

’s Ochtends zat de hele lucht al vol en ’s middags waaierde alles uit tot een dicht wolkenvlies dat een TL-achtig licht doorliet. Het voelde alsof je in kunstlicht zat.

Een lezer uit Huizen (Noord-Holland) stuurde de onderstaande foto’s. Met als commentaar: “Het is de laatste tijd elke dag zo. Als ik erover begin, dan zeggen de meesten dat ik gek ben, maar dit is niet normaal meer.”


Chemtrails boven Huizen

 

Aanvulling

Een andere lezer uit de buurt van Antwerpen stuurde deze twee foto’s van respectievelijk 11 en 12 juli.
Commentaar: “Het gaat de hele dag door!” 

Chemtrailing 11 juli

Chemtrailing 12 juli

Aanvulling 2

Een lezer uit Noord-Brabant stuurde een foto van de lucht op 12 juli:
“Het is inderdaad opvallend dat we, zodra het KNMI het heeft over sluierbewolking, we vaak dit soort zaken te zien krijgen. Het gros van de bevolking ziet dit alles helaas nog steeds niet.”

Aanvulling 3

Boven Arnhem op 13 juli 2022 rond 21:45 uur.
“Nog net het stipje van de dader kunnen fotograferen.
Zeer opvallend is dat deze chemtrail cowboy zijn vieze chemtrail ineens uit heeft gezet.”

Aanvulling 4, donderdag 14 juli

Pet van Hees: “Zelden zo een door een vorm van straling gevormd wolkendek gezien.
Het lag van zuid tot oost over de horizon. De golving van een punt aan de zuidelijke horizon uitstralend lag haaks op de door de windrichting veroorzaakte wolkenvorming van west naar oost.”

Gerelateerd

Chemtrails zijn het luchtteken van de antichrist

Informatie over het boek ‘Hemel onder Vuur’

 

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

38 reacties

 1. Tecla schreef:

  Wordt dit wel meer en meer BEKEND gemaakt !!! Ook facebook!?
  Naar buiten,naar buiten . Open .OPEN..
  ….
  Ps, ik ben niet zo handig met te publiceren ..enz..

  • Petra schreef:

   Waardevol om eens aandachtig te beluisteren, 3de gesprek Jorn Luka en MARCEL MESSING, marcelmessing.com/videos/ vanaf 8min23..WORDEN WIJ WAKKER !!! Ook veel dank aan deze website die ons mede helpen bij bewust worden. Tecla, je hebt gelijk naar buiten ermee en Wie het wil horen, verspreiden…

 2. Stijn schreef:

  Wat complotdenkers chemtrails noemen, worden eigenlijk condensstrepen genoemd. Het is gewoon waterdamp die in de lucht condenseert om zo kunstmatige langgerekte wolkjes te vormen.

  www.vice.com/nl/ar…staan-niet

  • petermrvanhees schreef:

   Beste Stijn: ik zeg nu: jij hebt niets geschreven;
   dit is net zo een ontkenning als die van jou.
   hartelijke groeten van peet.

  • pikiverschueren schreef:

   Hoe is het mogelijk dat mensen het blijven ontkennen…We moeten terug de musea in om de ECHTE natuurlijke wolken te leren zien via oude schilderijen. In West Vlaanderen ook al meer dan een jaar bezig. Het stopt niet. Op dit moment ook niet nu en we zijn alweer 24 juli. Mensen, wat kunnen wij hier allen aan doen? We moeten opstaan hiertegen! Wat kunnen we doen. Ik heb al 10 emails gestuurd naar de Belgische eerste minister. Nooit, niets van antwoord gekregen. Het is wij tegen Bill Gates en zijn verdomse globale voedsel plannen. die mens is zooo getikt!!!

  • Petra schreef:

   Beste Stijn, Wie is hier de complotdenker? Bezin er eens over en doe vooral verder onderzoek en weet ER ZIJN AL BEWIJZEN IN OVERVLOED DAT DIT GEEN CONDENSPOREN zijn. Vraag me af of je de inhoud van deze website wel echt leest en JA ik raad je vooral aan om er eens over NA te VOELEN en dan pas je gedacht te delen voor je ons als COMPLOTDENKERS gaat zien, waarom deze website ??? Om deze zaken aan te kaarten die om AANDACHT vragen en ONS WAKKER te maken, voor zaken die het DAGLICHT NIET MOGEN ZIEN !!!

 3. rené schreef:

  Tijdens het eerste confinement ( lockdowns genoemd in goed Nederlands) hier in Zuid-Frankrijk. Was er nauwelijks vliegverkeer. Met behulp van speciale programma’s kun je vliegtuigen volgen. Waar ze vandaan komen en waar ze heen gaan. Tijdens deze periode hadden bijna alle vliegtuigen, die hier overheen vlogen, bestemming Irak.
  Misschien waren ze de niet bestaande massavernietigings wapens van Meneer Hoessein aan het ophalen voor hergebruik.

 4. stukatotherescue schreef:

  Den Haag zelfde liedje, mooie blauwe lucht om 6.00, maar wel met smerige chemtrail strepen, paar uur later helemaal dichtgetrokken met ‘sluierbewolking’…

  • Robin Holthinrichs schreef:

   In Amsterdam wordt ook heel veel chemtrails waargenomen. altijd als het mooi weer is. Ik ben blij dat ik niet een maar twee cloudbusters heb.
   Boven mijn huis lossen die strepen meestal snel op

   • arjan schreef:

    Ik overweeg ook om een cloudbuster te kopen. Welke cloudbusters heb jij en hoe werken deze? Hoe komt het dat de strepen zo snel weer verdwijnen?

    • Rutger schreef:

     Ik heb de basis gekocht bij orgonise Africa en zelf koperen buizen er op geplaatst. Warmte service was een voordelig adres. Netjes voor me op maat gezaagd.

    • Robin Holthinrichs schreef:

     Een cloudbuster basis gekocht bij orgonita.eu en de tweede CB heb ik zelf gebouwd.
     Op de Zweedse site cloudbuster.se staat in het kort dat de CB als een soort stofzuiger fungeert.

 5. Irene schreef:

  Nijmegen ook heel heftig…niet te geloven dat mensen het niet zien

 6. Mathieu schreef:

  Heftig heel heftig! Woon in de buurt van Venlo. Zo’n intensief gesproei heb ik niet eerder gezien. Al jaren hou ik dit gedoe in de gaten maar de ontwikkelingen zijn momenteel naar mijn idee dramatisch. Vanuit het westen, was een zeer dicht zogenaamd wolkendek, kwamen de strepen (variatie smal tot heel breed) het heldere blauw in no time verzieken.Spoedig een smurrie gewelf en het voelde volstrekt synthetisch. Met een vriend tijdens deze blauwdiefstal onze verbazing uitgesproken. Exact dezelfde ervaring. Fijn als je er over kunt praten met een gelijkgestemde. Maar wel heel bizar!

 7. Mia schreef:

  Nu zijn ze ook weer bezig. Wordt een schimmige nieuwe maan vannacht,

  • rene schreef:

   Nieuwe maan? Kunnen ze met chemtrails nu ook al de maanstand veranderen van volle maan naar nieuwe maan? Technologisch hoogstandjes in Nederland. Wauw!

 8. Mia schreef:

  In zeeland ook vanaf uur in de ochtend werd de lucht in banen volgesproeid. Vooral voor de zon langs.

 9. wix1988 schreef:

  Vandaag weggereden van de kust in Normandië. Niet normaal zoveel chemtrails. Gisteren begon het. Nu aangekomen in Kortrijk en heel de reis volop chemtrails. Triest wordt ik ervan….

 10. cees van merrienboer schreef:

  Goedendag ik heb de hele erge fotos van 22 december ook nog steeds. Ik woon op een steenworp van vliegveld Woensdrecht. Het was een wiskundig ruitennet wat die dag boven ons werd los gelaten. Heel de lucht betrokken binnen een halve dag zelfs. Veel mensen in mijn buurt zijn inderdaad er rond de kerst behoorlijk, sommige ernstig ziek van geworden.

  • Esther schreef:

   Ik woon ook dichtbij Woensdrecht en ben benieuwd naar je foto’s. Mij valt overigens op dat er tijdenlang iedere avond een helicopter rondcirkelde in Bergen op Zoom, maar de laatste tijd helemaal niet meer.
   Helaas loop ik nog tegen ongeloof aan bij veel mensen als ik dit onderwerp aansnij

 11. Christiane Vervaet schreef:

  Inderdaad ook in Vlaanderen opgemerkt, verschrikkelijk! En jammer genoeg wereldwijd: www.youtube.com/watch…5QCVhLrkro

 12. blackpeat schreef:

  Gisterochtend +/- 07.00 uur rondje fietsen met de hond. Hoogvliet / Botlek, het eerste wat ik zag leek op een echte invasie van dikke strepen trekkende vliegtuigen. Wat nog meer opviel was dat ze nu ook veel lager als normaal sproeiden, zodat je aan weerszijde van de witte streep een brede zwarte snede zag die een aureoolachtige uitstraling verspreiden. Alsof ze hele repen uit de hemel sneden waardoor de duisternis zichtbaar werd. Hoewel ik totaal niet religieus ben, de titel boven het laatste artikel van Peet van Hees dat hier gisteren verscheen “Chemtrails zijn het luchtteken van de antichrist”. De spijker op zijn kop, hier moeten wel satanische of zieke buitenaardse krachten aan het werk zijn.

  • Puck van der Land schreef:

   Nee hoor, het zujn gewoon militaire vliegtuigen due met de teistemming van spaanse nederlandse en duitse regering opstijgen van een militaire basis. Geheel volgens de waanzinnige mensen van het Wereld Economisc Forum. Mensen zullen er doodziek van worden en dst is precies de bedoeling. Dit een deel van de Great Reset.

 13. Marina schreef:

  Beste lotgenoten….hetzelfde hier in Zuid Holland ..zoals ik eerder opgemerkt heb! De potlood strepen in het begin zijn inmiddels krijtstrepen geworden. Heb zelfs een getwiste afbeelding waargenomen…leek op een DNA streng…En veel lucht en krijsverkeer…klinkt zeer intimiderend!….Onze blauwe luchten zijn verleden tijd!…Zal er nooit aan wennen…poepwit…en daarachter vliegen ze nog…want dan zie ik een donkere streep!…Het ga jullie goed!

 14. Hilde schreef:

  We wonen sinds 8 jaar in Zuid-Tirol, verhuisd vanwege de ‘gezonde’ berglucht, maar er worden hier sinds maanden ook in alle richtingen chemtrails over ons uitgesproeid, alsof het de normaalste zaak van de wereld is en gisteren viel het echt wel extra op. Je voelt het, proeft het… Te gek voor woorden hoe de natuur (en wij) in sneltempo wordt gemanipuleerd en beschadigd.

 15. Monique Plant schreef:

  Het is veelvuldig opgemerkt, gezien en beelden zijn gedeeld. Het is bizar dit.

 16. Wanda Mendelewski schreef:

  Graag reageer ik ook op dit bericht. Het was idd ook hier onvoorstelbaar gisteren, ik woon in Eindhoven. Wat eigenlijk een mooie zonnige dag had kunnen worden werd een ‘bedekte’ dag, letterlijk en figuurlijk!

 17. petermrvanhees schreef:

  dank voor de duidlijke beelden uit Huizen. Wordt er sinds ongeveer een week bij jullie ook geïntimideerd door de luchtmacht die als een razende roelant een paar maal daags laag overgieren ter voorbereiding op het verdedigen van het vaderland of..

 18. Vera Groen schreef:

  ja het was hemeltergend gisteren boven Deventer, viel mij meteen in de ochtend op — strakblauwe lucht maar de eerste strepen waren er al snel (met slechte uitwerking op mijn ochtendhumeur ben ik bang) en binnen de kortste keren was de boel dichtgetrokken. Waarom zien zo weinig mensen dit??

  • Alfred Melse schreef:

   Ik zie het ook al jaren heb zelfs een petitie ondersteund op petitie.nl hierover. Als je nou begint kijken De meeste mensen je raar aan. Het lijkt zinloos om er ook nog maar over te beginnen.

 19. Martine Debrouwere schreef:

  Ook in België (althans Vlaanderen) gisteren extreem veel gespoten. En bovendien veel militair luchtverkeer, waaronder 4 zware cargo’s die kwamen landen op militair vliegveld een paar dorpen verder. Er is iets aan de gang …

 20. Frans schreef:

  Het was zeer agressief gisteren!
  Het zat potdicht.
  Om 21 uur was ik op de berkel ah kajakken .
  Een drukkende vieze stemming boven ons.

 21. j van de Ruit schreef:

  Chemtrails 12 juli, kortom verschrikkelijk! In mijn tuin heb ik diverse fruitbomen. Dit jaar in tegenstelling tot andere jaren geen perzikken, geen pruimen, geen vijgen. Die paar die er nog aanhangen zijn beschimmeld. nog nooit meegemaakt. hebben meer mensen hier last van. Ik heb sterk de neiging dit te wijten aan de chemische troep, die ze over ons uitstorten.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.