“Ze zijn weer bezig Fred!”

Afgelopen week stuurden verschillende lezers me berichten dat het weer flink raak was ‘daarboven’. Sommigen sloten ook beeldmateriaal bij van de grootschalige sproei-operaties in het luchtruim die hun aandacht trokken.

Vooral dinsdag 20 en woensdag 21 maart was het erg. Het viel op die dagen extra op, omdat er zondag 18 en maandag 19 maart strakblauwe luchten te zien waren geweest. Iets wat nog maar zelden voorkomt.

Groot rasterwerk
Dit schreef een lezer uit Niewegein op dinsdag 20 maart:
“Vandaag heb ik met mijn mobiel een aantal foto’s gemaakt van een wit rasterwerk in de lucht (zie de foto’s in de bijlage). Een aantal hoogvliegende vliegtuigen maakten omstreeks 11:00 een doelgericht rasterwerk boven de bebouwde kom van de wijk Batau in Nieuwegein.

Een en ander bevreemde mij dusdanig dat ik mijn mobiel ben gaan halen en de foto’s heb gemaakt. De strepen dreven richting centrum stad. Gelijktijdig was een amateur fotograaf foto’s aan het maken van een klein vliegtuig dat we later hebben kunnen traceren als zijnde een inspectievliegtuig dijken en polders (via letter/numer op de vleugel). Feit is dat de piloot ruim zicht had op wat er in de lucht gebeurde.
(..)
Er moet op bijzonder nauwkeurige wijze zijn gevlogen om dit patroon te kunnen maken.. Het was vooral beklemmend vanwege het grote oppervlak van het raster dat bestond uit allerlei lijnen die haaks op elkaar stonden.
(..)
Ik dacht direct: hier klopt iets niet, want er zijn natuurlijk hier midden in het land veel luchtbewegingen.. maar hoe kan het dat op een oppervlak van een woonwijk zo een grafisch en nauwkeurig patroon waar te nemen is?

Tevens dacht ik: hoe kan het dat de strepen zo lang intact blijven?”

Chemtrail sproei-operaties boven Nieuwegein

Chemtrail sproei-operaties boven Nieuwegein 2

Bye bye blue sky
Diezelfde dinsdagmorgen heb ik zelf ook enkele opnamen gemaakt, hier in Dwingeloo. Ik zag ineens een grote witte streep – van horizon tot horizon – in het mooie blauw en toen ik wat beter keek zag ik dat parallel daaraan een tweede streep werd getrokken. Dan weet je genoeg: zeg maar dag tegen het blauw!

Chemtrail sproei-operaties boven Dwingeloo

Chemtrail sproei-operaties boven Dwingeloo 2

Timelapse Delft
Ook in Delft bleef het einde van de korte blauwe periode niet onopgemerkt, getuige de onderstaande video van een fotograaf, gemaakt op woensdag 21 maart.

 

Zie voor meer timelapse video’s van sproei-operaties:  Timelapse Skies Holland: een nieuw YouTube-kanaal vol chemtrail-bewijs

Op de hoogte blijven?
Meld je dan hier aan voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb.

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. mikkie schreef:

    Tja, de verkiezingen kwamen er aan…….Dus mensen mak maken…….

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.