Zaterdag 21 april Amsterdam: Global March against Geo-Engineering

Global March against Geo-Engineering 21-04-2018


Over de hele wereld vinden zaterdag 21 april demonstraties en manifestaties plaats om één ding heel erg duidelijk te maken: het moet afgelopen zijn met die chemtrails!

Ook in Amsterdam is er een protestmars met aansluitend een manifestatie.

De route loopt vanaf het Stationsplein naar het Museumplein.

13.00 uur: verzamelen we op het Stationsplein

13.30 uur: vertrek

Rechtdoor Prins Hendrikkade oversteken, linksaf Damrak oversteken. Damrak aflopen tot aan de Dam.

14.15 uur: vertrek vanaf de Dam

Rokin oversteken, linksaf Rokin over. Bij de Munttoren rechtsaf de Singel op, eerste links Koningsplein op, Leidsestraat in tot aan het Leidseplein.

15.30 uur: vertrek vanaf het Leidseplein
Klein Gartmanplantsoen oversteken linksaf en dan rechtsaf het Max Euweplein op, rechtdoor Stadhouderskade oversteken, linksaf Hobbemastraat in, 1e rechts P.C. Hooftstraat, 1e links Honthorststraat. Paulus Potterstraat oversteken en arriveren op het Museumplein

16.00 – 17.00: Museumplein

17.00 uur einde manifestatie Global March against Geo-Engineering

Facebook

Twitter

Twitter hashtag: #OpGoLive

Marcha Global 21-04-2018

Het affiche aan het begin van dit bericht is het min of meer officiële. Daarin wordt een link gelegd tussen het chemtrail-programma en global warming alias climate change. Ik vind dat een bedenkelijke link. Bij het tweede, Spaanstalige affiche voel ik me heel wat meer op mijn gemak. Daarin is sprake van geo-terrorisme. En dat is precies wat het is! (*)

Ook de Spaanse slagzin vind ik mooi: nostra ciela ha cambiado pero nestor corazon no – onze hemel is veranderd, maar ons hart niet.

Ik demonstreer komende zaterdag niet tegen ‘klimaatverandering’, maar tegen geo-terrorisme.

 

(*) Zie Hemel onder Vuur, pagina 211 en 212

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Esther schreef:

  Jammer van de opkomst vandaag….had gehoopt dat er wat meer mensen de moeite hadden genomen om naar Amsterdam te komen.

  Bewustzijn groeit langzaam……

  • Fred Teunissen schreef:

   Het is lastig om hier mensen voor op de been te krijgen, maar dat wil niet zeggen dat dit onderwerp niet leeft. Het lijkt er bovendien op dat we het een beetje verleerd zijn om te demonstreren. Een goede, oude gewoonte die er wel wat meer in mag komen.
   Er vonden langs de route veel gesprekken plaats met mensen uit het publiek. En dat allemaal in een opgewekte en positieve sfeer Ik vond het al met al een geslaagde actie.
   En inderdaad: dit is een zaak van lange adem.

 2. AnneJelena schreef:

  Prachtige en broodnodige actie, maar niet iedereen kan acte de presente geven. Komt er ook een petitie? Misschien een oproep tot referendum? al was het maar om meer mensen wakker te maken en de regering te laten zien dat er niet meer geslapen wordt……

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.