Opzienbarende fotoreeks: van chemtrail tot kunstmatige wolkenband

Van chemtrail tot wolkenband

Fotograaf Johan Verhoeven legde op zondag 30 september 2018 vast hoe een chemtrail uitgroeit tot een kunstmatige wolkenband. Het was een dag met weinig wind. Ook in de hogere luchtlagen was het uitermate rustig. Daardoor verplaatste een chemtrail zich ongebruikelijk traag en kon Johan deze met zijn camera gedurende enkele uren goed volgen. Je ziet op zijn opnamen hoe deze trail zich tot een steeds breder wolkendek ontwikkelde.

’s Avonds op het NOS Journaal werd deze bijzondere wolkenband zelfs genoemd, omdat veel mensen erover spraken. Het werd door het Journaal als een bijzonder weerfenomeen bestempeld. Onvermeld bleef wat de oorzaak was van dit bijzondere fenomeen.

Het verslag van Johan: “Ik was in de bossen aan het wandelen en rond 12,15 uur zag ik een airliner een streep trekken. Rond 12,35 uur viel me op dat er een opvallende uitwaaiering te zien was van de bewuste streep. Vervolgens heb ik hem in de gaten gehouden en af en toe een foto gemaakt. De eerste om 12,49 uur, de laatste om 15,18 uur! 100% zeker dat het dezelfde streep betreft.

Ik ben zo’n beetje elke 20 minuten gaan kijken om de ontwikkelingen in de gaten te houden. Het was een volledig windstille dag zodat de streep zeer langzaam van gedaante veranderde. Ook de bovenwind was blijkbaar nagenoeg afwezig. De wolkenband waaierde nauwelijks uit en zodoende was het effect erg goed zichtbaar en dit moest natuurlijk in het msm nieuws goedgepraat worden.”

Klik hier voor meer chemtrail-opnames en andere bijzondere luchtfoto’s op de website van Johan.

Gerelateerde postings:

Kijk eens wat vaker omhoog en wat minder op je smartphone

Je hoeft alleen maar omhoog te kijken….

Het luchtruim op 5 oktober 2018: stel jezelf de vraag eens of dit wel normaal is

In de loop van de dag van het Westen uit hoge sluierbewolking…

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Raphaël schreef:

  Ik kan die rotstepen niet meer zien. @&#@^&^$(@()@# !!! Gisteren en vandaag (24-01-19) is het onmogelijk nog mooie foto’s te maken waar die lucht ook op staat. Het wordt steeds erger. Ik heb ook 100-en foto’s gemaakt van die kunstmatige rotwolken.
  Behalve dat de lucht er nu soms spookachtig uitziet, is er ook iets met de kleur. De foto’s hebben nu een vreemde kleur, een beetje veel violet en andere nare kleureffecten. Logisch als de ‘wolken’ bestaan uit gecondenseerde uitlaatgassen.

 2. Johan schreef:

  Aan het fenomeen werd ’s avonds in het weerjournaal aandacht gegeven: Het betrof een opmerkelijke wolkenband in het zuiden van het land. Het leverde prachtige plaatjes op als je er onder zat. Verder geen bijzonderheden en terug naar de orde van de dag.

 3. Johan schreef:

  Het zijn kleine afbeeldingen en de opnamen zijn niet vanaf statief en hetzelfde standpunt genomen en ook niet met hetzelfde brandpunt. Het ging met om de wolkenband en de foto is dusdanig genomen dat deze er zo duidelijk en volledig mogelijk op komt. De zon staat niet op iedere opname op dezelfde plaats in de opname. Als je de foto’s waar de windmolens op staan vergroot zie je ten opzichte van de achtergrond de zon naar rechts bewegen. Bij nameting tov van de werkelijke achtergrond blijkt dit ongeveer 30 graden te zijn. Dit klopt wel aangezien de eerste opname met windmolens van 13,10 uur is en de laatste van 15,18 uur (plm 2 uur dus 30 graden).

 4. Ineke Timmermans schreef:

  Waarom het KNMI niet om een verklaring gevraagd? Een “bijzonder weerfenomeen”
  Kan uitgelegd worden

 5. Eelke Piers schreef:

  Opnames van 12 uur tot 15.0 uur. Gek dat de zon op bijna dezelfde plaats is blijven staan

  • math schreef:

   Hoogstwaarschijnlijk staan de foto’s niet in de juiste volgorde. Met een persoonlijke observatie van enkele weken kan je veel wijzer worden. De Duitser Werner Altnickel is een specialist in zaken als chemtrails. Google of y-tube hem maar eens.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.