Terugblik op de demonstratie van 21 april tegen chemtrails en geoengineering

Global March against Geo-Engineering

Met z’n veertigen door de Amsterdamse binnenstad. Flyers uitdelend aan de mensen uit het publiek die belangstelling tonen voor het onderwerp chemtrails, alias geoengineering. Een vrolijke optocht van lieve mensen rondom een tamelijk grimmig thema.

Is het niet wat weinig, zo met z’n veertigen?
Ja en nee.
In Barcelona waren het er – afgaande op een foto op Twitter (onder dit bericht) – ook niet veel, een stuk of twintig. En in Dublin, nou ja, (zie de Facebook link verderop) pak hem beet, vijftien.

De geringe opkomst laat zien dat er nog een grote afstand is tussen deze kernen van activisten en het grote publiek.

Ik denk dat dit vooral door de complexiteit van het onderwerp komt. En door het feit dat we met alle research die al is gedaan toch nog maar een deel van de realiteit rondom chemtrails boven water hebben gekregen.

Er is veel meer onderzoek nodig en – van daaruit – veel meer gedegen uitleg naar het brede publiek. We moeten dieper spitten en een hele lange adem hebben.

Nu de andere kant van de medaille: veertig activisten is een flink potentieel. Als zij op de juiste momenten de juiste acties ondernemen kunnen ze honderdduizenden mensen bereiken. Zo bezien is veertig een behoorlijk aantal.

Als tien daarvan zich ingraven in diepe research en tien anderen zich storten op de communicatie ‘naar buiten’, dan lopen we over een paar jaar op met z’n honderden door de binnenstad van Amsterdam.

En dan niet meer in de marge, zoals nu, wandelend over de trottoirs, maar in het volle zicht, dat wil zeggen: midden op straat. Met twee politieagenten te paard in de kop van de stoet, want zo hoort dat bij een stevige demonstratie.

 

Demonstratie in Barcelona

Demonstratie in Barcelona 2018
Demonstratie in Dublin

Actie in München

Actie Munchen 2018

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. peter rutjes schreef:

  Mijn dank aan allemaal voor de (r)evolutionaire Impuls!!!

  Intentie is de maat van het Leven *

  “Er is veel meer onderzoek nodig en – van daaruit – veel meer gedegen uitleg naar het brede publiek. We moeten dieper spitten en een hele lange adem hebben.”

  “Zo bezien is veertig een behoorlijk aantal.
  Als tien daarvan zich ingraven in diepe research en tien anderen zich storten op de communicatie ‘naar buiten’, dan lopen we over een paar jaar op met z’n honderden door de binnenstad van Amsterdam.”

  * Woodstock Lyrics *
  www.youtube.com/watch…3SjqGfe-yM
  “And we’ve got to get ourselves back to the Garden.”

  Regio Maasduinen meldt zich; “chemtrails” in relatie tot “chronische ziekten”.
  (..en Joni weet er persoonlijk alles van….)
  jonimitchell.com/libra…fm?id=1996

  Meer studie, onderzoek, moed, liefde en inlevingsvermogen is NOODzakelijk.
  De moverende redenen zijn een feit.

  Laat onze wilskracht met honderdduizenden malen groter zijn * * *

 2. Marc schreef:

  Hulde aan de mensen die naar Amsterdam zijn gekomen om te demonstreren tegen Chemtrails en Geoengineering. Ik heb overwogen om te gaan en heb het uiteindelijk niet gedaan. Jarenlang houdt dit onderwerp mij nu al bezig en het boek van Fred geeft duidelijk aan dat er sterke aanwijzingen zijn voor het moedwillig veranderen van de atmosfeer. Maar na al die jaren ben ik nog steeds niet helemaal overtuigd. Er is voldoende materiaal, helder en duidelijk, te vinden in video’s, op websites en in boeken. Er zijn slechts weinig whistleblowers, mensen die het aandurven om uit de school te klappen, omdat zij zich daadwerkelijk zorgen maken over onze planeet. We zouden dus meer moedige klokkenluiders moeten vinden die bereid zijn om aan te geven wat zich hier precies afspeelt. Ik zie dat de contrails ontstaan, ik zie dat ze uitwaaieren en dat zij een laag vormen, samen met de aanwezige cirrostratus, cirrus of altostratuswolken. Maar gebeurt dit werkelijk doelbewust om de lucht geleidend te maken zodat militaire wereldwijde organisaties beter met elkaar kunnen communiceren of ontstaan de contrails in de genoemde wolkenlagen doordat de omstandigheden daarvoor gunstig zijn: hoogte, temperatuur, relatieve vochtigheidsgraad. Ik weet het niet eerlijk gezegd. Mensen zijn gek, vooral wanneer het gaat om militair onderzoek, kijk maar naar DARPA. Wetenschappers zijn bereid om elektromagnetische straling in gebundelde vorm naar de Ionosfeer te sturen om dit deel van de atmosfeer te gebruiken voor communicatie en als wapen. Gestoorde experimenten die geen rekening houden met het delicate evenwicht van de natuur en van de biosfeer. Maar ergens ben ik nog niet helemaal bereid om de realiteit van de wereldwijde manipulatie van de mens door overheden, door het military industrial complex als feit onder ogen te zien. Maar ik blijf het wel volgen en ik blijf me er wel in verdiepen al was het maar omdat de wolkenluchten er in de jaren zeventig, toen ik opgroeide, anders uitzagen dan nu.

  • peter rutjes schreef:

   aHA….the seventies….zo waar!

   Hier een zeer compleet compilatie verhaal van Marije Bloem vandaag gepubliceerd:

   www.earth-matters.nl/54/12…repen.html

   Blijf het volgen beste Marc en neem dan de leiding 🙂

   “Nawoord: Ik hoop dat het lezen van dit document tot gevolg zal hebben dat steeds meer mensen zich bewust zullen worden van klimaatmanipulatie, dat het burgerinitiatief uiteindelijk de 40.000 zal bereiken en dat politici op zullen komen voor de burgers”

   • jeanine schreef:

    politici komen alléén op voor zichzelf. Ik kan het weten, heb het ruim 25 jaar van zéér dichtbij mee gemaakt.

    • jeanine schreef:

     lees het boek van LARKEN ROSE: Het meest gevaarlijke bijgeloof.

    • peter rutjes schreef:

     yep, meezingen binnen hun gospel geeft ze juist de autoriteit, lastig gedoe [….], gelukkig zijn ze aan het stotteren en vallen ze steeds meer door de mand in het openbaar;

     finding-voices.blogspot.nl/2018/…te-of.html

     DankJe voor de re~minder jeanine!

     “The truth is, one who seeks to achieve freedom by petitioning those in power to give it to him has already failed, regardless of the response.
     To beg for the blessing of “authority” is to accept that the choice is the master’s alone to make, which means that the person is already, by definition, a slave.”
     ― Larken Rose

  • jeanine schreef:

   ik kan je dringend aanraden om de site van peter vereecke op te zoeken: klokke Belfort of gewoon zijn naam googlen. Hij is er al ruim 20 jaar mee bezig en heeft bewijzen van over heel de wereld dat chemtrails ( géén contrails, die waaieren niet uit, zijn na 30 seconden verdwenen) zorgen voor massale ziekte en sterfte van mens en dier. De NWO heeft als doel: een reductie van de mensheid met ruim 6 miljard en chemtrails zijn één van de wapens. Er zijn ook : vaccinaties en vergiftigd voedsel ( met e-nummers en pesticiden) en water ( met fluoride= industrieafval). Ga mee in onze strijd tegen deze grootste genocide ooit…….

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.