Steeds meer berichten bij Meldpunt Chemtrails

Sinds medio september is het mogelijk chemtrails te melden die de lucht boven jouw stad of dorp vervuilen en ontsieren. Dat kon ook al op Telegram en Facebook, maar nu is daarvoor een speciale website gemaakt.

Landelijk Meldpunt Chemtrails

Deze website is geen overbodige luxe vanwege de censuur van de Digitale Dienstverleningswet of censuurwet (DSA). Vandaag (26 september) waren er 40 meldingen van sproeiactiviteiten op even zoveel plaatsen in ons land, zien we op de site.

Chemtrails

In het boek Chemtrails en HAARP wordt onder andere uitgelegd hoe essentieel chemtrails zijn voor het HAARP netwerk. Ze bevatten namelijk nanodeeltjes van metalen, polymeren, sensoren, microprocessors en biologische ziekteverwekkers die continu een geïoniseerde atmosfeer in standhouden.

Het verhaal is dat de ‘strepen’ zijn bedoeld om de straling van de zon tegen te houden ter voorkoming van de opwarming van de aarde. Er blijkt echter een hele andere beweegreden(en) achter te zitten.

Het gaat namelijk veel verder. Lees daarvoor de Wereldwijde waarschuwing: geoengineering verwoest de wereld. Er zit een verwijzing bij naar een uitgebreid gratis E-boek hierover.

Fred Teunissen – Hemel onder vuur – schrijft dat het hier om een ‘geheim programma’ gaat waarbij jetvliegtuigen giftige stoffen in de atmosfeer brengen.’ Het is niet alleen een kwestie van ‘sprayen’ maar ook van ‘zappen’: het met hoogfrequente elektromagnetische energie doorstralen van de met chemtrails bewerkte atmosfeer.

Het chemtrailsysteem blijkt een scala aan mogelijkheden te bieden, zoals onder andere milieumodificatie, militaire toepassingen, elektromagnetische en biologische operaties, surveillance system development.

Misschien dus helemaal niet zo’n gek idee om de sproeibewegingen landelijk te gaan monitoren en daardoor steeds meer mensen zich bewust laten worden van wat zich boven hun hoofden afspeelt.

Meldpunt

Op het Meldpunt worden mensen uitgenodigd om de chemtrails die boven ons land verschijnen in kaart te brengen. Het doel is het grotere plaatje in beeld te krijgen.

Daarvoor kunnen mensen een foto insturen met vermelding van datum en plaats. Maximaal 1 melding per dag per stad wordt geplaatst om het overzichtelijk te houden. Sinds 15 september lijken er steeds meer mensen de website te kunnen vinden en last te hebben van chemtrails. Vandaag waren dat er zelfs 40. Je zou ook kunnen zeggen, steeds meer mensen gaan het ‘zien’.

Foto’s kwamen vanuit Arnhem, Amsterdam en Den Haag tot in Groningen, Axel en Winterswijk. Het hele Nederlandse luchtruim was blijkbaar een grote trail die dag.

De mensen achter het meldpunt vragen zich af waarom er gesprayd wordt zonder dat de regering de bevolking hierover informeert en waarom de overheid dit goedkeurt.

Website Chemtrailsmeldpunt.nl

Bronnen over chemtrails

> Het boek Chemtrails en HAARP, Wapens in de strijd om de volledige controle over de Aarde van Elena Freeland
(verkrijgbaar via onze sponsor Academy of Happiness)

> Het boek Hemel onder vuur van Fred Teunissen
(verkrijgbaar via onze sponsor Academy of Happiness)

> Dossier Chemtrails en geoengineering

> Telegram
Geoengineering, Chemtrails, HAARP en het klimaat
Chemtrail meldpunt NL

Gerelateerd

Artikelen over chemtrails op TransitieWeb

Chemtrails en HAARP, wapens in de strijd om de volledige controle over de aarde

Er is veel meer aan de hand dan wat chemtrails

 

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is. Dit komt, omdat er eerst moderatie plaatsvindt.

Als je reageert kun je aangeven dat je een seintje wilt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.

Wil je dit artikel delen met anderen?
Maak dan bij voorkeur gebruik van e-mail. Zo is de kans een stuk kleiner dat je bericht gecensureerd wordt.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

15 reacties

 1. Marije Freeve schreef:

  Toch denk ik dat we twee dingen kunnen blijven doen:
  1. Blijven detoxen om zware metalen uit je bloed te halen.
  2. Blijf in grote getalen regenwater -en bloedtests doen, waarmee je naar overheden kunt stappen, die er iets mee moeten doen.

  • Marije Freeve schreef:

   Hier wordt uitgelegd hoe je zou kunnen detoxen:

   • Margie schreef:

    Je goede bedoeling begrijpend Marije laat ik je graag weten waarom cilantro/koriander verspreid in mijn tuin groeiten bloeit nu.

    Koriander bezit de eigenschap zware metalen aan te trekken uit de lucht/ de omgeving daar varen de overige kruiden, groenten, fruitstruiken en bomen wel bij.

    Koriander gebruik ik dus niet als kruid in de keuken.

    Veel mensen krijgen ook in- en/of uitwendige reacties op het koriander kruid en da’s nooit voor niets. Het tast de nieren en de lever aan net als die wodka die je ook beter over kan slaan.

    De huid is ons grootste orgaan, om die reden raad ik heet water baden aan.

    Voor een detoxbad voeg je een kop hymalaya rocksalt, een kop sodium bicarbonate en een kop borox aan het badwater toe.
    Vervolgens 15-20 minuten relaxed in het bad, een koele doek rond het hoofd zodat de hitte niet naar boven in je hoofd stijgt.

    Na het bad je huid zachtjes droog deppen met een handdoek. Vervolgens drink je een glas mineraalwater waarin 1/2 theelepel Celtic zeezout is opgelost. Vul je lichaam ook aan met magnesium. Het detoxen onttrekt niet alleen de metalen uit het lichaam, ook de magnesium. Magnesium olie is een weldaad om het lichaam mee te sprayen, plus oraal een organisch supplement; magnesium 500.

    Daarna heerlijk slapen.

    Indien je geen bad hebt, gebruik een heet voetenbad. Ipv kopjes neem je eetlepels van bovengenoemde zouten.

    Zorg goed voor je zelf,
    Hou jezelf gezond!

    Natuurlijke groetjes
    💚

    • rené schreef:

     Koriander is een heftig spulletje. In India gebruiken ze koriander in geval van nood als men per ongeluk gebeten is door een cobra. Gelukkig wist mijn partner zich dit te herinneren nadat ik in een anafylactische shock geraakt was omdat ik ongeveer 50 keer gestoken was door bijen. Door de verse koriander te persen tot sap en dat vervolgens te drinken. De vezels hebben we gebruikt als compres op de steken. Dankzij koriander kan ik dit navertellen aangezien ik geen antihistamine had en er in de verste verte geen hulp beschikbaar was.

     • Margie schreef:

      Klopt René in Zuid-Oost Azie wordt het voor dit soort noodgevallen gebruikt.
      Gelukkig dat je partner het wist, je reddende engel dus 🙌

      Daarna krijg je drie dagen tot een week moringa thee te drinken, wat de rest-stoffen uit het lichaam trekt en de broodnodige vitamines en mineralen booster weer aanvult.

      Moge de natuurlijke geneeskrachtige kruiden en geneeswijze nooit verloren gaan.

 2. Henriette schreef:

  Ik las net in het boek : Area 51. geschreven door Elena Danaan, over de held,Stephan Chua, dat de chemtrails geen chemische rotzooi meer bevatten, maar helende stoffen.Is er de laatste tijd nog onderzoek naar de samenstelling van die uitlaatgassen gedaan ?

 3. Margie schreef:

  Behind the Green Mask, UN agenda 21 ~ Rosa Koire
  Het jaartal is uitgesteld…het doel niet.
  Alles wat je nu ziet en/of nog niet ziet is in die 17 SDG doelen verweven. Net als de chemtrails, de spuiten, het weer, de censuur en veel meer.
  Naast de boeken in het artikel raad ik je ook dit boek van Rosa aan. Net als haar interviews is ook haar boek al jaren gebanned. Gelukkig is het nog hier bij avalonlibrary.net>ebooks>Rosa Koire

  Ken je het liedje nog? Hoog Sammie, kijk omhoog Sammie…

  • Klokkenluider schreef:

   Mag ik je er dan op wijzen dat ik zojuist stuitte op het feit dat Michael J. Murphy tóch zijn derde docu “Unconventional Grey” heeft kunnen afronden en dat deze docu afgelopen Augustus is uitgekomen? Ik heb er niemand over gehoord in Nederland, maar het ontroerde mij echt toen ik het las. Ach jee…dus tóch.
   Zo vaak vroeg ik mij de afgelopen jaren af:”Waar is onze Michael J. Murphy toch gebleven?” Ik wist dat hij target was geworden van de tegenpartij en zag een paar jaar geleden Michael soms ineens op facebook voorbij komen. Hij leek onder invloed van iets, zijn bankrekening was geblokkeerd, hij zwierf rond, vroeg om geld, het was gewoon verschrikkelijk om te zien. Nu lees ik dan ineens dat hij is overleden in 2020 al.
   Wist iemand van de lezers hier dat? Ik wist het niet. Elana Freeland schrijft er dit over:
   stopthecrime.net/wp/20…onal-grey/

   Afgelopen zomer is er een anoniem persoon geweest, die zijn derde docu “Unconventional grey” heeft uitgebracht op het internet. Hier kan je de docu van onze held Michael bekijken: odysee.com/@Stop…entional:d

   • Margie schreef:

    Ja had het gezien, woon ook al jaren niet meer in Nederland 😉
    Hij is in april 2015 overleden. Zijn leefstijl onder invloed van deed hem de das om.
    Zonder drank kon hij helaas niet.

   • Margie schreef:

    Sorry klokkenkuider. Michael J Murphy de filmmaker was april 2015 overleden.

    Al die zelfde namen…en ik ben al niet goed in namen. Gezichten vergeet ik nooit.

    Michael van de ‘sprayings’ docu’s op 22 juli 2020.
    Die dag is Mary Magdalene day

 4. AdelaarRobin schreef:

  Dan is het goed om een cloudbuster te plaatsen en towerbusters verspreiden. Ik heb nu 3 cloudbusters.

 5. willy schreef:

  Hallo, ik woon in Tiel en heb foto,s van rare strepen in de lucht.

 6. Klokkenluider schreef:

  Goeie actie, dit nieuwe meldpunt!
  Ik lees hierboven:”De mensen achter het meldpunt vragen zich af waarom er gesprayd wordt zonder dat de regering de bevolking hierover informeert en waarom de overheid dit goedkeurt”.

  Ik vermoed dat de Nederlandse overheid niet zo veel te willen heeft.
  Het Nederlands luchtruim staat onder Amerikaans toezicht,
  dus zij zijn de baas over wat er allemaal zoal hier boven onze hoofden zweeft en vliegt,
  heb ik ooit eens begrepen…

  • blackpeat schreef:

   Even kort door de bocht in een notendop samengevat: Nederland is in 1945 in als onderpand in handen van de geallieerden terecht gekomen en zo eigendom geworden van wat men ” the deepstate” noemt. In feite vallen we ook nog steeds onder het militair gezag van SHAEF, al zijn die uiteraard ook al lang en breed overgenomen door die zelfde “deepstate”.
   De Nederlandse overheid is dus een door buitenlandse machten gecontroleerde multi-national die volkomen schijt aan de bevolking en diens belangen heeft.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.