Sprookjes uit medialand

Eens in de zoveel tijd is er weer een mediagolfje waarbij op de radio en in de kranten verteld wordt over een op handen zijnd geoengineering-programma vanuit Harvard.

Voor de zoveelste keer wordt ons dan verteld hoe zónder toestemming van de bevolking ons zonlicht gedimd zal worden door middel van stofdeeltjes in de atmosfeer.

De wetenschappelijke termen hiervoor zijn solar radiation management, solar geoengineering, solar radiation modification, en dergelijke. Wèlke stofdeeltjes er in onze atmosfeer worden gebracht, daar doet men vaak nogal geheimzinnig over.

De krant Trouw heeft het over het verspreiden van krijtdeeltjes op 20 kilometer hoogte. Over het gebruik van krijtdeeltjes had ik nog niet eerder gehoord.

Een tijd geleden las ik wel in een artikel van Kennislink, dat er voor het dimmen van zonlicht gebruik gemaakt wordt of kan worden van: sulfaten, titaniumdioxide, siliciumverbindingen, glanzende metaalflinters, nanodeeltjes aluminium, bariumtitanaat, kleine glanzende ballonnen en gewoon stof (wat dat dan ook moge zijn).

Dus wat is er wáár van het verhaal over de krijtdeeltjes? Is er soms iets dat we niet mogen weten?
Lees het artikel zelf maar eens!

Van blauw naar grauw

Wie goed oplet en omhoog kijkt, kan waarnemen dat ons zonlicht al regelmatig wordt gedimd met behulp van de luchtvaart. Klokkenluiders hebben het wereldwijd gefilmd en gefotografeerd.
Hier 1 van de vele voorbeelden.

Wetenschappers slaan alarm

Is het toeval dat professor Barbara Maher in 2016 alarm sloeg over nano-metaaldeeltjes die voor het eerst gevonden zijn in menselijke hersenen?

 

Ook neurobioloog Dietrich Klinghardt doet een boekje open over de uitwerking die nanoaluminium heeft op zijn patiënten.

 

En professor Ulrike Lohmann vond nano-aluminium en nano-barium in de brandstoftanks van de commerciële luchtvaart.

 

Is het toeval dat het aantal mensen met hersenziektes zoals Alzheimer, ALS, MS, Parkinson en autisme wereldwijd ieder jaar weer stijgt? Je kunt het opzoeken in de statistieken: 1 op de 3 vrouwen in Nederland heeft kans om dementie te krijgen.

Steun en teken ook: https://chemtrails.petities.nl

 

Volg ons op Mastodon!

 

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Sjanien Smit schreef:

  Hallo Marije, ik kwam zojuist deze link tegen met de enorme hoeveelheden dieren wereldwijd gestorven, keurig gedocumenteerd per jaar. Schrik niet: het zijn er niet te bevatten zo veel! Dit zou heel goed met geo engineering te maken kunnen hebben.

  www.trillingsfrequenties4all.nl/Diere…JfsS6ggnpw

 2. Peter Rutjes schreef:

  Merci Marije, goede titel en prima aanvullende relevante informatie!
  De msm heeft een platform gebouwd voor de normalisering van ‘geo-engineering’, ze willen ons redden van de opwarming Aarde, het CO2-probleem en het voorspelde voedseltekort. Ze willen De Sahara vol plaatsen met spiegels; sulfaten injecteren in de stratosfeer; de oceanen bemesten, algen en plankton kweken. Of gewoon de wolken wit kleuren en stellen de vraag: Kan geo-engineering ons klimaat redden? www.bnr.nl/podca…lzlqACY5Bg

  Naast het beluisteren van de BNR nieuwsradio-uitzending kunnen we daaronder doorklikken naar het artikel “Dan verplaatsen we die onweersbui wel even” van het Financieel Dagblad!?! Mijn vraag is: Hoe verplaatsen ze dan die onweersbuien? Dat is mij niet duidelijk in het artikel, willen ze ons meer (gedoseerd) sprookjes vertellen of warmer maken voor…? “Geo-engineering is als het ware één regelingsknop op een radio die tegelijkertijd het volume en de zender verandert. Als je die gebruikt, wil je daar niet te veel aan hoeven draaien.” fd.nl/futur…wlMUxWMFcg

 3. Marc schreef:

  Bedankt Marije voor je bijdrage, het was mij gisteren ook al opgevallen toen ik in de auto naar de radio luisterde. Het toontje waarmee dit soort berichten gebracht wordt vind ik altijd opvallend. Zo een niets aan de hand toontje. Het is wetenschappelijk onderbouwd, dus u hoeft zich geen zorgen te maken. Misschien geeft het krijtexperiment degenen die achter dit programma zitten een vrijbrief om door te gaan met hun bemoeienis met de natuur.

  • Marije Freeve schreef:

   Was het dit programma dat je beluisterd hebt? www.bnr.nl/nieuw…Bd4lV0RQ5s
   Dat krijtverhaal uit de Trouw lijkt me een sprookje, want met krijt kan je de atmosfeer niet elektrisch geleidend maken. Vermoedelijk wil men de bevolking niet tegen zich in het harnas jagen door het te hebben over sulfiet of metaalstof. In de radiouitzending zegt de journalist dat srm technisch nog niet mogelijk is. Ook dat is niet waar. ’t wordt al jaren gedaan m.b.v. onze luchtvaartsector.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.