Spookvliegtuigen besproeien het luchtruim boven Delft en Rotterdam

Het lichtruim in de vroege middag van 12 februari boven Delft en Rotterdam. Een uitgebreid vlechtwerk van chemtrails, maar – afgezien van twee helicopters – geen toestel te zien op de flight radar.

De lucht wordt hier ‘behandeld’ door spookvliegtuigen.

Waarschijnlijk gaat het om militaire toestellen. Ook jets uit de burgerluchtvaart nemen deel aan het sproeiprogramma, maar zulke lijnvluchten zijn herkenbaar op de flight radar.

 

 

 

Gerelateerd:
Alweer zo’n hele erge chemtraildag
Opzienbarende fotoreeks: van chemtrail tot kunstmatige wolkenband

Meer informatie:
Hemel onder Vuur / Overzicht

https://vimeo.com/manage/316809499/

https://vimeo.com/manage/316809499/general

https://vimeo.com/manage/316808836/general

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Marianne van Dijck schreef:

  er is toch toestemming nodig om boven ons luchtruim te vliegen? wie geeft die toestemming?
  degene die de toestemming geeft moet toch weten wat de vliegtuigen daar doen. er moet toch iets zijn geregistreerd over vliegtuigen die ‘chemtrails’ (of hoe je het ook noemen wilt) veroorzaken?
  wat dan ook, het stinkt.

  • Fred Teunissen schreef:

   Jazeker Marianne, de luchtverkeersleiding geeft die toestemming. Daarnaast is er militair vliegverkeer dat via de NATO geregeld wordt. Hoe ze het militaire en niet-militaire vliegverkeer (en het sproeien) op elkaar afstemmen weet ik echt niet. Maar de luchtverkeersleiding is ervan op de hoogte, geloof maar van wel. En defensie. En ik weet niet wie allemaal nog meer. Maar ze houden hun mond stijf dicht, want dit is een geheime operatie.

   • Van Thielen P schreef:

    Low budget airlines en militaire vluchten zouden hieraan deelnemen. Dan is het ook niet te verwonderen waarom je bij lowcost airlines zo veel moet bijbetalen voor bagage. Ze willen niet dat je buiten je handbagage extra ruimbagage meeneemt gezien hun ruim met andere dingen gevuld zit.

 2. Mikkie schreef:

  …om het volk koest te houden. Angst voor gele hesjesbesmetting…

 3. Peter van Geest schreef:

  Ik dacht het alleen militaire vliegtuigen waren die dit veroorzaakten.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.