Geoengineering vanuit de ruimte gezien: satellietbeelden onthullen de manipulatie van onze atmosfeer

In mijn vorige artikel, noemde ik HAARP als onderdeel van geoengineering. Als reactie daarop vroeg een lezer of deze installaties überhaupt nog in werking zijn.

Om te weten of ze nog in werking zijn kun je het beste naar de website van NASA kijken of naar de wonderlijke wolkenluchten die op YouTube te vinden zijn. Het officiële internationale meteorologische wolkenboek telt in ieder geval sinds kort twaalf nieuwe wolkensoorten. Is dat niet bizar voor een planeet als de onze, die al zo lang bestaat? Opeens zijn daar twaalf nieuwe wolkentypen. Hoe kan dat?

In de volgende filmpjes zie je wat ik bedoel:

De nieuwe Mammatus

Kunstmatig gevormde wolkensoorten, die worden gepresenteerd alsof het natuurverschijnselen zijn

Een wolkenformatie met kaarsrechte scheidslijn

Link: https://www.youtube.com/watch?v=wZYMCE3qbrE

Rechte lijn bewolking boven China

Atmosferische manipulatie boven de Prince Edward
eilanden

Mediamanipulatie tijdens het televisiejournaal

Ook militairen gebruiken wolkenmakers

Antropogenitus, oftewel: een lucht vol nano-metaalsoep

Rolwolk boven Nederland

Satellietbeelden: fotograaf Patrick Roddie legt uit

Hoe Italië ge-geoengineerd wordt

Dit is een wereldkaart van HAARP-installaties en ionospherische verhitters.

Satellietfoto’s
Bijgaand een aantal beelden uit de ruimte.
Het is maar een klein greepje uit een enorme hoeveelheid satellietfoto’s. Één persoon – een beroepspiloot- kon ik te pakken krijgen voor wat korte technische uitleg, maar nog niet alle vragen zijn beantwoord.

1a. Nederland 12 Februari 2019
Een groot deel van Nederland is besproeid met aerosoldeeltjes en het noordelijke deel heeft aanééngesloten wolkenformaties die hoogst waarschijnlijk electromagnetische gemuteerd zijn, waardoor de dunne ribbeltjes
ontstaan zijn. Hoe dat gedaan is weten we niet. Er zijn meerdere mogelijkheden zoals: sateliet, HAARP, Nexrad en SBX.

1b. Close-up van foto 1a

2a. 7 Februari 2019
Wolkenformaties boven de Canadese Zee met scherpe randen. Voor mij onbekend hoe deze scherpe randen ontstaan zijn. Ten oosten daarvan witte lijnen, afkomstig van schepen die op bunkerfuel varen, een ernstig milieuprobleem waarover we nauwelijks iets horen in Nederland. Jim Lee is expert op dit gebied.

2b: Close-up van 2a

3. 5 December 2017
Wolkenformatie met hele scherpe scheidingsrand boven China. Lijkt mij overduidelijk niet op natuurlijke wijze tot stand gekomen. Ik ben benieuwd wat de mensen van het KNMI hierover te zeggen hebben.

4. Hoek van 90 graden ten westen van Frankrijk 19 Juni 2017
Voor mij een groot mysterie wat hier gebeurd is. Heeft iemand van de meteorologen in Nederland een idee?

5a: Chemische bom boven Mali

5b: Close-up van 5a

Officieel verbod
Er wordt dus kennelijk op wereldschaal aan geoengineering gedaan, terwijl er officieel een verbod daarop geldt vanwege het behoud van biodiversiteit. Klik hier voor meer informatie over de Environmental Modification Convention.

In een petitie die ik opstelde wordt een reeks verdragen opgesomd die met huidige geoengineering worden geschonden. Zo heeft de overheid volgens deze verdragen onder meer de plicht om burgers te informeren. En dat is precies wat er niet gebeurt.

Zie ook de bij deze petitie behorende bronnenlijst.

Op 10 maart gaan er weer een massa mensen de straat op ‘voor het klimaat’…
Ik hoop dat er mensen zullen zijn die geoengineering oftewel klimaatengineering onder de aandacht willen brengen. In het belang van onze planeet, haar ozonlaag en alle levende wezens.

Gerelateerd

1999-2019: 20 Jaar strijd om de stilte rond geoengineering te doorbreken

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. Piet paulesma schreef:

  Ik vind dat het manipuleren van de wolk wel zou kunnen maar,het zou alleen toegepast moeten worden op dreigingen b.v. tornado’s ,stormen enz.

 2. Hoeder schreef:

  Ondertussen worden we bang gemaakt voor de opwarming van de aarde, die al 15 jaar niet wil komen en worden er draconische maatregelen genomen. Kost handen vol geld en levert niets op. Over die doodenge chemtrails hoor je niets, of de onzin van KNMI. Hoe lang blijven we dit accepteren?

 3. Dingeman de Visser schreef:

  Dank je wel Marije!

 4. Dingeman de Visser schreef:

  Thanks Marije!

 5. Joris Michels schreef:

  dankjewel!

 6. Marije Freeve schreef:

  Ik hoop dat dit als aanvulling kan dienen op het boek van Fred Teunissen. En ja, bij Milieudefensie leven ze nog in “de oude wereld” en in die realiteit willen ze kennelijk blijven. Ik heb ze jaren lang benaderd, maar doe dat niet meer. Fred schreef er nog een artikel over www.transitieweb.nl/chemt…e-stopera/

 7. Janny schreef:

  Ik heb gevraagd aan Milieudefensie of geo-engineering en 5G ook op hun lijst staan om voor te demonstreren, en het antwoord was “Nee”. Ik moest zelf dan maar een groep oprichten. Ongelooglijk dit antwoord.!

 8. Peter Rutjes schreef:

  Merci Marije voor het overzichtelijke artikel! Ze verzinnen overal een naam voor om uit te kunnen strooien.

 9. Marc Lohman schreef:

  Dank je wel, Marije

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.