Quizvraag: waren dit soort wolkenluchten er ook al in de jaren ’70 en ’80?

chaotische lucht

 

chaotische lucht

Bovenstaande opnames zijn  op 26 maart 2019 gemaakt. We zien witte cumuluswolkjes tegen een achtergrond van chaotische, kunstmatige sluiers en chemtrailstrepen.

Zie ook de onderstaande, korte video-opname van 23 maart 2019 van de lucht boven Delft (Engels gesproken).

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Marc schreef:

  Wat ik erg vind is dat er nu een hele generatie opgroeit die geen vergelijkingsmateriaal hebben en deze luchten accepteren als iets wat normaal is, zij stellen dus ook geen vragen want zij accepteren de wereld zoals die aan hen wordt gepresenteerd.

  • Fred Teunissen schreef:

   Dat is waar, maar gaandeweg zullen de verbanden wel duidelijker worden. Er zullen nog meer mensen chronisch ziek worden. De hele levende natuur zal onder steeds grotere druk komen te staan door de cocktail van chemtrails, vaccinaties en straling. De link met de veranderingen in de atmosfeer zal daardoor vroeg of laat beter zichtbaar worden. En des te meer naarmate het ons lukt het broeikasverhaal te ontmaskeren als wat het in wezen is: een cover-up voor grootschalige geoengineering.
   Mijn indruk is dat veel jonge mensen voelen dat er in de diepte iets helemaal mis is, maar dat ze de vinger nog niet op de zere plek(ken) kunnen leggen.

 2. Peter Rutjes schreef:

  Ja, er wordt projectmatig gesproeid vanaf WO II.
  Nee, de lucht was toen nog niet zo volgestapeld / vervuild.
  Het was niet zo massaal zichtbaar als tegenwoordig.

  Of de burgerluchtvaart toendertijd daar onderdeel van was, weet ik niet. Het luchtverkeer 20+ jaar geleden is lang niet meer wat het nu is. Vliegtuigmotoren en brandstof van tegenwoordig zijn bevorderlijk voor de vorming van zeer lange aanhoudende contrails cq. chemtrails. Sowieso zien we nu meer en veel hogere concentraties chemische stoffen / metalen in de kerosine en verbindingen in de lucht. Zelfs een groot deel van de hedendaagse burgervliegtuigen vliegt nu op JP-8.

  In de jaren tachtig lag ik in het ziekenhuis en revalidatie-centra altijd naast het raam, ik maakte tekeningen van o.a. de lucht en fotografeerde regelmatig.
  Er zijn minder foto’s te vinden van voor de negentiger jaren omdat niet veel mensen toen camera’s hadden en ontwikkelen afdrukken duur was.
  Tegenwoordig heeft iedereen een camera op zijn mobiel op welke plek dan ook en zijn fotoseries en timelapses van de lucht niet meer kostbaar om te doen.

  In de jaren negentig werkte ik veel in de U.S. en werd ik binnen mijn professie door anderen (waaronder militaire clienten / piloten) met de vinger er op gewezen in de lucht. Klik… Sindsdien heb ik me er meer in verdiept. Dank voor de quizvraag!

 3. willie schreef:

  Nee! Ik keek vroeger altijd naar de lucht. Het begon mij op te vallen in de jaren ’90 van de vorige eeuw, toen nog niet zo vreselijk manifest als de laatste jaren, althans dat weet ik niet zeker want ik ben vanaf ’92 opgehouden met het uitoefenen van mijn baan vanwege burnout, dus zag ik overdag niet veel luchten. Ongeveer 16 of 17 jaar geleden reed ik eens op de fiets van Heiloo naar Alkmaar. Een vliegtuig vloog in een grote bocht met chemtrailsporen, er waren ook andere vliegtuigen met contrails, wij zitten hier in een baan naar Schiphol. Het betreffende vliegtuig sproeide op een gegeven moment met onderbreking de chemtrails uit in de vorm van hoefijzers (prut, prut, prut) en na een poosje niets meer. Het bleef rond vliegen en na een tijdje begon het weer te sproeien. Eerst zwart met niet meteen een streep maar ook weer onderbroken en na een tijdje een streep van zwart naar grijs naar wit. Daarna weer de bekende boter/kaar/eieren patronen. Ik heb ongeveer een half uur stilgestaan in het Heiloor bos (krijg geen umlaut op de 2e o) om dit goed gade te slaan. IK maakte me toen en nu ook nog heel veel zorgen hierover. Maar het zal wel tot Agenda 21 behoren en meer van die duistere plannetjes uitgebroed door verschillende clubs en groepen die met elkaar verstrengeld zijn. Ook heb ik een paar keer een youtube en foto’s gezien met vliegtuigen met daarin enorme tanks met gif en uitlaatpijpen. En nog steeds zijn er mensen in mijn omgeving die het niet zien en mij niet geloven alhoewel het zachtjesaan verandert.

 4. Jos schreef:

  Nee in mijn jeugd helemaal niet hadden vliegtuigen ook niet van die witte strepen, valt wel op dat niet alle vliegtuigen witte strepen hebben ook al vliegen ze op dezelfde hoogte, sommige kun je ook niet op vliegtuig tracker zien raar hoor, vast militaire vliegtuigen,

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.