Politiedrone en chemtrails boven Apeldoorn en een free energy device op een monument

Aan de rand van de demonstratieve samenkomst, afgelopen zondag 31 januari in Apeldoorn, liep ik Erik Groenendijk tegen het lijf. Hij stond opnames te maken en werd door iemand aangesproken. Ik herkende direct zijn stem uit de video’s over chemtrails die hij me de afgelopen jaren toestuurde. Dit was voor het eerst dat we elkaar face-to-face spraken.

Gisteren stuurde hij me de twee korte video’s. Allebei met een verrassende inhoud.

Bron: Stop PAS-Familiedrama NU

Gerelateerd

Zondag 31 januari: demonstraties in verschillende Europese steden tegen de lockdown-maatregelen

Een hunkering naar diepblauwe hemelvennen

4de Conferentie van de Global Breakthrough Energy Movement – 9 en 10 november in Breukelen – online live te volgen

30 jaar Breakthrough Energy inventions … en nog altijd sluit een ijzeren gordijn de labs af

 

Wil je dit artikel delen op social media?

Dan is er kans op dat Big Brother tussenbeide komt en je waarschuwt voor ‘nepnieuws’. Plaats je de link toch, dan kunnen anderen die hem aanklikken ook zo’n waarschuwing krijgen. Dit is een vervelende vorm van intimidatie en censuur.

Je kunt dit omzeilen door niet te linken. Maak zelf een eigen tekstje. Ook kun je delen van de tekst van TransitieWeb knippen en inplakken (copy-pasten) in je eigen bericht. Of je maakt een schermafbeelding.

Heb je op Facebook last van fact checkers? Die kun je blokkeren.
Ga naar Instellingen, dan klikken op Blokkeren. Daar typ je de naam of het e-mailadres van de fact checker in en bevestigt die. Als je ergens ook de optie Toevoegen ziet staan, vul dan fact checker in en klik op Zoeken. Er verschijnt dan een lijst met fact checkers. Deze kun je vervolgens allemaal tegelijk blokkeren.

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. nolie5619 schreef:

  Helaas zijn de twee video’s in dit artikel geblokkeerd.
  Ook kan ik géén artikelen meer posten want ze worden allemaal geblokkeerd omdat zij zogenaamd verstoten tegen het beleid van FB.
  Oók die zogenaamde “factcheckers” blokkeren al mijn posts omdat daar zogezegt onwaarheden in staan, zelfs wanneer er onderbouwende bewijzen door vak experts in staan of deze zijn in links bijgevoegd.
  Zelfs een eigen getypt bericht naar een vriend, waarin ik omschreef hoe ik over vaccineren dacht aangaande mijzelf werd geblokkeerd waarschijnlijk omdat daar drie x het woord vaccinatie in voor kwam zonder verdere woorden te gebruiken gelinkt aan het corona circus.
  Die gasten doen steeds beter hun best om de waarheid en een eigen mening te censureren/blokkeren.

 2. Angelique schreef:

  images.erfgoedopdekaart.nl/apeld…g?height=0

  oude foto opgezocht , zie geen antenne op andere gevel toppen

 3. C. Gerritse schreef:

  Het spijt me maar op geen enkele oude foto van de Tima fabriek in Apeldoorn is aan weerszijden een smeedwerk te zien…

 4. Levi Patty schreef:

  Het is opvallend dat onder Trump wij strak blauwe luchten konden zien. Na het nieuws dat Biden president zou worden zag je de volgende dag gelijk chem trails in de lucht. Nu is de stem fraude in de VS ook begrijpelijk. In de twee termijnen van Barack Obama hebben de Democraten alleen maar negatieve dingen over Trump gezegd, bijv. afspraken met Oekraïne. Terwijl juist Biden zijn zoon probeerde een niet bestaand baan voor een half ton salaris te laten bekleden. Daar zou Oekraïne een miljard dollar voor ontvangen. Daar is men niet op in gegaan. Daarom is het verhaal de lucht ingestuurd dat Trump een connectie had met Oekraïne . Na Biden’s “ benoeming” zijn alle Trump verordeningen terug gedraaid. De “ covid pandemie” is ook gebruikt om het stemmen via brieven te laten doen en makkelijker te frauderen achteraf gezien.

  • lammert schreef:

   beste levi, helemaal eens. Er zijn nu 2 regeringen in usa, nl. biden en het leger, de laatste trouw aan de constitutie.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.