Planetaire Beweging voor Moeder Aarde doorbreekt stilte rondom geoengineering

Planetaire Beweging voor Moeder Aarde

In mijn artikel 20 jaar strijd om de stilte rond geoengineering te doorbreken had ik het over het boek van Rosallie Bertell met de titel Planet Earth, The Latest Weapon of War. Ook schreef ik dat professor Claudia von Werlhof dit werk als één van de belangrijkste boeken van deze eeuw beschouwt.

Toen ik onlangs ging kijken op de site van deze professor met de naam Planetaire Bewegung für Mutter Erde, ontdekte ik een tweegesprek tussen haar en Dagmar Neubronner, een gediplomeerd biologe, therapeute en publiciste. Dit gesprek bestaat uit vijf delen en heeft als vrolijkmakende titel Stirbt die Erde? Thema’s:  onze aarde, de ozonlaag, geoengineering en het boek van Rosallie Bertell.

Dagmar Neubronner vraagt zich af wat wij gewone mensen concreet kunnen doen om andere mensen bewust te maken. De professor reageert daarop.


Nieuwe flyer beschikbaar!

Klik hier voor een nieuwe flyer over geoengineering die je kunt downloaden, printen en delen met je omgeving.
Ik wens iedereen veel sterkte met de verspreiding ervan.

 

 

Gerelateerde artikelen:

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is.