Over klassiek zonlicht versus chemtrail TL-llicht en U-ether

Door de chemtrailbanen en de sluierbewolking daaruit voorkomend, heeft het op de aarde vallende licht door de fluorescerende werking van de gespoten stoffen een andere golflengte dan het op de chemtrail-sluierbewolking inkomende zonlicht.

Luchtdagboek 29 augustus:
“Fluorescentie is het begrip dat de werking van een stof aanduidt die bij invallend licht een andere kleur vertoont, dan het licht dat er uitvalt, doordat ze bij belichting zelf licht van een andere golflengte gaat uitzenden.”

Dit is precies wat telkenmale gebeurt als er speciale stoffen uit vliegtuigen in banen en sporen in onze lucht gespoten worden. Het op de aarde vallende licht heeft dan een andere golflengte dan het op de chemtrail-sluierbewolking inkomende zonlicht.

Als het licht bij voorbeeld bij zonsopgang of ondergang recht door de chemtrailbaan heen schijnt, dan verschijnt deze doorlichte baan als een tot aan de horizon lange TL-buis. Het TL-licht is als ledlamplicht; een meer fluorescerend licht en zoals dus ook het licht wat door de chemtrail valt, namelijk melkachtig.

Zonlicht gefilterd door chemtrailsklassiek zonlicht

Links een foto oto met veel chemtrail – licht – lucht en rechts een foto met klassiek zonlicht.

Planetenbewegingen

Ik houd reeds lang bij waar de maan, de zon en de andere planeten voor de dierenriembeelden langs bewegen en probeer te ontdekken of er bepaalde momenten zijn waarop er meer chemtrailactiviteit is die je kunt relateren aan bepaalde planeten- en sterrenstanden.

Ik heb dit niet kunnen vaststellen, maar wat ik wel dat het licht, als het door de kunstmatige bewolking naar de aarde glijdt, een andere golflengte aanneemt dan als het direct op de aarde valt.

We keken altijd, oorzaken onderzoekend, naar meer aluminium in de bodem of in het regenwater, maarde ‘modificatie’ van de lichtgolven die van de zon komen is nog niet gemeld als mogelijke oorzaak. Bij deze dan. De golven van chemtrail-licht-lucht bevatten een openbaar geheim. Het is zonneklaar (een gepaste uitdrukking in dit verband) dat het van de chemtrails afkomende licht andere eigenschappen heeft dan het zonlicht; het heeft een andere golflengte.

Een andere golflengte

Wereldwijd is er sprake van klimaatveranderingen en worden oorzaken gezocht en gevonden en maatregelen genomen, maar ik besef nu dat het wereldwijd laten werken van Chemtrail-licht in plaats van zonlicht niet of nauwelijks genoemd wordt als oorzaak van het uitblijven van moessonregen, van het op elkaar gaan lijken van de seizoenen, zoals een herfst met zomerkarakter, een zomer met lentekarakter of een winter met herfstkarakter.

Mijn boerenklompenverstand zegt me dat door de eenheidsworst van chemtrailgassen die op eenzelfde wijze het hele jaar door op hun golflengtes licht doorstralen naar de aarde, het klimaat op deze aarde een vervlakkende tendens vertoont. Door de chemtrail is het instralende licht altijd van chemtrail kwaliteit, het is geen zonnen-licht kwaliteit meer, dit licht van de zon als bron van liefde, leven, waarheid en kracht.

Gevolgen voor levende wezens

Dit ‘kunstmatige’ licht kan veel van de tendensen verklaren die ons al meer als twintig jaar bezwaren, met name de grote toename van:
* huidziekten
* kanker door de lichtstofwisselingsstoornissen, voorkomend in de mens
* brildragende mensen
* dementie en Parkinson
* het niet ontluiken van geestlicht en geestdrift in de mens
* onvruchtbaarheid bij mens, dier en plant
* ademhalingsstoornissen in de mens

En de grote afname van:
* lichtgevoelige diersoorten als vogels, insecten, vissen
* groei diversiteit
* zien-hoor-smaak-reuk, kortweg zintuigvermogen
* moreel inzicht, morele kracht, morele moed en morele fantasie
* individueel geestlicht als Christuslicht in de mens

Het licht in de mensen

Voor mij ligt de tweede druk (1991) van het boekje: Der Krebs (de kanker) als Lichtstofwechselstörung (lichtstofwisselings-stoornis). Het is uitgegeven door Verein für Krebsforschung Arlesheim door Klara Zupic. Ze behandelt thema’s als bloedbezinking-snelheid, bloedstolling in de trombocyten, het raadsel van de cellen, ‘mitogenetische’ straling en vele andere medisch-oncologische raadsels die ik drie keer lezen moest met medisch woordenboek en medische encyclopedie ernaast, voordat ik het begreep (zie hoofdstuk XVll, blz.130-149).

Een uitspraak van Rudolf Steiner, gedaan op 1 januari 1924: “De werkelijke lucht is zonder een licht-toestand (..) niet denkbaar. Ook duisternis is een toestand van licht. Licht en lucht zijn een bij elkaar horende differentiatie… in alle luchtorganismen is licht mede organiserend. Met de lucht leeft het licht in de mensen”.

U-ether: een lichtrovende kracht

Klara Zupic schrijft:

“Het gaat erom dat in steden meer kankerdoden zijn dat in dorpen. Steiner zegt in deze samenhang: “In de tijd, die aan de onze voorafging, is hetzelfde tot de mens gekomen door de lucht, wat nu tot ons komt door het licht. Klara Z: “de uniforme tendens van de ecologische schade door licht-lucht processen is waarneembaar… Het innerlijke licht moet des te intensiever worden, naargelang de uiterlijke licht-lucht kwaliteit afneemt.”

“Het leven in de zuurstofarme steden enerzijds en de materialistische wereldbeschouwing anderzijds en de troosteloze wederzijdse verhoudingen van de mensen, het zijn uiterlijke en ook innerlijke lichtrovende krachten. De licht- en luchtrovende krachten om ons heen resulteren in de laboratoriumvaststelling dat veelvuldig weinig ijzer in het bloed gevonden wordt. IJzer in het bloed, verantwoordelijk voor transport van zuurstof en licht.”

Tevens wijst ze er op dat we door de technologische ontwikkelingen steeds meer en intensiever door elektromagnetische velden omspoeld en doorweefd worden. Dat zorgt ervoor dat in ons, onder het niveau van het leven, ethersoorten binnenkomen die hier U-ether genoemd worden. Ze is sterk kankerverwekkend deze U-ether, aldus Zupic.cemtrail TL-licht in Driebergen

Ik hoop dat we in het septemberbericht verder kunnen werken aan het thema van golflengteverandering van licht door fluorescerende chemtrail-stoffen. Hopelijk zijn er onder de lezers deskundigen op dit terrein die dit mee kunnen onderzoeken. Zoek dan alsjeblieft contact met mij via de redactie.

Gerelateerd

Wat hebben ons luchtruim en het getal 129.600.000 met elkaar gemeen?

Ook in het luchtruim zien we een beweging van tegenpolen

Spoorzoeken in de lucht: na de lockdown is de aanpak bij het uitvliegen van chemtrails veranderd

Hoog Sammie, kijk omhoog Sammie, want daar was de blauwe lucht


Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.

Wil je dit artikel delen op social media?

Dan is er kans op dat Big Brother tussenbeide komt en je waarschuwt voor ‘nepnieuws’. Plaats je de link toch, dan kunnen anderen die hem aanklikken ook zo’n waarschuwing krijgen. Dit is een vervelende vorm van intimidatie en censuur.

Je kunt dit omzeilen door niet te linken. Maak zelf een eigen tekstje. Ook kun je delen van de tekst van TransitieWeb knippen en inplakken (copy-pasten) in je eigen bericht.

Ook handig: maak met je mobiele telefoon een foto van je computerscherm en post daarna de foto. Of, als je mobiel internet gebruikt, maak dan een schermafdruk en stuur die rond met een omschrijving van de bron, maar niet met de link.

Loop je toch nog tegen problemen op? Laat het me weten!

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

 1. martien stoop schreef:

  Beste Peter,

  Wat doe je toch veel voor ons, om ons bewust te maken.
  Hartelijk dank.
  Treffend -> Klara Z Het innerlijke licht moet des te intensiever worden, naargelang de uiterlijke licht-lucht kwaliteit afneemt.”
  Ik weet dat aartsengel Michael ons zeer nabij is.

 2. Margie schreef:

  Mooi artikel weer! Mijn duits is niet je van het…hoop dat het boek van Klara in engels of nederlands is vertaald, wil het graag lezen.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.