Over aluminium-ontgifting en hoop voor Alzheimer-patiënten

aluminium-ontgifting door silicium in mineraalwater

Op het blog van Jon Rappoport las ik het spectaculaire bericht dat bij een wetenschappelijke test in 2012 is gebleken dat het drinken van silicium-rijk mineraalwater zorgt voor de verwijdering van aluminium uit het lichaam.

Aluminium buiten ons lichaam kan geen kwaad, maar ingeademd (chemtrails) of ingespoten (vaccinaties) heeft het de werking van een neurologisch gif (neurotoxine). Zo zijn er steeds sterker aanwijzingen dat de opname van (nano)aluminium in de hersenen een factor van betekenis is bij het ontstaan van ziekten als Alzheimer.

Bij de test die de onderzoekers uitvoerden dronken patiënten en hun (gezonde) verzorgers en partners allemaal 12 weken lang iedere dag ongeveer een liter silicium-rijk mineraalwater. Bij beide groepen bleek de hoeveelheid aluminium in de urine daardoor af te nemen. Dat is op zichzelf al groot nieuws, met name wat betreft de afweer tegen de belasting door chemtrails en vaccinaties. Maar echt spectaculair is dat bij drie op de vijftien patiënten verbetering optrad in hun mentale functioneren.

Dit kan een aanwijzing zijn dat verschillende vormen van dementie (zoals Alzheimer) niet onomkeerbaar zijn, zoals nu doorgaans wordt aangenomen. Net zo spectaculair is dat de middelen die dit herstel kunnen inluiden zo ongelofelijk eenvoudig en dus goedkoop zijn: water en silicium.

De onderzoekers zijn nog zeer voorzichtig en benadrukken dat dit maar één veelbelovende test is en dat diepgaander onderzoek nodig is met een veel grotere groep proefpersonen.

Dat mag zo zijn, maar dit is hoe dan ook een bijzonder verheugend bericht, vooral omdat er een eerste wetenschappelijke bevestiging blijkt te zijn van iets dat in de kringen van natuurgenezers al langere tijd werd benadrukt, onder meer door de holistische arts Gwen Scott. Zij ried aan om kiezelaarde, opgelost in gedestilleerd water in te nemen tegen de aluminiumvergiftiging die het gevolg is van chemtrails en andere ‘invasies’.

Ik heb het volledige rapport van de onderzoekers opgevraagd en kom hier binnenkort op terug.

Zie ook: De geneeskracht van organisch silicium

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Vogel schreef:

    zeewier haalt zware metalen uit het lichaam, het verbind zich met het metaal. neem kombu, aramé, de wat zwaardere zeewieren. bron= macrobiotische voeding.

  2. Helena schreef:

    Kijk, dit lijkt een voorlopige oplossing, tegen aluminium in je lichaam. Hier zocht ik naar. Dank je wel.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.