Nogmaals over de branden in Californië: visueel bewijs van ‘fals flag environmental terrorism’

De zes video’s hieronder zijn een aanvulling op mijn vorige posting over Californië.
De eerste twee bestaan uit actueel beeldmateriaal, waaruit duidelijk blijkt dat dit geen gewone bosbrand is.

Dan volgt een podcast-interview met Michael Thomas van de Californische website State of the Nation. Hij geeft een analyse van de gebeurtenissen die ik plausibel vind. Thomas legt de link met aluminium uit chemtrails, lasers, smart meters en 9/11.
Zijn typering van wat we in Californie zien is:
* false flag, want onder dekking van zogenaamde natuurbranden
* environmental, want de complete door chemtrails geioniseerde en met NextRads en andere instrumenten doorstraalde atmosfeer is er in betrokken
* terrorism, want het is een terreurdaad tegen de bevolking van de staat Californië en breder tegen ons allemaal, want dit kan overal gebeuren. In Portugal waren er vorig jaar branden die sterk aan de gebeurtenissen in Californië doen denken, zij het op kleinere schaal.

Disintegratie-bom
In de eerste video zit een passage die ik belangrijk vind (op 22:20).
De maakster zoekt wanhopig naar woorden die kunnen omschrijven wat ze ziet en noemt het dan ineens “een wapen, een soort disintegratie-bom.” Ik denk dat dit precies aangeeft wat we aan deze catastrofe nog niet begrijpen. Het is het ‘iets’ dat nog geen woorden heeft, omdat we niet kunnen plaatsen wat we zien.
Het risico is dan dat je het gaat verklaren in termen van wat je al wel weet. Deze vrouw doet dat ook, omdat ze over een ‘bom’ spreekt.
Maar dat woord desintegratie is treffend. Misschien zou ‘dematerialisatie’ nog beter omschrijven wat je ziet. Dat raakt naar mijn gevoel de kern van wat we verder moeten uitdiepen.
Hier ligt namelijk de link met 9/11: het verstoffen van de torens.
In het stadje Paradise is iets soortgelijks gebeurd: huizen, huisraad, dieren en mensen zijn compleet ‘verstoft’.

 

 

 

Branden in 2017
De laatste drie video’s zijn van de branden in Californie van vorig jaar.
Je ziet daar achtereenvolgens:
* verstofte huizen
* metaalbrand (desintegrerend metaal)
* lichtflitsen vlak voordat wijnboerderij in vlammen opgaat

 

 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. jeanine schreef:

  Ik woon in Portugal en daar is vorig jaar een vergelijkbare enorme brand geweest die ruim 250.000 hectare in de as heeft gelegd. Met enorme materiële schade en doden, zowel mensen als dieren. Ik ben ervan overtuigd, mede gezien het grote aantal “brandhaarden” dat hier ook lasers gebruikt zijn. Waarom dit kapot moest? In dat gebied kun je GRATIS schoon drinkwater halen en er is veel zelf-verbouwd en schoon voedsel………….

  • Fred Teunissen schreef:

   Hallo Jeanine, dank je voor je reactie. Wat je schrijft is van groot belang. Ook uit Californië komen berichten dat eco-communities en individuele ‘preppers’ doelwit zijn geweest. Niet alleen zij natuurlijk, maar toch. Het is denkbaar dat dit met opzet gebeurd is. Hier ligt dus een mogelijk verband met wat je schrijft over jouw ervaringen in Portugal.
   Zie ook de derde posting over deze ‘branden’ die ik morgen publiceer. Daarin ga ik ook op dit punt in aan de hand van een video-interview met een getroffen activist.
   Je reactie laat ook zien dat dit geen louter Californische aangelegenheid is. Het kan ons allemaal treffen. Het is goed om daarover na te denken en voorbereid te zijn wanneer het – onverhoopt – weer zover komt.
   saudações,
   Fred

 2. Marije Freeve schreef:

  Serieuze aanrader voor vooral Fred Teunissen om eens in te snuffelen: www.europarl.europa.eu/sides…PDF+V0//NL ,(afkomstig van www.wanttoknow.nl/overi…commissie/) iets voorbíj halverwege de pagina het tekstgedeelte met de titel:
  “Haarp een wapensysteem dat het klimaat ontregelt”.
  Deze branden in Californië gaan niet over haarp, maar over laserwapens.
  Maar zijn niet béide wapens een overtreding van het volkerenrecht?
  En moeten niet bèide onderzocht worden door onafhankelijke internationale instanties?
  Hier een citaat uit een openbaar document van het Europarlement notabene:

  “Dit betekent dat HAARP een overtreding van het volkerenrecht is”.
  “Alle gevolgen van de nieuwe wapensystemen moeten door onafhankelijke internationale instanties worden onderzocht”. “Er moeten aanvullende internationale overeenkomsten worden opgesteld om het milieu tijdens oorlogen te beschermen tegen onnodige aantasting.”

  • Fred Teunissen schreef:

   Zal ik doen Marije, dank je wel! Inderdaad, het gaat om misdaden tegen de menselijkheid, overtreding van het verbod op chemische en bacteriologische oorlogvoering, enz. Er komt ergens een moment dat de aanstichters en uitvoerders hiervan ter verantwoording worden geroepen.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.