‘Niemand heeft het recht om het licht van de zon te verbleken’

Een lezer uit de omgeving van Zaltbommel stuurde een serie opmerkelijke luchtfoto’s. Nog opmerkelijker is dat het meerendeel daarvan verwijderd werd van Twitter. Hier volgt haar verslag.

Het beloofde zondag 15 augustus een prachtige dag te worden, maar op de fiets zag ik dat de lucht alweer vol met chemtrails getrokken was.

Ik werd er boos van. Niemand heeft het recht om dit steeds weer te doen, om de kracht van de zon te verbleken en de lucht die wij inademen te verpesten. Ik maakte toen een eerste serie foto’s Deze foto’s zijn allemaal van Twitter verwijderd.

Uit de eerste serie


In dezelfde omgeving zat ik ’s middags buiten te lezen waarbij ik langere tijd gestoord werd door het geluid een vliegtuig(je) dat boven mijn hoofd bleef cirkelen. Hierdoor werd mijn aandacht weer naar de lucht getrokken en maakte ik een weede serie foto’s rond 15.00 uur. Deze foto’s spreken voor zichzelf. Deze zijn eerst zwart gemaakt op Twitter en enkele dagen later verwijderd.

Uit de tweede serieDoordat mijn aandacht deze dag op de ‘vreemde luchten’ gericht was keek ik ’s avonds rond 19.30 uur nogmaals hoe het er op dat moment uitzag. Dit resulterde in de derde serie foto’s die niet verwijderd zijn van Twitter. Tijdens het maken van de opnamen voelde k een elektrisch geladen atmosfeer die maakte dat ik niet lang buiten wilde blijven.

Uit de derde serie

Gerelateerd

Het weer is in de war

Miljoenen mensen kregen weer een onvrijwillige chemokuur

Wat geef jij aan de wolken mee?

Zonlicht is het beste ontsmettingsmiddel van deze wereld

 

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Thijs Peeters schreef:

  ‘The Dimming’ is een sterke documentaire over chemtrails. Deze staat nog op youtube en kan je ook vinden via een linkje op ‘nooit.nl’.
  Wat me erg opviel dat in de periode van de eerste lockdown, maart/april/mei 2020. Toen er bijna helemaal geen vliegtuigen vlogen, dat we heel erg veel strak blauwe luchten hadden. In mijn herinnering waren er toen helemaal geen chemtrails. De gelovigen van het narratief onder ons denken dan echt dat het goed is dat we minder gaan vliegen, omdat ze daadwerkelijk zien dat de luchtvervuiling van de vliegtuigen stopt als er niet meer gevlogen wordt. Ze hebben alleen niet het besef dat er een degelijk verschil is in een chemtrail en een condensstreep welke met de snelheid van het vliegtuig mee verdwijnt en onschuldig is. Helaas boort onze slapende medemens zijn/haar logisch denkende bewustzijn niet aan. Hij/zij kan het echt niet lijkt het wel. De propagandamolen stelt namelijk ook dat 1 uur een houtkachel stoken net zoveel fijnstof produceert als een rit op én neer naar zuid Spanje met een vette olie verstokende dieselauto. Equivalent aan zo’n 50 uur vol gas op de péage met je dieselpluim. Als je ook hiervan de onlogica probeert uit te leggen dat zo’n vergelijking pertinent niet kan kloppen, gaat het lampje ook echt niet branden. Je krijgt het licht niet aan……en ondertussen bouwt het gewenste narratief de zich gestaag op in het collectieve onderbewuste van de massa.

 2. marcel schreef:

  Vandaag weer een hele felle zon in Breda deze ochtend, tegelijkertijd veel chemtrails in de lucht. Ben benieuwd hoe het gaat verlopen op deze dag. Voorspelling op weeronline is dat het om 15.00 uur hier weer een vieze lucht wordt. We gaan het zien. De ene keer komen de verwachtingen niet uit, de andere keer wel. Waar krijgen weersdiensten de data vandaan? Ondertussen is de hele discussie over Covid-19 een uitstekende afleiding.

 3. amerhorst schreef:

  Wie stelt Baudet hiervan op de hoogte? Hij is nog steeds niet helemaal wakker! Heeft zelf in een intervieuw met Jorn Luka gezegd dat hij het niet begrijpt! Te begrijpen, want een mens met gezond verstand en zelfs hersens en kennis zoals hij, blijft desondanks naief, omdat hij nog niet ah lezen vd juiste informatiebronnen is toegekomen! Daar ga ik wel wat aan doen tzt!! BB

 4. medusa schreef:

  appelbomen sterven hier ineens spontaan af, ik denk dat de combi chemtrails (borium,strotium, nanodeeltjes, krijtstof enz.) en 5G de oorzaak is.
  De duinen zien er nu al herfstig uit, terwijl er water genoeg gevallen is.
  Ik ben een wildplukker, en het valt me ook op, dat er minder insecten zijn, ik heb altijd macrofotografie ook gedaan.
  Niet veel beestjes meer in de bramen, en in de pruimen die ik momenteel pluk, zit helemaal geen wormpje meer!
  Gooi daar nog een nieuwe jonge generatie gif-strooiers bij (de bollenjongens uit de bloembollenstreek, die dit geheel zonder opleiding doen} en die nu op tv west, en komende winter bij npo, een podium krijgen, maar over het gif, de kinderen die het uitplassen, en alle althzheimer en parkinson de allergieen, enz. hier, word natuurlijk met geen woord over gesproken!!!, alle slootjes tussen de velden zijn stinkende soep, waar zelfs een eend niet meer in wil zwemmen.

 5. oukjev schreef:

  Is er iemand die de substantie van de chemtrails bijv. per maand bijhoudt? Ik ben wel benieuwd ..

 6. MarinaLogjes schreef:

  Vroeger rook ik bij het naderen van de herfst…eind Augustus…een soort schimmel ( ontbinding) Dan wist je het wordt herfst wat gepaard ging met een weeïge gevoel…wat dan weer op een afscheid leek!.Nu zijn de bomen een soort van krachteloos…( beetje droge soepgroente)…Ze hangen te drogen lijkt wel! Dit hangt nou samen met dat gedonderjaag in de lucht! Sterkte voor een ieder.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.