Monsanto creëert aluminiumresistent zaad en genetisch gemanipuleerde bijen

In onderstaand filmpje vertelt de Ierse geoengineering-klokkenluider Terry Lawton over een paar manipulatiepraktijken waarmee Monsanto zich bezighoudt.

De ene praktijk is het creëren van aluminiumresistent zaad.
De andere praktijk is het creëren van genetisch gemanipuleerde bijen.

De vraag waarom Monsanto hier stilletjes mee bezig is, kunnen sommigen wel beantwoorden.Voor anderen is dit nog een geheel nieuw fenomeen.

 

Druk je eigen flyer af en deel met anderen. Je kunt hem hier downloaden.

En hier is nog een andere video van Terry Lawton:

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Peter Rutjes schreef:

    Partners in crime: internationaltimes.it/5g-an…TVcGSLaHmg Fragment: gentech en 5G delen hetzelfde basisdoel: om levend materiaal in zo´n wijze te veranderen om volledige controle er over te verkrijgen. In het geval van gentech, bij voorbeeld, het genetisch veranderen van het DNA van mais, soja, katoen of een tomaat, zodat zij kunnen worden besproeid met het giftige glyfosaat (Roundup)- en onaangetast blijven terwijl de onkruiden daar om heen verschrompelen en sterven.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.