Miljoenen mensen kregen weer een onvrijwillige chemokuur

Iedere maand neemt Peter van Hees ons mee in de wederwaardigheden van weer en meer. In deze terugblik op de maand juni legt hij uit dat we al meer dan twintig jaar met twee fundamenteel verschillende typen wolken te maken hebben: natuurlijke en spuit-chemische.

Chemokuur via het luchtruim

We schrijven reeds twee jaar elke maand over wolken in de lucht. Helaas gaat dit over twee soorten wolken: de ene soort ben ik gaan typeren als deomutatis wolken, oftewel natuurlijke wolken en de andere soort wordt officieel getypeerd als homomutatis, wat zoveel wil zeggen als door de mens gemanipuleerd.

Natuurlijke wolken zijn er altijd en overal waar lucht is. Alleen bij een bepaalde dichtheid van stof en watervorm nemen we een wolk echter waar. De door de mens gefabriceerde wolk is er ook altijd en overal, maar ook hier is hij alleen bij een bepaalde verdichting waarneembaar. Denk aan een tabaksrooksliert, een puffende auto-uitlaat, een fabrieksschoorsteen waar rook uit kringelt, een vliegtuig-pluim en een chemtrail-wolk. Ook van de natuurlijke wolken kennen we varianten als zandstormwolk, de wolk van een vulkaanuitbarsting, laaghangende mist ja zelfs een sprinkhaanzwerm.

In principe ligt achter de deomutatis-wolk een ander krachtenspel verborgen, dan achter de homomutatis-wolk. Waar aan de eerste het krachtenspel de vier ethersoorten, dwz de levenswereld ten grondslag ligt, stoelt de laatste op louter fysieke wetmatigheden. Het is als het verschil tussen een plant en een steen.

Naast de fysieke krachten en de etherkrachten zijn er de zielenkrachten met het denken, de denkkracht; het voelen als krachtenspel; de wilskracht; en met als vierde de geestkracht. We kennen deze in haar zuivere vorm als tegenwoordigheid van geest.

Uit het dagboek

Afgelopen vrijdag 11 en zaterdag 12 juni kregen weer miljoenen mensen een onvrijwillige chemokuur. Dit is niet even een shot chemo, maar gaat, zo ik waarnam, 18 uur per dag door. De overige zes uren sliep ik, maar bij het wakker worden en bij het in slaap vallen was er nog spuitactiviteit met chemo aan de hemelkoepel.

Het beroerde is dat je officieel niet te weten komt wat voor chemo gebruikt is in de lucht, die wij alle ademen. Elke baan die men uitlaat, betekent vele ademtochten chemokuur voor duizenden mensen.

Homomutatis

We kennen vier ethersoorten en vanuit de fysieke krachten kennen we straling, magnetisme en elektriciteit. Het hangt van de intentie van de gebruiker af of straling, magnetisme en elektriciteit, maar ook de vier etherkrachten positief of negatief ingezet worden.

Het gebeurt veel te vaak de afgelopen jaren dat er door vliegtuigen opzettelijk zoveel chemische elementen in de lucht gespoten worden, dat de natuurlijke lucht boven tot een ondernatuurlijke lucht verwordt, die voor straling en/of magnetische en elektrische doelen gebruikt wordt.

Lieve medelevenden op deze mooie aarde waar we zijn om door te groeien, om te leren onszelf tot betere mensen te maken en om meer te harmoniseren met de uiterlijke natuur, en met onze eigen goddelijke innerlijke natuur, lieve kompanen: weiger deze chemokuur! Bouw weerstand op! Deze ademkuur met chemo is noch te bestrijden met een mondkapje, noch met airconditioning of met andersoortige ‘beademingsapparatuur’.

Verzet tegen chemtrails

Het enige dat helpt, is meezorgen dat de spuit in de kast blijft, het vliegtuig in de hangar. Vijzel de menselijke moraal op zodat de menselijkheid er vanaf spat, lieve kompanen, kemphennen en kemphanen: deel rede, vrede en vriendschap. Over het ‘coronavaccin’ wordt reeds gecommuniceerd; laten we nu ook communiceren over deze chemokuur!

15 juni: weer chemokuur van vroeg tot laat, net zoals gisteren en eergisteren! Elke dag spuitende vliegtuigen die stof- en stuffbanen van chemo trekken in onze lucht, waardoor het hele land weer de ‘kuur’ ondergaat.

Ik moet het opschrijven, zodat je het kunt lezen en misschien denk je wel, zoals ik soms doe: “jongen praat over iets positiefs! Wat schiet je er mee op om het, elke dag dat het gebeurt, opnieuw aan de kaak de stellen?”

Je moet weten beste lezer: ik bid ook elke dag en ik mediteer ook elke dag en bidden en mediteren doe ik niet slechts eenmaal, maar zeker driemaal per dag. Doordat ik dit al heel lang doe, jaren en zelfs tientallen jarenlang, dag in dag uit, sta ik hier en wil ik nu getuigen van dit onbetamelijke kwaad.

Deze onvrijwillige chemokuur houdt al meer dan twintig jaren aan. Op Westeuropese schaal spuit men chemo in de lucht, zodat er continu een onnatuurlijke sluierbewolking hangt, die ons lucht-gemengd-met-Nano-chemo laat inademen.

Oproep

Teken de petitie Stop chemtrails nu en weermanipulatie nu!

Gerelateerd

Wat geef jij aan de wolken mee?

Zonlicht is het beste ontsmettingsmiddel van deze wereld

Sluipmoordenaars Stuff en Stof denken dat ze de Zon eronder kunnen krijgen

Wie het zonlicht terugkaatst, zendt het leven retour

 

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

20 reacties

 1. Steven schreef:

  Hier in Flevoland zie je die chemtrails ook vaak genoeg. De vraagt blijft dan over; waarom doen ze dit? is het om mensen ZIEK te maken, te vergiftigen en een vroege dood in te jagen?
  Ik heb mijzelf wel vaker afgevraagd wat hier nu de reden van is.

  Overheden mogen zonder meer het water, de lucht en alles maar vergiftigen, maar als jij als burger een batterij in de vuilnisbak gooit dan heb je een probleem.

  Het probleem met deze wereld is dat er TEVEEL psychopaten op deze wereld rondlopen die een ander het leven niet gunt. Het is gewoon ziekelijk in wat voor maatschappij we tegenwoordig leven!!

  • Marcel schreef:

   Ik was ooit ook eens op vakantie in Flevoland (Almere) en daar zag ik veel vliegtuigen vanwege het relatief nabij gelegen Schiphol. Het wonderlijke is dat je dan enerzijds (reguliere?) vliegtuigen ziet zonder vliegtuigstrepen, en anderzijds (nabij en op dezelfde hoogte vliegend!) vliegtuigen met wél vliegtuigstrepen/ chemtrails. Heel surrealistisch om te zien …

 2. marcel schreef:

  In de vroege ochtend kunnen we al waarnemen dat het spuiten de hele nacht is doorgegaan. En soms zien we dat er om 5,00 uur nog geen mist is en wat later ineens wel. Fenomenen als plotselinge spierklachten in nek of onderrug, plotselinge vermoeidheid treden regelmatig op bij mensen die dag veel buiten waren. Vooral als er die dag een sprake was van hele kleine miezer regen, of gewoon een hele foute lucht; iets waarbij je soms al kan aanvoelen dat het niet klopt en dat je weg moet wezen. Het is een verkeerd idee om te denken dat er enkel sprake is van reguliere vliegtuigen die af- en aanvliegen en af en toe in een hangar staan geparkeerd. De schijnbare vliegtuigen die we denken te zien gedragen zich daarvoor veel te vreemd voor. Chemtrails zie je ook niet vanuit de motoren van de vliegtuigvleugels ontstaan. En als je inzoomt op de vliegtuigen dan zie je vaak iets ondoorzichtigs op je camera/ videorecorder i.p.v. een fysiek vliegtuig. Covid19 = chemtrails! En inderdaad, dat al vele jaren lang. Het hele Covid gebeuren, zo ook de 1.5 meter afstand, zijn een complete HOAX en een enorme afleiding. De medische klachten die nu onze aandacht hebben komen door de rotzooi van chemtrails en niet door besmettelijkheid tussen mensen.

 3. nwiarda schreef:

  Het is fijn om ook eens kritiek te horen op artsen die de spikeproteïnen zien als gevaarlijke dingen die kunnen shedden. Mijn voorstellingsvermogen schiet ook tekort. Ik erger me soms aan sommige wappies omdat ze er vooral nadruk op leggen dat ze niet tegen vaccinaties zijn, om er ook bij te mogen horen, want ze zijn immers niet tegen. Fijn is te horen dat dit net zo goed een aanname is en dat virussen die van buiten komen en staan te wachten om aan te vallen ook een aanname is. Ondertussen wordt iedereen tegen elkaar opgezet.

  • petermrvanhees schreef:

   Wat ik vooral doe is letten op de reactie van mijn lichaam. Op dit moment 11.12 u boven Driebergen-Centrum is er een prachtige kumuluswolken lucht. Ik merk er blij van te worden en ook vrij en diep door te ademen. In mezelf luisterend merk ik hoe elke diepe onbekommerde ademtocht het hele borst-buik-schouder-hals gebied masseert wat zich zelfs tot in het hoofd en in de ledematen door strekt als ik heel rustig en ontspannen waarneem voel ik dat. Het tegenbeeld ken ik ook, Marina noemde het poepluchten; bij deze kwaliteit van lucht moet ik bewust en diep gaan ademen anders gaat de adem zo oppervlakkig dat helder denken ook niet gaat.
   dank voor het reageren ook aan de degene die ik niet direkt beantwoord, het is fijn te communiceren.
   peter

 4. martien brands schreef:

  beste peter, ik wil graag dit serieus nemen want op zich zijn je claims ernstig genoeg. help me door duidelijk aan te geven waar de feiten achter deze fenomenen te vinden zijn. hoe weet je wat je schrijft, dat is belangrijk voor de geloofwaardigheid – altijd ‘key’ in een maatschappelijke discussie – en ook voor meer info vergaren van ons lezers. dank daarvoor!

  • petermrvanhees schreef:

   In het boek Hemel onder Vuur vindt je veel feiten bij elkaar gedragen waarbij o.a. die over de o zo grote toename van ziekten die met de luchtwegen en de mens als in en uitademend wezen samenhangen.
   Zelf leef ik meer als 40 jaar compleet biologisch-dynamisch, ecologisch maar Martien ,(dank voor je vraag), ik raak de rochel niet kwijt sinds zo’n twintig jaar. Die haartjes in de luchtwegen zijn continue het inkomend stof en stuff naar boven aan het wippen, naar buiten en met het slijm komt het dan in mijn mond. Dit is niet smerig, het is een objectief gegeven, maar deze rochel ervaar ik als een antwoord van mijn lichaam op de luchtvervuiling. In deze luchtvervuiling zie ik die besproeiing als meest brutale en schijnbaar onaanvechtbare oorzaak. We zoeken verder naar sleutels Martien; laat van je horen wat je zelf vindt.
   peter.

   • Nelia schreef:

    Wat fijn voor mij Peter dat je dit schrijft over die rochel, ik heb dat ook iedere dag en vraag me geregeld af waar dat vandaan komt. Ik leef ook al bijna mijn hele leven echt gezond, vegetarisch, biologisch, dynamisch waar mogelijk. Ik rook niet, vanwaar toch dat slijm? Jij brengt het in verband met de rotzooi in de lucht die we inademen. Zo bekeken is het dus een prachtige reinigingsmethode van het lichaam dat zich bevrijdt van de chemische troep die je dagelijks buiten verzamelt als je graag wandelt en fietst.
    Toch weer iets moois om te zien dat je lichaam een antwoord heeft. Dankjewel.

  • Désirée Röver schreef:

   Op internet zijn mijn uitgebreide chemtrails presentaties in Gent en op de Open Mind Conferentie in Skanderborg (2012) te vinden…

   • Peter Rutjes schreef:

    Prima presentaties Désirée Röver!
    Van hart tot hart herinner ik me deze week.. www.youtube.com/watch…tD4MUiNoi8 ..als de dag van gisteren.
    Inmiddels heb ik Barium, Aluminium en elektromagnetische straling uit mijn habitat gesaneerd. Een groot verschil en betere kwaliteit van het leven. Mijn waardering en dank!

 5. maria schreef:

  Dank je wel dat je dit deelt nu begrijp ik ook waarom ik me soms slechter voel buiten dan binnen in huis .

 6. medusa schreef:

  Verdrietig Nelia?
  Het is moordadig! ik zie het als een regelrechte aanslag op mijn gezondheid! en kwaliteit van leven,
  en bedreigender dan de z.g. covid-kul
  Wij hebben die stralen nodig om op te laden,
  via de ogen/pijnappelklier……die reptilianen weten dat!

  • Nelia schreef:

   Tuurlijk Medusa en ik ben ook geregeld woedend, om de chemtrails, om de troep die de grond en de lucht ingaat bij o.a. de verbouw van voedsel, de kwaliteit van ons drinkwater…. ik filter het wel waardoor het beter wordt… enz. Wat wel bijzonder is aan deze tijd: dat we versneld en deels ook met terugwerkende kracht wakker worden. En ja, inderdaad op onze pijnappelklier hebben ze vooral hun pijlen gericht, via alle mogelijke manieren van straling, de chemie en vooral via de duivelse injectie.
   Dit is een duivels en zeer lang en grondig doordacht plan dat ten uitvoer wordt gebracht.
   Wat wij kunnen doen is in contact blijven met onze ziel en ons geestelijke zelf. Dan blijven we helder en sterk en gaan we niet in verdriet en kwaadheid te gronde.

 7. Marina schreef:

  Mensen….Ze zijn consequent en systematisch een natuurlijk proces aan het verstoren! De bomen krijgen te weinig zon…en wij te weinig licht…een chronisch fotonen tekort.Grijze poepluchten en weinig zuurstof..( ik Heb inhalators)…Eigenlijk wil ik er geen woorden meer aan vuilmaken…Het is zeer ernstig!
  Vr groet

 8. Mieke schreef:

  fijn dat je aandacht besteed aan de chemtrails, 40:000 handtekeningen heb je inmiddels binnen. de chemtrails zijn er al heel lang en het merendeel van de Nederlandse bevolking ziet ze(de chemtrails) niet als gevaar. wanneer ik mensen erop wijs wordt ik heel snel gezien als gekke jetje. de Chemtrails zijn gevaarlijker dan covid 19 of als het nieuwe slaapvirus delta. slaapkoppen wordt wakker en de slaapkamer in Den Haag ook graag wakker worden. heeft de Nederlandse bevolking echt deze overheid zelf gekozen, wat een slaapkoppen. slaap lekker door allen. je merkt vanzelf het resultaat van je slaapsessies.

  help onze planeet gaat eraan en dan gaan de bewoners van deze planeet vanzelf mee.
  vaarwel het ga je goed. Mieke

 9. Liesbeth Dullaert-Groot Dullaert-Groot Koerkamp schreef:

  Goed dat u dit doet. Ik vind het heel belangrijk. Hartelijke groet, Liesbeth

 10. Nelia schreef:

  Peter, jouw artikel is mij uit het hart gegrepen. Ik zie dit akelige verschijnsel aan de lucht ook bijna iedere dag, zodanig dat het opvalt als er een heldere dag is. Soms begint het ’s avonds alweer en als ik ’s morgens opsta zie ik de hele hemel vuil verborgen achter een dikke smog. Wanneer de zon schijnt moet ze met haar licht door die vette smog heen zien te komen. Van stralen is dan geen sprake. Er zijn heel weinig dagen dat er een heldere lucht is boven Groningen. Heel verdrietig om te zien.

  • petermrvanhees schreef:

   Ik ben blij dat er in Groningen een hart klopt dat dit waarneemt, waarschijnlijk horen we nog van veel meer warme noorderlingen die het getij met open visier bekijken. Wat geef je wat je ziet mee?
   dank,
   peter

   • Katia schreef:

    Hier in België ook waarbeembaar ,maar wij worden als gekkies afgedaan wij hebben het nu ook in Spanje gezien,waar ik altijd.zo van die heldere blauwe lucht kan genieten.
    Wat ons ook opviel was de verzengende brandende zon. H et was zo pijnlijk dat we altijd de schaduw opzochten

    • petermrvanhees schreef:

     Katia ook waar ik woon word ik door velen als vreemd sujet gezien, dat was niet anders in Duitsland waar in jarenlang woonde en in Zweden en in Zwitserland. Toch mag ik alle mensen graag en voor Vlaanderen heb ik een zwak. Maar je zag ook van die stof en stuff banen in Spanje; ze schijnen over de hele wereld uitgespoten te worden. Maar goed: ook in de spaanse schaduw en in de holandse stof en stuff schaduw wordt ik bruin; m.a.w. licht is sterker dan schaduw oftewel de Christ sterker dan de antichrist.
     dank Katia,
     peter

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.