Is het echt waar? Kunnen we met EM Barrier Domes in een handomdraai en low-budget helende luchtkoepels neerzetten?

 

De technische naam voor een Barrier Dome: een resonantieveld.
Wat doet dit veld? Het schept een barrière tegen negatieve elektromagnetische frequenties. Dit veld neemt de vorm aan van een koepel of dome, waarin de lucht een sterke anti-oxiderende werking krijgt.
Wat heb je hiervoor nodig? Flessen met EM-bacteriën, een paar batterijtjes van 6 Volt en een stuk touw.
Wat kost het? Om en nabij de honderd euro voor een stuk van duizend vierkante meter.
Waar is dit uitgevonden? In Japan en wel door professor Higa, de grondlegger van de EM technologie. Higa meldt spectaculaire resultaten met zijn
EM Barrier Domes. Oogsten nemen toe, plantziekten nemen af en auto’s en gebouwen worden schoner. De grootste EM Barriere Dome is opgezet in Okinawa en heeft een diameter van 55 kilometer.

Als dit waar is, dan hebben we hier een mogelijk antwoord op de vraag wat we kunnen doen om ons te beschermen tegen de druk van de steeds giftiger omgeving waarin we leven. Onze lucht en ons drinkwater raken immers steeds sterker vervuild door nanoplastics, ultralijnstof van verbrandingsmotoren, nanodeeltjes uit chemtrails en medicijnresten. En bovendien worden we dag in dag uit doorstraald met elektromagnetische energie die mens-vreemd is. Omdat zowel deze nandomaterialen als de straling in energetisch op zich anti-natuurlijk zijn leidt dit tot oxidatie.

In de lichamen van mensen en dieren heeft deze oxidatie ontstekingen tot gevolg. In de plantenwereld veroorzaakt het verrotting en degeneratie en bij metalen corrosie (roest). Al dit soort verschijnselen neemt sterk af bnnen de helende resonantie in een EM Barrier Dome, aldus professor Higa.

Zijn technologie is open source, dat wil zeggen dat iedereen die dat wil zich erin kan verdiepen en proefnemingen kan doen.

Zoiets hoef je ons hier in onze boerderij Op de Voshaer geen twee keer te zeggen. We gaan in 2018 experimenteren met deze Barrier Dome. Onze moestuin wordt in twee helften verdeeld: de ene met Dome en de andere zonder. Zo kunnen we proefondervindelijk vaststellen of we hier met een werkzame defensieve technologie te maken hebben die we vervolgens op veel groter schaal kunnen toepassen tegen de druk van chemtrails, nanoplastics en schadelijke EMF.

Verder lezen:
www.emvereniging.nl/een-herstellend-em-resonantie-veld-creeren-met-een-em-barriere
https://www.emrojapan.com/case/

 

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Christian Kok schreef:

  Dit lijkt mij werkelijk fantastisch zeker als dit schijnt te werken! Dan wil ik hier mijn organic moestuin ook mee gaan behandelen.

  • Fred Teunissen schreef:

   Dag Christian, dank voor je reactie. Het is nog te vroeg om conclusies te trekken. Ik merk wel dat er binnen het veld meer bodemleven in de aarde zit dan vorig jaar. Dat is een goed teken. Omdat de eerste tekenen positief zijn, maken we het veld nu al wat groter. Ik kom hier graag later in het jaar nog op terug.

 2. Erik de Jong schreef:

  Mooie ontdekking… resonantie-veld tegen wifi-stralingen.

  • Fred Teunissen schreef:

   Ja, ik ben er opgetogen over. Het is iets waar je zelf mee kunt experimenteren. En het werkt niet alleen in een tuin, maar in iedere omgeving, ook acht hoog in een flatgebouw. Althans, volgens de ontdekker, Teruo Higa. Het is inderdaad veelbelovend. We gaan hier meer aandacht aan besteden de komende tijd. Dank je Erik voor je reactie!

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.