Weer een aanval op een invloedrijk alternatief mediakanaal

Alles wijst er op dat de Australische blogger Max Igan in grote moeilijkheden is geraakt na zijn oproep om tegen de regering in Canberra in opstand te komen en de watertoevoer van de opgedroogde rivieren te herstellen.

Over de branden maakte hij een serie goed onderbouwde video’s. Hij toonde daarin overtuigend aan dat de extreme droogte veroorzaakt is door een combinatie van waterroof door grote ondernemingen, onjuist bosbeheer en geoengineering (lees: weermanipulatie en chemtrails met nano-aluminium die als brandversneller werkt).

In zijn video’s komt ook bewijsmateriaal ter sprake dat er op lijkt te wijzen dat de branden systematisch zijn versterkt en wellicht zelfs grotendeels zijn aangestoken.

 

 

Huiszoeking

In een van de video’s zegt hij dat hij zich al dagen niet zo goed voelt. En tussen neus en lippen vertelt hij dat de politie bij hem over de vloer is geweest met een huiszoekingsbevel. Een iPhone, harddisk en laptop zijn daarbij in beslag genomen.

Dan wordt het een paar dagen stil en alle volgers houden hun hart vast.

Dinsdag 14 januari volgen er kort na elkaar drie video’s, die eventjes online komen en dan weer van YouTube verdwijnen. Ze staan op dit moment nog wel op Igan’s bitchute-kanaal.

Opstand

In deze video’s roept hij de bevolking op tegen de regering op te staan. Hij onderbouwt deze oproep met overtuigend videomateriaal over geoengineering en de inzet van het weer als wapen. De sfeer van deze drie video’s is grimmig. Anders dan de voorgaande. Igan is duidelijk heel erg boos over wat zich in zijn land afspeelt.

Hij dringt er ook enkele malen met grote nadruk op aan de tweede video van deze drie van dinsdag 14 januari massaal te delen en te downloaden. Het is duidelijk dat hij bevreesd is dat deze video weggehaald zal worden van YouTube. Wat dus inderdaad vrij snel al gebeurde.

Video Max Igan 1Video Max Igan 3

Video Max Igan 1

Download?

Op woensdag 15 januari krijgen de gebeurtenissen een bizarre wending. Hij plaatst dan opnieuw een video die de indruk wekt dat hij een zenuwinzinking doormaakt. Hij verklaart daarin dat de aarde plat is en dat we in een game leven waarbij één uitverkorene (de Ene) ons moet redden om zo met wie nog over zijn na alle oorlogen en rampen naar het volgende ‘level’ te komen.

Verbijstering onder zijn meer dan 200.000 YouTube abonnees is het gevolg.

Het is duidelijk dat er in een paar dagen vanaf zaterdag 11 januari iets zeer ernstigs met hem gebeurd moet zijn. Zelf zegt hij daarover dat hij op die dag op bed lag en een vierkant wit licht zag dat hem op het voorhoofd raakte, waarna er een dagenlange ‘download’ van inzichten volgde.

Einde videokanaal

In de inmiddels meer dan 11.000 reacties (!) onder deze posting zie je de ramp voor de vrije media en het vrije woord die zich hier voltrekt in volle omvang.

Na zijn bizarre statement gaat de discussie namelijk – begrijpelijk – over wat er met hem gebeurd kan zijn en over zijn geloofwaardigheid als vlogger. Niet meer over de situatie in het land. Niet meer over geoengineering. Niet meer over de New World Order. Niet meer over de oproep tot verzet tegen corruptie en wanbeleid.

En – zeer opmerkelijk – ook niet over de inhoud van de verwijderde video’s.

In plaats daarvan gonst het onder de posting van de speculaties. Sommigen houden het op een geestelijke instorting, anderen op een aanval op hem met een psychotronisch (‘voice of god’-) wapen. Nogal wat mensen denken dat hij gedwongen is deze verwarrende verklaring op zijn eigen kanaal af te leggen om zo zijn goede reputatie de das om te doen.
Ook de mogelijkheid dat hij gedrogeerd is wordt genoemd. Veel mensen spreken hun intense bezorgdheid over hem uit.

Voorstanders van de platte aardetheorie daarentegen verwelkomen hem in hun kamp. En door dat alles heen roeren de trollen zich, want dit is uiteraard een buitenkans voor ze.

Kortom, het is een bende. Het krachtige videokanaal van Max Igan is een rokende puinhoop. En de bevolking van Australië en het internationale publiek zijn – naar het zich nu laat aanzien – een belangrijke informatiebron kwijt.

Ongoing

Het is nu vrijdagochtend 17 januari 11:00 als ik het bovenstaande publiceer en ik zie zojuist dat de ‘zenuwinzinking-video’s’ met alle duizenden reacties daaronder ook weer weg zijn gehaald. Het is een ongoing event, deze afbraak van een reputatie.

Gerelateerd

Er heerst een merkwaardige stilte na het uit de lucht gaan van de website stopsprayingus.com van chemtrail-activist Patrick Roddie

Alternatieve nieuwssites zijn kwetsbaar

Met droogte en hellevuur wordt het platteland van Australië ontvolkt (1)

Met droogte en hellevuur wordt het platteland van Australië ontvolkt (2)

Ice Age Farmer: “We moeten ons eigen voedsel gaan verbouwen”


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar).
De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is  van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken.
We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social.
Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Doortje schreef:

  In deze uitzending van ‘Age of Truth TV’ van 26 april 2020 legt Max Igan het e.e.a. uit.
  ageoftruth.tv/max-i…obe-earth/

 2. Wilfred Bakker schreef:

  Graag schrijf ik wat hier met uw welnemen.

  Max ging ook over op de platte aarde theorie, ik heb hem met Allplanettuth in contact gebracht omdat hij (naast de platte aarde) heel veel inzichten had en bewijzen kan leveren al een jaar of 4 over de branden in de US, die heb ik allemaal opgeslagen.

  Max is daar nu ook in gaan geloven, maar weet u het ??

  Ondertussen is Allplanettruth alweer ofline, en Max is aan het doordraaien, het vuur aan de schenen zeg maar.

  Max kreeg visioenen, en die zijn niet in de hand te houden als je de weg niet weet, laten we hopen dat het goed komt, het is een mooi mens !

  youtu.be/rt-t1H7Xdxk

  Love

  ps, als u wensen heeft, dit is mijn kanaal, ik kan alles uploaden, en ik heb heel veel bewijzen vastgelegd.

  www.bitchute.com/chann…jzODQGbyN/

 3. Marc schreef:

  Wat bijzonder treurig allemaal, vooral heel erg bitter voor Max Igan. Wat je beschrijft is niet denkbeeldig, dergelijke wapens die langs elektronische weg een godsvisioen projecteren bestaan. Heel erg ook dat de censuur op YouTube en de herindeling van de zoekvolgorde door het gebruik van nieuwe algoritmes alleen maar toeneemt. Het grote nadeel van de enorme macht die grote bedrijven, zoals Alfabet hebben.

  We zien hoe Assange behandelt wordt, we zien hoe agenda’s worden uitgerold en we gaan meemaken dat iemand gaat komen die gaat voorstellen om vliegtuigen te gebruiken om reflecterende deeltjes in de atmosfeer te verspreiden, zodat de opwarming van het klimaat kan worden tegengegaan. Dat diezelfde geconstateerde opwarming misschien wel veroorzaakt is door jarenlang te experimenteren met chemtrails en ionospheric heaters, zal vermoedelijk niet worden bekendgemaakt tijdens die bijeenkomst.

  Ik hoop dat wijsheid viraal gaat, ik hoop dat mensen en masse inzichten krijgen, dat ze samenhangen zien en dat ze zich uiteindelijk bevrijden van de ketens die hen zijn opgelegd. Max Igan is een slimme vent, blijkbaar is er echt iets met hem gebeurd.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.