Mag ik één septemberdag zonder chemtrails?

Iedere maand neemt Peter van Hees ons mee in de wederwaardigheden van weer en meer. September 2021 was wellicht de extreemste maand uit deze rubriek, zo stelt hij vast, met elke dag chemtrails in de lucht boven Driebergen-Rijsenburg.

Chemtrails boven Driebergen

Het einde van de zomer en het begin van de herfst deden mij beseffen hoezeer ik kan opgaan in de oranjegele zonsopkomst, de frisse ochtendlucht, de zonlicht-doorwoven wolken en de roodoranje zonsondergang. Alsof mijn grenzen even niet meer bestaan en ik één ben met dit blijspel, waarin de natuurwezentjes lof zingen aan de Schepper.

Hoe bitter voelt het dan ook dat ik op 26 september moet schrijven: ‘Er is hier in Driebergen deze maand geen dag geweest, waarop zonsopgang en zonsondergang niet door een veelheid aan chemtrails zijn verziekt. Compleet met technisch-mechanisch aangebrachte wolken. U mag ook zeggen geoengineering die het licht dimt en de lucht loom maakt en de frisheid verdrijft. Je ziet de beweging van de wolken en in de wolken vertragen als gevolg van een dergelijke meedogenloze injectie van stof en stuff, die het vocht vasthoudt en het licht haar stralen ontrooft.

Chemtrails boven Driebergen 2

Deze foto hierboven, gemaakt op diezelfde 26ste september, staat model voor de overige dagen van deze septembermaand, met elke dag een andere variatie. Het prachtige blauw van de dagbloemen op de foto laat ik in me opgaan en visualiseer het dan over de hele lucht.

Vaal neplicht

Ik vraag me echt elke dag af: ‘Hoe zou het nu zijn daarboven zónder al die geoengeneering?’

Op 13 september duikt op internet een bericht van CIA-directeur John Brennan op, waarin hij in 2016, in een rede tot de Council on Foreign Relations, de vlucht naar voren kiest en toegeeft dat er ‘aerosolen in de stratosfeer worden geïnjecteerd’ die ‘helpen om de hitte van de zon terug te spiegelen’. Dit is volgens hem noodzakelijk om ‘de gevolgen van de opwarming van de aarde’ te ondervangen. Chemtrails tegen Global Warming? The bigger the lie, the more they believe it, moet Brennan gedacht hebben!

Aangezien zonlicht en regen ook invloed uitoefenen op de onderbewuste zielenstemming van de mensen, is hier echter tegelijk sprake van een subtiele vorm van ‘Mind Control’. Niet alleen het zonlicht verbleekt, ook het bewustzijn van de mensen wordt onder een onzichtbaar scherm van vaal neplicht geplaatst en afgedempt.

Gevaar voor de volksgezondheid

Uiteraard vormt de verspreiding van deze nanodeeltjes, die onder andere het zwaar giftige aluminiumoxide bevatten, een groot gevaar voor de gezondheid. Te meer, omdat zij zo klein zijn, dat zij makkelijk door huid en luchtwegen in ons lichaam en onze bloedsomloop kunnen komen en daar auto-immuunziektes, Parkinson, vroegtijdige dementie en – God verhoede het – kankers kunnen veroorzaken.

We wisten natuurlijk allang uit welke hoek de chemtrails komen, maar als je het dan zo uitgesproken ziet worden door nota bene een CIA-directeur, krijg je het gevoel dat je aan een vishaak zit.

Glyfosaat

Niet alleen via chemtrails en de lucht die we inademen, ook via voedsel en drinkwater wordt onze beleving van de natuur beïnvloed.

De Amerikaanse kinderarts Lee A. Evslin legt in zijn boek Breakfast at Monsanto uit hoe onkruidverdelgers met glyfosaat via voeding in het lichaam van baby en kleuter de zenuwen aantasten. Hij verrichtte hiervoor onderzoek op Kaua’i, het noordelijkste eiland van Hawaï, waar grote problemen waren door Roundup en andere bestrijdingsmiddelen.

Hoe moraliteit werkt

Tot zover ging het over lucht en voeding. Ik ga verder met twee berichten over bodem- en grondwater in de VS.

* Het bedrijf SGS AXYS Analytical Services heeft niveaus van PFAS-chemicaliën gemeten in de bodemproducten van negen tuinmeststoffen in acht staten en het District of Columbia in Washington. De totale PFAS varieerde van 38.000 delen per biljoen ppt. tot 223.000 ppt.

* Michigan testte vorig jaar 2841 vissen op PFAS en ontdekte dat de gemiddelde vis 80.000 ppt. PFAS bevatte. Bijna alles was perfluoroctaansulfonaten (PFOS). De staat beperkt PFOS in drinkwater tot 16 ppt, maar mensen kunnen de besmette vis op ongereguleerde basis eten.

PFAS worden niet afgebroken of verdwijnen niet in het milieu. Deze verbindingen zijn zelfs gevonden in regenwatermonsters en een of meer PFAS

Evolutie naar mens-engel

Ik verzamelde deze berichten om meer begrip te krijgen voor het fenomeen chemtrails of beter uitgedrukt voor hoe het geweten, hoe de moraliteit werkt bij ‘een Amerikaan’. Hoe kan vanuit die hoek dit op ons afkomen. Ik schreef al eens dat het sluipmoordenaars zijn die elke dag rondwaren met stof en stuff banen. Het is dan heel positief om te zien hoe deze kinderarts tegen deze wanpraktijken vecht. Ook de opsteller van het rapport over de vervuiling die uitgaat voor bodem en water van een USA Airforces basis in de buurt van Washington, ben ik heel dankbaar voor het aan de kaak stellen van land- en watervervuiling.

De CIA-baas, daar ben ik blij mee omdat het kwaad zo benoemd wordt. Ik begrijp dat het de bedoeling van de ‘Heren’ is de wereldbevolking op viervijfde van het aantal wat nu leeft terug te brengen. We kunnen het rijtje met de middelen die hiervoor gebruikt worden uitbreiden.

Een evolutie niet van mens naar dier-mens, maar van mens naar mens-engel

Mijn liefde voor de mens, voor de aarde, voor een evolutie die ons niet voert naar dier-mens, maar naar mens-engel wordt, hoe vreemd het ook mag klinken, door deze wanpraktijken steeds meer gewekt.

Chemtrails boven Drienergen 3

 

Gerelateerd

Luchtvervuiling is in wezen lichtvervuiling

‘Niemand heeft het recht om het licht van de zon te verbleken’

Over klassiek zonlicht versus chemtrail TL-llicht en U-ether

Hoe kunstmatig gefilterd zonlicht inwerkt op onze zintuigen

Wie het zonlicht terugkaatst, zendt het leven retour

 

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Elly Houtkamp schreef:

  Vanmorgen 10 Oktober vroeg weer heel veel trails in de lucht boven Delft , gister ook en vorig weekend ook al s’morgens vroeg in het weekend ook foto’s gemaakt , dus tegenwoordig kijk ik regelmatig naar onze lucht en denk wat bezielt deze mensen omdat over ons uit te sproeien

 2. Margriet schreef:

  Het is erger aan het worden..

  Boven Amsterdam, waar ik al 20+ jaren in hetzelfde huis woon – en dus hetzelfe stuk hemel mag bewonderen – heb ik in 2021 nog geen mooie zonsondergang meer mogen bewonderen, zo vol met trails zit de hemel..

  En dan denk je het ergste te hebben benoemd, maar helaas. Ik zit nu in Portugal bij Peniche (midden vh land, de kust) en daar is het pas erg! Sochtends begint de dag met één groot dicht grijs bewolkt gordijn. Mist? Helaas, nee. En als de zon dan doorbreekt is er OVERAL een vettige damp in de lucht met elk moment nieuw chemtrails…

  Misdadig. En dat ademen de bewoners hier elke dag dus in!

 3. Wanda schreef:

  Wonende in Zuid-Oost Brabant (Eindhoven) willen jullie niet weten hoe de lucht hier was. Om (klopt) depressief van te worden. Ik heb honden en ben dus vaak en veel op pad, begin in de ochtend: mooie blauwe lucht, aan het einde van die ochtend een ” wirwar ” van strepen, sluiers…noem het. Triest!!!

 4. Nathalie schreef:

  Ook boven almere zijn deze strepen steeds meer opgevallend
  En nee is niet van een straaljager
  Echt een rechte lijn die lang blijft hangen/zichtbaar blijft
  Tot zelfs meerdere die elkaar kruisen

  • Norah schreef:

   Klopt. Ik woon ook in Almere. Gisteren fietsen ik naar Almere stad. De hele lucht was vol ervan. Was zo opvallend. Ik word er ook echt verdrietig van wat ze met de wereld aan het doen zijn.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.