Luchtvervuiling is in wezen lichtvervuiling

Onlangs is in Londen wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de effecten van luchtvervuiling. Uit de resultaten blijkt dat de bewoners van de stad die het meeste te maken hebben met luchtvervuiling ook bijna een derde meer psychisch ziek zijn en problemen hebben.

Dan schaam ik me en ben gelijk diepbedroefd en hartstikke boos over de hemel vandaag die geen moment vrij geweest is van chemtrails. Van de stof- en stuffbanen die precies dat brengen waarvan de bovenstaande studie zegt dat het zo ongezond is als de pest.

Uiteindelijk is het in wezen het licht dat vervuild wordt wat ons het diepste raakt. Wij zijn lichtwezens. We leven van lichtwezens als planten. Elke indruk door welk zintuig ook is uiteindelijk een vorm van licht die verschijnt als bewust geworden smaak, geur of  gedachte.

Het is zo triest weer zo’n goddelijke dag daarboven aan de duivel gewijd te zien worden door de mensen die de lucht willen beheersen om hun boodschappen er doorheen te laten vliegen.

Gelukkig besteedden we hier onze dag desondanks goed door met ons hart te zijn bij de honderdduizend die op de Dam voor een vrij leefmilieu ijverden of die mee genoten met de luchtvervuilende Verstappen.

Lichtvervuiling 1

Lichtvervuiling - 2

Gerelateerd

‘Niemand heeft het recht om het licht van de zon te verbleken’

Over klassiek zonlicht versus chemtrail TL-llicht en U-ether

Hoe kunstmatig gefilterd zonlicht inwerkt op onze zintuigen

Wie het zonlicht terugkaatst, zendt het leven retour

 

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

14 reacties

 1. petermrvanhees schreef:

  de eerste meditatie die ik volbewust doorvoerde gaat nog steeds zo: kijk op een moment van de dag terug op je dag. Kijk zo dat je, of tot je een positief iets weerziet. Ik zag een vlinder van bloem naar bloem dansen. Merk het hierbij opkomende gevoel in je ziel op en versterk haar. Het is heel licht in mijn ervaring, heel warm ook, een onbevangenheid ervoer ik. Dit versterkend gaf me de dagen erna moed en kracht. Een volgend terugschouwen vielen me de kleurnuances in een zandviooltje weer op. Dit teruggehaald, vergroot en versterkt het opgewekte gevoel, het gelijktijdig ervaren van zo tegengestelde intensieve kleuren liet me een raadselstemming ontstaan die ik diep doorademde. Ook hier waren mijn moedkrachten weer versterkt en kon ik op mindere momenten de kracht opbrengen ze terug te halen waardoor het weer verder kon. Ik stop met voorbeelden en wens je de kracht zulke ervaringen te creëren.
  hartelijk dank voor al de meldingen: peter

 2. Hadewych schreef:

  Hier in België zijn ze nu (11 september) ook nog steeds bezig. Hoe zouden we kunnen uitzoeken wie dat doet zodat we met z’n allen ertegenaan gaan? Welk Europees parlementslid moet hierover aangesproken worden?

  • Nelia schreef:

   Ik vrees geen enkel parlement Hadewych. Kijk eens naar ons eigen parlement (letterlijk: praatclubje). Er zijn circa 3 dapperen die aanspreekbaar zijn en heel goed vertellen hoe het zit. De anderen vertrekken gewoon als er iets zinnigs gezegd wordt. Ik vrees dat het in het Europees parlement van hetzelfde laken een pak is. Anders zou het niet zo kunnen zijn dat zowel ons land als de meeste andere in Europa volledig kapot gemaakt wordt. Uitzonderingen misschien o.a. Hongarije, waar nog een zinnig mens aan de macht is. Vandaag reed ik door Nederland, overal de lucht bedekt met chemtrails, het weer volledig kunstmatig gefabriceerd. Ik kan je helaas niet troosten, alleen hopen dat ooit heel veel mensen wakker en actief gaan worden en zich luid laten horen.

 3. Ton de Held schreef:

  Dag in dag uit in de regio Rotterdam om moedeloos van te worden. Slaat op de luchtwegen en prikt op de huid, Bel je de milieudienst krijg je te horen “Broodje Aap verhaal”, vraag je dan af of ze het niet willen of mogen zien, misselijkmakend. Word je eigenlijk voor fantast uitgemaakt, bijzonder irritant! Als mensen het al zien en ze steeds maar wordt verteld dat het condenssporen zijn lijkt het permanent uit het aandachtsveld verdwenen, triest.
  Wat kunnen we nog meer doen dan de petitie tekenen? chemtrails.petities.nl/

 4. Anoukio schreef:

  Het raakt mij ook altijd zo erg, het zien van al die troep in de lucht. En de laatste tijd is het elke dag raak en ziet de lucht continue grijs van die rotzooi.
  Het geeft me een machteloos gevoel.

 5. hans schreef:

  Bedankt voor je enorme volharding dit iedere keer weer aan de mensheid kenbaar te maken .
  Niet meer lang en de hele mensheid aat het zien !!!!!!!!!!!!

 6. Mayamari schreef:

  Hier in Noord Limburg… Het is al iedere ochtend een ongehoorde schaamteloze agressieve aanval rond de zon zodra die opkomt en duidelijk zichtbaar voor iedereen, maar hier in Tegelen WILLEN de mensen het niet zien….
  Haha dankjewel, ik ben nu toch even een stukje van mijn onmachtige woede kwijt…

 7. M. v. d. Wart schreef:

  Je mag blij zijn dat er een dag géén chemtrails zijn, met het prachtige najaarsweer voordat we weer een herfst en winter tegemoet gaan vooral veel chemtrails. Dan even terugdenken aan het voorjaar, na een zeer sombere winter bij het eerste schamele voorjaarszonnetje alleen maar chemtrails. Overigens is de zon tegenwoordig ook wit, heel bizar. Ze moesten zich doodschamen. Het heeft helemaal niets met het klimaat te maken en het is kwade opzet, heel ongezond en de pest voor flora en fauna.

 8. MarinaLogjes schreef:

  m.facebook.com/HILDE…48/?type=3……hopend jullie hiermee een dienst te bewijzen!..Met dit artikel!

 9. Sandra schreef:

  Hier in Twente is het ook alweer dagen bal met de spoorbanen in de lucht. Maar de mensen ZIEN het gewoonweg niet. En ik ben dan weer boos en gefrustreerd dat dit zo aan de gang blijft.

 10. Jeanine Hoefnagels schreef:

  hier in Portugal is hetzelfde al dagen aan de gang. VOL met chemtrails, werkelijk BIZAR. En meteen zie je dat het weer verandert. Dat mensen dát niet zien, verbijstert me na al die jaren nog steeds.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.